Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Langer rozházel 'na rozloučenou' ještě 3,2 milionu!

Do Pekingu s sebou Langer vezme manželku Markétu
Do Pekingu s sebou Langer vezme manželku Markétu  (Autor: Jiří Černohorský)
Autor: pes - 
27. dubna 2009
10:51

Odstupující ministr vnitra Ivan Langer (ODS) ještě 'na rozloučenou' vyhodil 3,2 milionu korun za úplně zbytečný leták. Asi proto, aby na něj do voleb nemohli voliči jen tak zapomenout.

Od 1. července začne fungovat tzv. datová schránka. Ta má zjednodušit a zlevnit komunikaci občanů s úřady. Podle serveru Tyden.cz přišla jen propagace tohoto levnějšího elektronického prostředku komunikace daňové poplatníky na 3,2 milionu korun.

V několikastránkovém letáku vysvětluje ministerstvo, co je to datová schránka a jak krásně funguje Czech Point. Aby měl někdo vůbec chuť leták otevřít, usmívá se na čtenáře z titulní strany herečka Zdeňka Žádníková Volencová (35, VKV).

NEJHORŠÍHO POLITIKA ČESKA MŮŽETE VOLIT ZDE!

To hlavní, proč nechal Langer leták vytisknout je pravděpodobně celostránkový editorial, kde se vytahuje s činností svého resortu. O zpackaném pokusu rozpustit Dělnickou stranu nebo povedeném nákupu nových policejních aut, které stojí v garážích, protože moc 'žerou' se ale 'sebekriticky' nezmiňuje.

"Informovat o datových schránkách je určitě na místě, ale to ostatní mi připadá navíc. Langer si dělá klasicky reklamu, ale u něj mě to ani nepřekvapuje," řekl pro Blesk.cz bývalý ministr vnitra František Bublan (ČSSD).

Langrova odpovědnost za ministerstvo za několik dní končí, tak proč ještě na rozloučenou nějaký ten milion nerozházet?!

ruisendaal ( 27. dubna 2009 23:14 )

Langer rozhazuje melouny a na služebnách se každá druhá zářivka vypíná, ve splachovačích na WC se snižuje hladina vody, v kancelářích policistů nesmí překročit teplota 20°C, květiny na služebně se musí zrušit, není voda na zalévání a poldi do 4km musí chodit pěšky, není na benzín. Takový to doufám jednou pro vždy BYL ministr. Pomáhat a chránit. PČR je jen bída a utrpení!!

paul ( 27. dubna 2009 22:05 )

ZA DOBŘE ODVEDENOU PRÁCI DOBRÁ ODMĚNA PŘISPĚJI PANU MINISTROVI NA DOVOLENOU DO MEXIKA TŘEBA TAM NAJDE SVÉHO KAMARÁDA(ASI URČITĚ)

gogo ( 27. dubna 2009 18:13 )

si dává právě půlroční dovolenou, aby v říjnu opět ulehl ke svému korýtku. Nějaké pomluvy na konkurenční strany již má připravené v kapse jako před minulými volbami a již se jen těší na to, jak to stádečko voličů opět obalamutí nějakým jednoduchým trikem ala Kubice. Jeho mínění o obyčejných lidech nechtějte raději ani tušit ....

agent ( 27. dubna 2009 16:01 )

tento pán bude škodit ještě hodně dlouho a tí díky konexím a lobbistům ovládajících mafiánským způsobem celý parlamen a senát. Zákony určují lobbisti a tlaky, nikoliv zákonodárci.

agent ( 27. dubna 2009 15:55 )

podoba obličeje a povahových rysů tohoto pána s panem Krejčírem jest ne náhodná, to, co provedl s Českou poštou, resp. s policicí ve vztahu k poště, to jsou trafiky mafiánského stylu. Buďte rád pane Langer, že je veřejnost opita pouze věcmi, které vidí, tzn. nové recepce a image policie díky reklamám a disciplíně hodné C.K. Rakouska Uherska. Kdyby viděla pozadí vašich kšeftů tak by vás hodila ze sněmovny hlavou dolů. Čest práci. Poctivé práci.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa