Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tošenovský: Za jedno zasednutí 640 tisíc korun

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: map - 
16. července 2009
05:00

To je ale job! Exhejtman Evžen Tošenovský (ODS) si u miliardáře Zdeňka Bakaly vydělal za rok 3,2 milionu korun. A vůbec na ně nemusel dřít jako mezek.

Stačilo mu pětkrát zasednout v dozorčí radě OKD! Za jedno jediné "sednutí" tak pobral 640 tisíc korun! To Čech s průměrným platem vydělá za 29 měsíců. Tak Evžene, nebuď sobec! Dohoď čtenářům Blesku taky takovou práci!

Kdo by si totiž brousil zuby na výnosné místo u Bakaly teď, když Tošenovský bude za 207 tisíc korun měsíčně a zhruba dvojnásobné náhrady dělat europoslance, musí ostrouhat. Hezkého přivýdělku se nechce vzdát. Hodil se mu, když jako hejtman vydělával bezmála 90 tisíc korun a nebylo úplně "košer", když si jako šéf kraje nechal platit miliony od Bakalovy firmy.

A hodí se mu i teď, kdy pobírá luxusní europlat a zase není tak úplně v pořádku, že je závislý na penězích velké těžební společnosti. „Není to tak jednoduché rozhodnutí, odejít z dozorčí rady,“ namítá ale Tošenovský. Tak tomu se dá věřit!

bobina ( 16. července 2009 17:21 )

myslím si,že je to problém všech politiků a je zbytečné vypichovat jen ČSSD,nebo ODS! Momentálně je tu na tapetě politik ODS který byl považován za "toho slušnějšího"?ale zdání klame!!!

ceskarebelka ( 16. července 2009 09:14 )

a socani ne? To že socani mají nezdaněné příjmy to vám nevadí? Nebo si snad myslíte že je možné lidi obalamutit tím, že socani sami pobírají nezdaněné příjmy, žijí v luxusu, mají nadstandartní lékařskou péči a po ostatních občanech požadují aby platili vysoké daně? Můžete mi říct jaký je rozdíl mezi politikem ČSSD a běžným občanem ČR?

ceskarebelka ( 16. července 2009 09:11 )

Je mě zcela jedno kolik bere Tošenovský, Ráth, Paroubek,Škromach,Topolánek. Pro mě je důležité kolik beru já a kolik po mě chtějí ať odvádím na daních. A je zcela pro mě nepřijatelné pokud chce po mě ČSSD ať platím vysoké daně a jsem solidární ve vztahu ke slabším občanům a oni sami pobírají nezdaněné příjmy, žijí v luxusu a jedině proč dělají líbivou politiku je proto, aby se dostali k moci. A to nemluvím o tom jak funguje naše zdravotnictví,školství,důchodový systém atd.

drobek ( 16. července 2009 08:52 )

charakter,pokud kdy jaký měl,zmizel s prvním tučným úplatkem.Z paneláku do luxusu,zpět by už se mu asi nechtělo.Přitom se ani trochu nenadřel,vypije kafe na radě a účet se osvěží pěknými 640tis.

gogo ( 16. července 2009 07:35 )

A volič ? Ten jen čumí ....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa