Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Celebrity hodnotí nahého Topolánka!

Autor: red, INT - 
6. června 2009
19:07

Fotky obnaženého Mirka Topolánka obletěly svět. Co na jeho hanbaté obrázky z vily italského premiéra Silvia Berlusconiho říkají české celebrity? Zeptali jsme se za vás…

Dominika Mesárošová
„Já znám Topolánka mladšího. Po otci zřejmě zdědil ledacos,“ řekla Blesk.cz tajemně Dominika. „Ale můj typ pan expremiér není. Příště by se mohl líp zahalit.“

Související články

Agáta Hanychová
„Můžeme být rádi, že se nesvlíknul Paroubek. To by se mi udělalo fakt špatně.“

Romana Jákl Vítová
„Fotky jsem neviděla a ani je vidět nechci!“

Zdeněk Troška
„Fotky jsem neviděl, ale když je to hezkej vysokej urostlej mužskej, tak proč by neběhal nahatej,“ řekl Blesk.cz se smíchem slavný režisér.

Lumír Olšovský
„Jsem zastydlý puritán. Fotky jsem viděl, ale blíž jsem je nezkoumal. Jeho tělo nechci posuzovat, protože radši koukám po mladších.“

Pavel Novotný
„Jsem přesvědčen, že je to cílená kampaň proti ODS. Na těch fotkách není nic pohoršujícího. Pobavilo mě to. Na svůj věk na nich vypadá velmi dobře a nejedna žena si nad fotkami jistě povzdechla a teď paní Talmanové závidí.“


Mirkův "topolánek" a záhada bílého náramku

Největší španělský list El País v pátek publikoval pět snímků. Všichni aktéři kromě italského premiéra Berlusconiho mají vyretušované obličeje, aby byla ztížena jejich identifikace.

Na fotkách jsou zachyceny krásné mladé dívky korzující nahoře bez, povalující se nahé na lehátkách, italského premiéra a především: Zcela obnaženého mírně vzrušeného muže s bílým náramkem.

Kvůli rozmazanému obličeji nelze s absolutní jistotou tvrdit, že naháč sklánějící se nad opalující se nahou ženou (expremiérova družka Lucie Talmanová?) je opravdu český premiér Topolánek.

Tvrdí to ovšem ti, kteří fotografie viděli neretušované, tedy: italský premiér Berlusconi, jeho právník Ghedini, největší italský deník Corriere della Sera a největší španělský list El País. Topoláněk nepopírá, že na večírku byl. V pátek dokonce otevřeně přiznal, že na snímcích je on.

V rozhovoru pro Frekvenci 1 minulý týden existenci fotografií nepřímo přiznal: „Pokud by někdo takové fotky zveřejnil, přežil bych to.“

To, že je nahým rozkokošeným mužem na snímku český expremiér napovídá i fakt, že má chlapík na pravé ruce bílý náramek. Blesk.cz přináší fotografii Mirka Topolánka pořízenou po návratu z dovolené v Itálii. Na pravé ruce má bílý náramek.

Vyjdeme-li z předpokladu, že šokujícím naturistou je opravdu český „chlap s gulemi“, znamená to, že Topolánkova asistentka Jana Bartošová lže. Před několika dny na otázku Blesku.cz, zda je nahým mužem na snímku Mirek Topolánek, odpověděla: „To nemůže být pravda.“

Naháč Berlusconi: Jsou to nevinné fotografie!

Pikantní snímky, zveřejněné v El País, okomentoval také italský premiér Silvio Berlusconi. "Jsou to nevinné fotografie, není tu žádný skandál, jde ale o skandální narušení soukromí," prohlásil italský premiér Silvio Berlusconi. V italském rádiu Anchio se obhajoval tím, že jde o fotografie hostů, kteří nedělají nic, za co by se měli stydět.

Po zvěřejnění fotek, ale vyšlo najevo, že hosté v Berlusconiho vile nedložili jen zábrany, ale i šaty. "A odkdy se někdo sprchuje v obleku a kravatě?" rozčiloval se Berlusconi s tím, že hosté se "jen koupali" v jacuzzi bazénku na soukromém pozemku.

„Fotografie vznikly bez mého souhlasu a lidé, které zachycují, byli mými hosty. Fotografie narušily tudíž nejen moje soukromí, ale i soukromí mých hostů,“ zastává se pak Topolánka premiér Berlusconi.

Berlusconi, podobně jako Topolánek, ze skandálu obviňuje levicový tisk. "Je to útok levicových novinářů a moje manželka udělala chybu, že tomu uvěřila."

345552:gallery:true:true

Celou aféru spustil románek Silvia Berlusconiho s mladinkou kráskou Noemi.

Pohár trpělivosti jeho manželky Veroniky přetekl, poté co novináři vytáhli sbírku 700 fotografií od Antonella Zappadda nasnímané během proslulých večírků v Berslusconiho vile na Sardínii. Manželka okamžitě požádala o rozvod.

Berlusconi však nevěru stále zatlouká. "Nikdy se jsem neměl sex s Noemi, přísahám na životy svých dětí," prohlásil emotivně do italských médií.

KTERÉ DALŠÍ POLITIKY NACHYTALI FOTOREPORTÉŘI BEZ ŠATŮ?

Jiří Paroubek si plavky nechal...

Jiří Paroubek
Foto: abl

Petra Buzková se dokonce dostala na titulku deníku Super...

Petra Buzková
Foto: Reprofoto - Super

Miroslav Macek se nahý procházel po zeleném pažitu...

Miroslav Macek
Foto: abl

 

dopi15 ( 10. října 2009 12:14 )

http://***/cz/s12/c1584-SKANDALY-ODS

janosi ( 7. června 2009 13:23 )

totiž že pan Mirek má nataženy kalhotky s dildem (to je ta čnící guma), tak je to pěknej průser. Kam dal gule a ptáka svýho?

petr11 ( 7. června 2009 04:23 )

Už je to příliš nechutné a divvím se, že ministr kultury nezakročí. Přece jde o kulturu chování. Hlavně našich představitelů. Já odmítám toto podporovat!!

ctenar ( 7. června 2009 01:43 )

ve tvaru vztyčeného prostředníčku s nápisem: "U nás studoval, byl a snil Ing. MT, co to daleko dotáhl, avšak zpychl a smutek v duši mu zbyl. Amen.

eelza ( 7. června 2009 01:21 )

A jeste dodatek, kterapak zena by tohle zavidela, vzdyt je to k smichu takovehle NIC!!!!Pan Novotny je na tom asi podobne a asi nic jineho nevidel, hahahaha.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa