Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Brožová budí v ČSSD vášně

Sexy Brožová zatím Paroubek na kandidátky nedostal
Sexy Brožová zatím Paroubek na kandidátky nedostal  (Autor: Blesk - David Malík)
Autor: kb - 
16. května 2009
05:00

Herečka Kateřina Brožová budí v ČSSD vášně. Touha šéfa strany Jiřího Paroubka mít ji ve sněmovně naráží na odpor. Okres Louny ji nedal na kandidátku, ač to měl udělat.

„Ona nás o to nikdy nepožádala,“ vysvětlil to místopředseda zdejší organizace Karel Vrba. Paroubek se ale odbýt nedá: „Na nominaci Kateřiny Brožové trvám. Její kandidatura může být přínosem.“ Zařídit to zřejmě má jeho pravá ruka a šéf v kraji Petr Benda. „Brožovou může ještě nominovat nějaká místní organizace v kraji. Příští týden se s ní sejdu a budeme o tom jednat,“ řekl Blesku.

Zostra se přitom do Brožové na Radiožurnálu pustila chomutovská primátorka Ivana Řápková, která ve stejné oblasti hodlá kandidovat za ODS: „Ona žije v Praze, jezdí v drahých autech a chodí na drahé večírky, vůbec neví, jak se tu občanům žije!“ uvedla Řápková.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

kukuku ( 16. května 2009 18:18 )

Už Tvoje první věta je logickým paskvilem - záhadná myšlenková konstrukce porovnává správnost příčiny a následku - obdobou by byla věta "Je správnější zapít kilo třešní litrem mléka nebo se potom posrat ?". S podobnou logikou musíš být oddaným voličem Topolánka, Řápkové a spol.

rejnok ( 16. května 2009 16:44 )

Že někdo neplatí je podle Vás asi správnější, než vymáhání pohledávek neplatičů? Opravdu příkladné myšlení levicového příznivce. Asi budete stený vykuk jako Ti co místo aby zaplatili co mají si raději dají nějaké to pivko navíc. Někdy se může stát, že se člověk dostane do svízelné situace, ale jestli je normální tak ji začne řešit a pak na ně nikdo hned exekutory neposílá. Ale co s takovýma, kteří skoro celou dávku propijou, dál neplatí a čekají na to až se najde nějaký debil, který se jích bude zastávat. Zkuste těmto lidem navrhnou, že budou dostávat potraviny a ostatní životní potřeby /ne poukázky - ty by zneužili/, prostě naturalie a že se bude platit za ně třeba nájem. Panečku to by byl teprve cirkus, daleko horší, než s tím exekutorem. Protože ten jim alespoň trochu peněz na chlast nechal.

kukuku ( 16. května 2009 10:39 )

K tomu, aby dal soud komukoliv v čemkoliv zapravdu stačí, aby byl nalezen soudce s potřebným politickým smýšlením. Zákony jsou vedlejší. A hlasování, v nichž jsou počítána klikání čarodějů měnících IP adresu kolikrát denně si vzpomenou, mají slabší vypovídací hodnotu než třeba poslední volby, v nichž byla čísla pro ODS jednoduchá a jasná - 0:13. Nemám nic proti tomu, aby se hledaly cesty k tomu, aby neplatiči platili - ale ne takové cesty, kdy dluh má neplatič zaplatit dvakrát - jednou do kapsy radnice a podruhé do kapsy exekutora, z čehož podíl putuje na nákup ptačího zobu různým slepicím.

rejnok ( 16. května 2009 10:04 )

kokodák

anonymous ( 16. května 2009 09:19 )

Konečně si někdo došlápnul na tu neplatící lůzu v Chomutově, které si myslela že se dluhy platit nemusí a Kocáb ten šašek, je v tom chtěl heště podporovat . Nakonec dal Řápkové dal za pravdu i soud. Vivat Řápková viz. podpora lidí z celé ČR kterou už podepsalo 164 950 lidí http://www.podporujichomutov.cz/

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa