Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Paroubek objevil Facebook, nechce mluvit

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: hof, ot - 
18. června 2010
05:05

Exšéf ČSSD Jiří Paroubek (57) objevil kouzlo Facebooku. Dřív napsal sotva jeden příspěvek za čas, teď ale píše skoro denně. Někdejšího »Buldozera « zřejmě láká, když se může veřejně vyjadřovat, aniž by ale dostával nepříjemné dotazy. Nabídku Blesku na e-mailový rozhovor totiž nejprve přijal, ale po přečtení dotazů si to rozmyslel

„Političtí Einsteini nové pravice v ČR i SR jsou doplněni poručíky Duby z Haškova Švejka. Vítězové voleb mají nálepku poražených, poražení se veselí,“ rozčiloval se například Paroubek nad výsledky slovenských potažmo českých voleb.

Představitelé ODS, TOP 09 a Věcí veřejných jsou podle něj »duchovní magnáti české politiky« a lídr ODS Petr Nečas »neekonom «. Při psaní jiného příspěvku nejspíš vzpomínal na film Vesničko má středisková a vzkázal ČSSD, že pro lepší výsledky si musí »nastavit zrcadlo«.

Paroubek na dovolené a už zase kritizuje

Když na internetu ukázal, že po krátkém mlčení má zase zájem komentovat dění, požádal Blesk Paroubka o rozhovor. „Dobře. Pošlete mi otázky, já vám písemně odpovím,“ odepsal v SMS.

Když ale zhruba do hodiny dostal dotazy, vše si rozmyslel. „Nezlobte se, ale v otázkách není nic, co by mne zaujalo. Budu proto pokračovat v moratoriu na poskytování rozhovorů médiím. Děkuji za pochopení, snad časem. Ostatně toho času jsem na dovolené,“ napsal. Kde, to neprozradil.

Otázky, které "nezaujaly"

● Máte i po odchodu z čela strany nějaký vliv na dění v ČSSD a jaký?

● Je něco, co vás překvapilo na dosavadním vyjednávání ODS, TOP 09 a VV o vládě?

● Měla by být ČSSD konstruktivní opozicí, nebo jít vládě po krku a vyhlásit nulovou toleranci?

● Jak se vyrovnáváte s tím, že nedávno jste byl ve středu dění a teď jste stranou událostí?

● Jak vypadá váš den od chvíle, kdy jste vyklidil kancelář v Lidovém domě a předal agendu?

hanatko ( 22. července 2010 11:48 )

To je moc pěkné....morálka O., etc. a ještě se nechá vychvalovat..konec takovému člověku v politice!!

klika ( 18. června 2010 14:40 )

Když je řeč o blbcích ,tak dělej něco s tou gramatikou.....

antoniocosi ( 18. června 2010 11:52 )

Ani mně ne

cernysvetlo ( 18. června 2010 10:36 )

Podle fota sedí vedle a do klávesnice mu buší jeho moudra někdo jiný. Ale má to jednu výhodu, fb Paroubka si nikdy neotevřu, nestýská se mi po lžích a urážkách tohohle demagoga.

nazzor ( 18. června 2010 10:34 )

Kolik existuje blogerů , komentátorů , moderátorů a každý se vyjadřuje. Když jim tolik vadí, tak ať jeho slátaniny nečtou. Já taky nečtu na FB názory každé vzniklé skupiny. Člověk si vybíra co je mu blízké. A pokud někdo vytáhne toto je to vlastně jeho obdivovatel. A pokud reagujete, máte ho vlastně rádi, protože o kom se nepíše ten neexistuje. Tak se k němu nevyjadřujte a oni ho přestanou vnucovat. Mě je ukradenej a tím to hasne. Nemám ho rád , ale ani ho nenávidím.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa