Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Další politický odchod. Cyril Svoboda končí!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: jak - 
6. června 2010
14:00

Dosavadní lídr křesťanských demokratů Cyril Svoboda vyklízí vedoucí pozice. Pod jeho vedením se nedostala KDU-ČSL do poslanecké sněmovny a vyvodil z toho pro sebe důsledky. Na dnešní celostátní konferenci rezignoval.

Lidovci se nedostali pod taktovkou Cyrila Svobody do sněmovny a skončili s volebním výsledkem 4,39 procent hlasů. Lidovci kvůli tomu na dnešek svolali do Prahy mimořádnou konferenci na které řeší co dál. Prvním závažným výsledkem konference je právě Svobodova rezignace.

Podle serveru idnes.cz Svoboda ohlásil svojí rezignaci hned na začátek konference a žádné ovace ho neprovázeli. Lidovci teď musí přemýšlet nad tím, kdo se vedení strany ujme do předvolebního sjezdu před podzimními komunálními volbami.

oldedek ( 7. června 2010 10:41 )

Zaplať Pán Bůh i za ostatní "upadlý" černo.p.r.d.e.l.n.í.k.y

djaba ( 6. června 2010 21:50 )

Tak počkejte , až se rozjede nová vláda a parlament.Nyní si bez problémů schválí vše, co dodnes levicově orientované strany nedovolily.Zákony budou jen pro velké podnikatele ,tuneláře a mafiány.Běžný zaměstnanec bude jen odírán a platit bude za elektřinu , plyn ,benzín ,vodu a jiné produkty tuplem vysoké ceny.Ti , kteří už teď živoří ,budou o žebrotě a bude se krást ještě více. Vámi opovrhovaní Svobodové ,Paroubkové a další budou sakra chybět .

siroky11 ( 6. června 2010 20:42 )

To ne, teď už nenapraví nic! byl tam dost dlouho, aby něco napravil, ale na tunelování republiky se podílel i on! A končí proto, že už zde není co rozkrádat, NE!!! sám o sebe, že by se v něm třeba hnulo svědomí! A tyto pacholci by měli být "alespoň" vyloučení ze svých stran, pro nezvládnutí vedoucích funkcí!

bubaku ( 6. června 2010 19:25 )

souhlasím,měli by se zodpovídat za rozkradení republiky,stačilo by totiž,aby dokázali,kde vzali na rezidence ..........měli by po ptákách a životě v blahobytu

russoo ( 6. června 2010 18:10 )

Cirílku, žes to dílo zkázy dokončil.KDU ČSL se roky potácely u hranice volitelnosti, neodepsal jsi ji jen ty, ale i Čuník dobře zamakal.Že odejde z politické scény prodejná *** je jen dobře, přesně tak se KDU ČSL poslední půl století chovala.Nejdříve desítky let vládla s KSČ potom chvíli s pravicí následně levicí."Klidné síle" bylo jedno s kým bude vládnout, hlavně, že bude u moci.Ještě jednou díky, říci nashledanou se moc nehodí, raději navěky s bohem......

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa