Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

ODS hledá trafiku pro Topola: Bude z něj energetik?

Míří Mirek Topolánek za další životní šancí?
Míří Mirek Topolánek za další životní šancí?  (Autor: Koláž Blesk.cz)
Autor: jos - 
16. června 2010
10:11

Poté, co Mirek Topolánek nechvalně skončil své působení ve vysoké politice, hledá pro něj domovská ODS dobře placenou trafiku. Vedení ODS si uvědomuje, že dobře "zašitý" Topolánek bude klidný. Jako nezaměstnaný by mohl zlobit.

"Topolánek by se mohl stát středoevropským emisarem pro energetiku," řekl pro server iDNES.cz zdroj blízký vedení ODS. Zda bývalý šéf ODS toto místo přijme, není prý jisté. Ani se neví, kdo by ho platil. V současnosti se Topolánek chystá na víkendový kongres ODS, kde to chce svým bývalým kolegům pořádně vytmavit.

Topolánkovo případné působení v energetice by mělo navázat na jeho úspěšné řešení plynové krize na počátku evropského předsednictví. Tehdy Mirek Topolánek a jeho jednací tým pomohli zajistit obnovení dodávek zemního plynu z Ruska.

S nabídkou přišel i Nečas

Také současný šéf ODS Petr Nečas se nechal slyšet, že už má pro Topolánka připravenou konkrétní pracovní nabídku, její obsah však tají.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

sakra ( 17. června 2010 14:17 )

Ostatní pracují právě proto, aby se ti nahoře měli dobře!

sakra ( 17. června 2010 14:15 )

My jsme měli tenkrát personálního ředitele(kádrováka) zvaného "Tři F", což znamenalo František Frajt frizér. Vyučením holič.

sakra ( 17. června 2010 14:12 )

V těch montérkách a s přilbou na hlavě vypadá dobře, ale nutno podotknout, že nikdy takto v pracovním nebyl a nikdy nebude. Takhle se miliony nevydělávají. On s Dalíkem vědí dobře jak se vydělávají, od toho jsou tu "obyčejní občané" aby pro ně ty penízky vydělali.

komentator ( 17. června 2010 08:51 )

Pětice zkrachovalých odéesáckých politiků dostává od Ředitelství silnic a dálnic již víc než rok statisíce korun měsíčně. Rekord drží Ivo Toman se 165 tisíci. Jeho plat byl před pár týdny dle týdeníku Ekonomu zvýšen na 200 tisíc měsíčně. Trafiky pro neúspěšné politiky ODS (vypadli v krajských a senátních volbách) zajišťovali Nečas a Bendl za Topolánkovy vlády. Pět vládních zmocněnců jmenovaných vládou Topolánka mělo pomoci s budováním nových silnic a dálnic. Přitom tito odéesáčtí vyžírkové nemají technické vzdělání a nemají žádné zkušenosti z výstavby silnic a dálnic. Není to lumpárna, když politici zařizují spolustraníkům trafiky a seniorům zmrazili důchody? Přitom mají být sníženy příspěvky ženám na mateřské a invalidům! Nyní se chce lidumil Nečas postarat o Topolánka. Odéesáci a česká pravice mluví o osobní odpovědnosti! Pravice vyzývá lidi, aby se sami postarali o sebe. Proč se o sebe Topolánek nepostará sám?

defakto ( 16. června 2010 20:28 )

Mohl by dělat nového ředitele ZOO v Praze !!! Zvíře je na to dost velké , zvířatům rozumí jako rozuměl řízení státu a sem tam by mohl vypomoct gorilímu samcovi Richardovi v obšťastnění jeho samíc , to mu půjde nejlépe !!! A kdyby dostal svou vlastní klec , to by hned stoupla návštěvnost v ZOO !!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa