ONLINE CHAT
Naprosto nechápu, proč zpochybňujete tvrzení a zkušenosti těch dobrých žen. Například můj manžel včera vykadil mimozemšťana...(Kája)
Foto
Pěkný den, Jů! Můžeme se přijet podívat?
Dobrý den, s těmi kapky Joalis nemáte pravdu, jsou akreditovana centra s terapeutce a opravdu fungují, Váš rozbor s účinnou látkou není objektivní, protože jsou postaveny na jiném principu. Aby fungovaly musí se zmenit rovněž strava, lepek, mléko, cukr vynechat. Existují i klinické studie firmy, které jasně ukazují, že kapky fungují. Stojí za tím lidi, kterým pomohly a ja jsem jedním z nich!(Kateřina)
Foto
Pěkný den, moc rádi zveřejníme publikovanou studii.
Milé dámy, milá Šárko, smekám, klobouk dolů. Chci Vám velmi poděkovat za naprosto skvěle odvedenou práci! Věřím, že jste tímto počinem otevřely oči spoustě lidem, což je jen dobře. A já bych 100% navázal na to, co v dokumentu zaznělo - jak paní "terapeutka" tvrdila, že její manžel "vykadil rakovinu" - tohle samo o sobě je téma jak blázen, protože "tohle" se ještě NIKDY NIKOMU NEPODAŘILO a pán by si "zasloužil" zápis do Guinnessovy knihy rekordů! :-))) Jen tak dál a ještě jednou DÍKY, Luboš (Luboš Nečas)
Foto
Ahoooj, díky. Ano, to by zato stálo! A ráda bych to také natočila!
Dobrý den, zajímala by mě reakce paní doktorky Klímové na kameru ( ne skrytou) , aby se k tomu mohla vyjádřit i druhá strana. Proč jste nenatočili reakci zakladatelky AKTIPU?(Marcela)
Foto
Pěkny den, netočili jsme dokument o paní doktorce, ale ověřovali, podle kodexuČT test reality za onko pacienty, kteří si stěžovali na praktiky. Přesto, že se nám to zdálo neuvěřitelné, stížnosti byly oprávněné. Další kroky už nám nenáleží.
Ještě se chci zeptat, zda tato firma nabízí doplňky stravy od firmy Finclub international a co si o těchto doplňcích stravy a o biorezonanci a "nahraných" kapkách myslíte? (Anna)
Foto
Pěkný den, nevíme, co všechno se nabízí a co si myslíme není podstatné, důležité je, co nám řekli a co zjistili specialisté, odborníci a laboratoře. Jinak, zcela soukromě musím říct, že věřím v placebo efekt naprosto kdykoliv a jakkoliv a čímkoliv.
Dekuji za dokument, vazim si toho o to vic, ze takove tema zpracovaly zeny, ktere aspon z meho pohledu maji k temto praktikam a pristupum vstricnejsi postoje. (Vdecny)
Foto
Pěkný den, díky moc!
Dobrý den, pořad jsem neviděla, ale určitě se podívám na opakování. Pracují tito rádoby léčitelé i s biorezonancí a nahrávají přes počítač do kapek Bicom biorezonanz Minerale "léčbu" na uzdravení? (Anna)
Foto
Pěkný den, zdaleka jsme neabsolvovali všechny procedury. O této nevíme.
Dobry den jeste jednou, ta pani "terapeutka" mlela nesmysly, a to centrum je pochybne. Ale me vas vas utok na prparaty joalis. Ja je uzivam pokazde kdyz mam nejaky neduh, a vzdy me pomohli. Jak uz jsem napsal v jinem dotazu. Informacni medicina, neni zadna ptakovina. proste to funguje. Pripada me velmi sproste se obouvat do teto firmy a jeho productu, protoze sam na sobe a sve rodine vim, ze to funguje. A neni to nejake placebo. Vysekalo me to z chronicke boreliozy, alergii, exemu. A nestalo to desetitisice. Nejakou stovku ano, ale nic strasneho. A nemusim brat antisistaminika, muzu cichat pyl, pit mleko a jist jogurty, .... proste to funguje. tak to proste je. Dekuji. pekny den.(Jiri Holik)
Foto
Pěkný den, moje osobní zkušenost je pouze ta, že na mé obtíže kapky nezabraly a jediné, co s nimi lze v rámci natáčení udělat, je dát je na rozbor do certifikované laboratoře. Ještě by pomohla publikovaná studie, o kterou jsme se obrátili k prof. Adámkové, která nás informovala, že žádná taková není.
Milé dámy ´ moc vás zdravím a fandím vám ´ jste odvážné a dokument byl perfektní ´ jen tak dál ´ chraňte bezbrané lidi ´ zdraví vás A děkuje Daniela z Frýdku - Místku(Daniela Klimánková)
Foto
Pěkný den, díky za podporu!
Dobrý den, děkuji za natocení dokumentu. Na internetu nabízí nesplnitelné služby pan Brouček Tomáš - stránka dobré oči. Slibuje že vyléčí věkem podmíněnou makulární degeneraci. Po absolvování jeho terapie mám dnu. Zkuste se na neho zaměřit. (Pavlína)
Foto
Pěkný den, po všech tipech nám už došli infiltrátoři. Někdy stačí zdravý rozum.
Dobry den, Vas dokument byl velice neobjektivni. Zejmena v otazce zpochybneni ucinosti prparatu Joalis. Ja sam jsem priklad toho, ze me Joalis zbavil alergii (bez antihistanimik) na pyl , na travu, pomerance, mlecne vyrobky. Nic z toho me uz nevadi. Zbavil me chronicke boreliozy, ekzemu anich bych si to musel mazat kortikoidy. Takze ty kapky funguji. Jamotny Joalis pise na svych stankach a terepeuti to vedi, ze preparaty do tela nic nedovaji, zadne chemiske latky, jen nesou informace, kterou si organismus umi precist, pomahaji telu aby se samo zacalo zbavovat toxinu. Chapu, pokud jste to nezkusila, ale me to vysekalo uz z tolika problemu, ze me vadi vase neobjektivost. Ale kdyz o necem vite prd, mate radeji drzet usta, nez neobjektivne informovat. Mudr Josef Jonas je vice nez 30 let kapacita v prirodni medicine, a vase reportaz je neobjektivni prasarna. Jeho preparaty pomohli cele me rodine s mnoha neduhama a prominte, opravdu nam nepomohli bezvyznamne jak rikate kapky plne lihu a vody, jinak nic. (Jiri Holik)
Foto
Pěkný den, kapky jsem brala podle doporučení a na mé obtíže nezabraly. A laboratoř žádné účinné látky nenašla. Princip bioinformační medicíny vysvětlila prof. Adámková.
Figurantka je herečka, terapeutka také studovala herectví. Nebylo to celé jen sehrané?(Petr Vojta)
Foto
Pěkný den, bylo by to fajn, kdyby to byla jen hra. Jenže je tam háček: figurantka je opravdu vystudovaná herečka, zatímco terapeutka studovala DAMU dálkově s Jiřím Langmajerem, který byl na konzervatoři.
Dobrý den, neplánujete druhý díl? nemyslím další natáčení ale třeba jen sestřih těch metod, výroků, blábolů... toho co se tam evidentně nevešlo... každého by zajímalo jaké věty používají při tom "vyšetření" co vlastně za ty dvě hodiny dělají... to by také lidem mohlo otevřít oči, že je to jen banda mizerů, co vydělavají na naději díky za rozjetí vlaku, který je snad smete(Vděčný divák/čtenář)
Foto
Pěkný den, všechno je možné. Zatím plánujeme další díly z jiných prostředí. Ale třeba si jednou můžeme pustit celé desítky hodin materiálu...
Dobrý den, děkuji za váš dokument. Kdybych to neviděla, asi bych odmítala věřit, že podobné hyeny existují. Pokud se na ně obracejí lidé jako na poslední naději a jejich jediným zájmem je jejich okrádání a naprostý nezájem o jejich vyléčení, je to podlost největšího ražení. A to dělají poměrně vzdělaní lidé, kteří jsou s tím srozuměni. Kéž by se je podařilo odsoudit, aby už neškodili.(Šárka)
Foto
Pěkný den, dokud jsem to neviděla na vlastní oči, když to Ivana přinesla natočené, pochybovala jsem o tom, co nám pacienti vyprávěli. Měla jsem zato, že přehánějí. Dál už je to na ostatních profesích.
Kromě lidské naivity, kterou je ale možné omluvit zoufalstvím, nechápu, že tato činnost naprosto neerudovaných lidí, kteří vědomě poškozují zdraví druhých, NENÍ TRESTNÉ! Zdraví se nedá vyčíslit.(bojovník)
Foto
Pěkný den, ti "neerudovaní" jsou akademicky vzděláni a jsou odpovědní za své konání. Za nás přečdevším lidsky.
Dobrý den, se zaujetím jsem sledovala Váš pořád, hnus, nic jiného o takové verbeži nejde říct, řekli jste zúčastněným, po natáčení o tom, že jste je natáčeli a jaká byla jejich reakce, děkuji(IVANA)
Foto
Pěkný den, ne. Zastupovali jsme natáčením stěžovatelky.Reakce AKTIPu trvala celý dokument -63 minut.
Dobrý den, zajímalo by mě kolik stojí takový projekt... protože to nevypadalo na velké náklady a takto by se mohli odhalit i další parchanti a šarlatáni co toto provádějí.. díky a fandím(Zdenka)
Foto
Pěkný den, náklady nemůžeme zveřejňovat, ale zdaleka nedosahují závratných částek. Investice je to spíš osobní. A ano, pokračujeme:-)
Zdravím vás, jsou v tom určitě obrovské prachy - nebojíte se o sebe nebo své blízké, když jim takto nabouráte byznys? nevyhrožovali vám už?(Petr Člunek)
Foto
Pěkný den, ne, nebojíme a nikdo nám nevyhrožoval. Tuhle práci bychom nemohli dělat, kdybychom se báli těch, kdo manipulují lidmi ve vlastní prospěch.
Dobrý den, mluvila některá z vás po natočeí dokumetu s někym z té kliniky? Nebo po odvysílání? a jaké jsou jejich reakce?(Jana Drbohlavová)
Foto
Pěkný den, ne. Ivana s nimi mluvila už dost a já toho zase dost slyšela ve střižně.
Zdravím a jsem rád za to co jste natočili. Máte informace i o jiných podobných zařízeních v Česku... (Hanka)
Foto
Pěkný den, ano, máme. Infiltrace pokračují.
Dobrý den, skvělý počin Plánovaly jste nějakou jinou tečku za tím dokumentem. Naběhnout tam s kamerou oficálně?(Petr Praha)
Foto
Pěkný den, ne. Šly jsme tam jménem stěžovatelů, kterým nikdo nevěřil. (Zpočátku ani my). Dál jsme postupovali podle Kodexu ČT odst. 16 a testu reality, který podmiňuje použití skryté techniky.
Dobrý den,zcela chápu počínání nemocných lidí, že se uchýlí i k těmto metodám. Sama jsem nemocná přes 20 let s boreliozou. Ze začátku byla u některých lékařů snaha mi pomoci, setkala jsem se i s reakcí, že se mi nechce pracovat. Byla jsem na konci svých sil a také jsem chodila k léčitelce. Myslím, že mi i pomohla, hlavně mně vyslechla, co bylo velice důležité, nedělala ze mě simulanta. První roky jsem od lékařů slyšela, že musím být trpělivá, pak že je nemoc v chronickém stádiu a už mně více pomoci nemůžou. (Ma.)
Foto
Pěkný den, ano, to je důvod, proč lidé hledají léčitele. Myslím, že kdyby se víc podpořili lékaři (finančně i časově) a dal prostor pro to, aby mohli opravdu praktikovat psychosomatickou medicínu, neměli bychom pak důvod hledat kohokoliv, kdo nás "jen" vyslechne.
Dobrý den, jsou to větší šmejdi, než ti, kteří nabízejí výrobky a pod. Vzhledem k tomu, že hazardují s lidským zdravím, ptám se podáte na ně trestní oznámení ? Děkuji Věra(Věra)
Foto
Pěkný den, další kroky jsou už na právnících, profesních společnostech a dalších kompetentních. Za naši profesi jsem udělali vše.
Dobré ráno, nepřemýšleli jste o tom, že ten titul Mgr. paní Krutilové je také lživý? Vystudovat psychologii na UK není nic snadného ... Děkuji za odpověď(Kamila)
Foto
Pěkný den, fakta jsme ověřovali vždy v několika krocích. Titul jí náleží.
Dobrý den, chci se zeptat jestli z těch rádoby léčitelů vám nebylo na zvracení a co jste si myslela o jejich etice a mravnosti. Děkuji Monika Dvořáková(Monika Dvořáková)
Foto
Pěkný den, etika a mravnost jsou komplikovaně měřitelné komodity. Většinou se dají poměřit jen s vlastním svědomím. A tenhle měřák je jen v každém z nás.
Dobrý den, zajímalo by mě, zda jste během natáčení (nebo kdykoliv jindy) poznali i klienty (pacienty), kteří byli v Aktipu spokojeni, a opravdu jim tam pomohli s jejich onemocněním? Děkuji.(Wendy)
Foto
Pěkný den, určitě jsou i spokojení klienti. Mezi onkologickými pacienty jsme ale nikoho z nich nenašli.
Dobrý den, moc děkuji za reportáž. Jsem onkologická pacientka a dobře si pamatuji jak se ve skupinách probíral Aktip a jak tento institu poškodil a nadále poškozoval onkologické pacienty. Ale obecně nás MUDr. Klímová poškozovala i tím, že trousila v médiích, že si za rakovinu můžeme sami. Taky si pamatuji na stížnost, která se sepisovala. Jenom by stálo za to, se ještě zeptat MUDr. Martina Hollého (tehdy předseda psychiatrů), proč nehnul ani prstem, ani nevydal písemné prohlášení, aby se od Aktipu distancoval. I jemu totiž byla stížnost směřována.Možná je to tím, že MUDr. Hollý má MUDr. Klímovou stále ve facebookových přátelích...(Martina)
Foto
Pěkný den, řekla bych, že možné je vlastně úplně všechno a díky za statečnost, se kterou jste s fakty vyšli na světlo. a hodně štěstí a životní odvahy!
Skvele natoceny dokument, obema damam patri diky tez za odvahu. Tohle je bohuzel smutna skutecnost, takovych bezpaternich, manipulativnich hyen, bez svedomi, bez soucitu i citu, co okradaji nemocne a privedou je až ke smrti, je bohuzel hodne. Hyeny je pripravi o cas, penize, silu a nakonec i o život. Ve chvili, kdy teprve psychopaty nemocny clovek prohledne, uz vetsinou nema silu se nejak branit nebo podavat trestni oznameni, uz jenom bojuje o svuj zivot a teprve pak vetsinou vyhleda skutecnou pomoc, doktory. A co na to statni organy, ministerstvo zdravotnictvi, lekarska komora, bude se konecne neco dit? Nebo to temhle podvodnikum a psychopatum bude stale prochazet? Exemplarni tresty, odejmuti licence i propadnuti majetku by bylo na miste. Verite, ze nekdo z nich bude potrestany? Nebojite se take o sve bezpeci? Bestie, co vedome posilaji druhe na smrt a dokazou u toho krasne zvanit ci je aspon okradaji ci invalidizuji, jsou schopni čehokoliv. Jedine, co je zajima, jsou penize a moc.(Koukolíková)
Foto
Pěkný den, doufáme, že se toho ti, kteří mohou, ujmou po nás. A stran strachu: život je nebezpečný a my jsme rádi, že jsem ho udělali snad trochu bezpečnějším pro ty, kteří jsou oslabení nemocí a bezmocí.
Dobrý den, díky za váš dokument - ale proč jste na závěr nekonfrontovaly léčitele z Aktipu? Docela by mne to zajímalo.(Sigil)
Foto
Pěkný den, ale my se do AKTIPu zeptat přece šly - za ty onkologické pacienty, kteří nám o jejich praktikách napsali. Ještě teď se stydím za to, že jsem všem těm dopisům a vyprávěním nevěřila a myslela si, že přehánějí.
Nechápu? naše zdravotnictví taky neléčí rakovinu, jenom to slibuje, za velký peníze od pojištovny, které tam dodáváme my pacienti i nepacienti. Naše zdravotnictví zdůraznuje,chodte na prevenci....ale když člověk jde, doktoři se mu vysmějou že je to hypochondr, za půl roku tam ten hypochondr přijde, oni mu po několika jeho návštěvách konečně udělají vyšetření, najdou nádor a vykřikujou jak mu zachránili život...., pak do něj perou chemo a ozařka, a on zemře stejně...neznám nikoho koho by naše zdravotnictví vyléčilo, z čehokoliv...,jo daj antibiotika, který už jsou vynalezený dááávno a přestávají účinkovat, protože naše zdravotnictví nic jinýho neumí! i přesto že maj vědce, vyšetřovací metody, zobrazovací metody,..............ale nikoho neléčí, jenom mu předepíše léky na utlumení příznaků potíží s kterýma tam pacient jde,k tomu hned i psychiatra na zmírnění blbých pocitů aby to člověk tak neřešil, a až to s nim praští, hrajou si na zachranování života. Naše zdravotnictví je podvod.(Jarmila Kunová)
Foto
Pěkný den, znám mnoho lidí, kterým "naše" zdravotnictví pomohlo. A znám také ty, kteří na nemoc zemřeli, protože vždy a vše se léčit prostě nedá.
Dobry den, opravdu ty Jonasovi kapky nemaji to spravne slozeni jak uvadeji? Majitelkou Aktipu je J. Klimova? Je to znama doktorka. Byla jsem tam poprve, a tak se trochu obavam na ci strane mam byt...(Pavlina)
Foto
Pěkný den, názor si musíte udělat sama. To, že je někdo známý, není kvalifikace. A kvalifikace nutně nemusí obsahovat morálku...Kapky jsme daly na rozbor do certifikované laboratoře obsahují dvacet procent alkoholu a zbytek je voda, ostatní látky odborníci zaznamenali v úrovni šumu.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat Ivany Lokajové, zda neměla chuť paní Mgr. Krutilové nafackovat? Jinak paní režisérce Maixnerové děkuji za tento dokument, je mi líto jen důvěřivých a bezradných lidí(Ivana Kacerovská)
Foto
Pěkný den, Ivana:neměla, ale měla jsem chuť okamžitě odejít. Šárka: Vím, že lidé v nemoci jsou křehcí a zranitelní a sami se za to, že naletěli, stydí. Ale od toho jsou, mimo jiné, veřejnoprávní média, aby se za ně postavila. Díky!
Připadá mi fakt vtipný, že kapky Joalis dle Vás nefungují a jsou podvod, a proč si Ct ve středu tj dnes zve paní Vilankovou do pořadu Sama doma, která je majitelkou:-) Protože fungují, ale rozhodně ne na rakovinu ! Na lehčí onemocnění ano jako je ekzem, záněty a pod. Ptám se Vás jestli jste je osobně vyzkoušeli, na sobě? Je to totiž půlroční detox organismu takže pochybuju o tom!(Luděk)
Foto
Pěkný den, kapky jsem užívala a na únavu to nemělo žádný vliv. Jiné problémy jsem neměla. IL
Zajímalo by mne jestli jste kapky Joalis užívali, když tvrdíte, že je to podvod. Pochybuju o tom! Prostě jste to rovnou odsoudili na základě rozboru. Mě osobně a spoustě lidí mnohokrát -pomohly od chronických zánětu a ekzemu a jenom blázen může tvrdit, že vyléčí rakovinu. To dnes neumí ani doktoři v mnoha případech. Ale fungují na různé jiné nemoci!(Tereza)
Foto
Pěkný den, ano, kapky jsem užívala a na únavu to nemělo žádný vliv. Ekzém jsem neměla. IL
Dobrý den, se zájmem jsem v médiích sledoval boj s rakovinou v podání herce Jiřího Pomeje. Jak se snažil rakovinu vyhladovět. Údajně se snažil ovocnými šťávami porazit nemoc i bavič Josef Mladý, který nedávno zemřel. Myslíte, že metoda hladovění je také forma obchodu s nadějí, nebo opravdu funguje? Předem moc děkuji za odpověď.(Adriana)
Foto
Pěkný den, nejsem onkoložka, ale například MUDr.Ondřej Sláma,(paliativní onkolog)nám vysvětlil při natáčení cyklu Život se smrtí, že pokud hladoví nádor, hladoví i tělo... jak to oddělit?
Dobrý den. Co dělat, když stejní šarlatáni si hrají na posudkové lékaře ČSSZ, jako třeba MUDr. Eva Vohryzková z Ústí nad Labem ?(Sýkora)
Foto
Pěkný den, pošlete stížnost na lékařskou komoru.
Dobrý den, moc děkuji za natočený dokument.Sama jsem onemocněla karcinomem před 15 lety.Následovala operace, chemoterapie, která u mne zabrala.Vůbec by mne nenapadlo, že existují lidé i vystudovaní, kteří využívají nemocných k svému obohacení, aniž by jim pomohli, ale naopak. Je potřeba informovat o těchto praktikách. Moc, moc děkuji Marie Čížková, Brandýs nad labem(Marie Čížková)
Foto
Pěkný den, zvažovali jsme to více než rok, ale když se sešly desítky stížností onkologických pacientů, už nebylo, proč váhat.
Dobrý den, budete se věnovat i jiným rádoby léčitelům? Hodně negativních zkušeností je s http://www.noetis.cz/ . Mají pobočku i v Praze. (Olga)
Foto
Pěkný den, ano. A i jiným, než zdravotnickým tématům.
Dobrý den, sledovala jsem Vaši reportáž. Super. Chtělo by to více takových počinů, ať lidi vidí i jiný, objektivnější úhel pohledu. Je fakt, že tonoucí se stébla chytá, je to skutečně jen obchod s nadějí, jak řekla jedna protagonistka ve Vaší reportáži. Mám jedno doporučení. Měli byste se zaměřit i na firmu Nuskin, obdoba, slibují nesplnitelné a ke svým cílům jsou schopni zmanipulovat ,,zoufalé" lidi. Za hříšné peníze nabízí své produkty na zpomalení stárnutí a bůhví na co ještě. Zubní pasta pouhých 800,- Kč a zázrak nikde.Po takové pastě by měli narůst nové zuby. Člověk se nestačí divit. Mezi prodejci takových ,,sraček" jsou bohužel i lékaři, kteří tomuto byznysu dodávají punc důvěryhodnosti. Co člověk dneska, pod rouškou samaritánství, neudělá pro peníze, viďte?(Dagmar)
Foto
Pěkný den, díky moc za tip! Žel se nám jich sešlo za poslední dva dny desítky. A ano, "pod roušku samaritánství" lze skrýt i to nehorší, co je v člověku. Ale kdybyste vážne věděla o pastě, po které narostou třetí zuby, uršitě dejte vědet!!!
Jaky je Vas názor na fungování homeopatie? Funguje skutečně, nebo je to jen podvod a cesta tahat z lidi peníze?(Michal spanar )
Foto
Pěkný den, já osobně mám rodinnou lékařku, která nabízí řešení jednotlivých obtíží i v rámci homeopatie. ale stejně tak předepíše antibiotika, nebo jiné odpovídající léky či terapie. Nemám s tím problém.
Co si myslite o leceni: Reiki. Vim, ze me to nevyleci (mela jsem rakovinu prsu roku 2016), ale snad posili a take zklidni, ze budu lepe spat. Beru Anastazole 1 mg a myslim si, ze mam obcas depresivni nalady, antidepresiva brat nemohu, mam bolesti svalu a jsem unavena. Nevzdavam to, nelezim v posteli, je mi 62 let. Dekuji. (Ivana L.)
Foto
Pěkny den, s vašimi dotazy bude lépe se obrátit na odborníky. Ale je skvělé, že se vašim obtížím nepoddáváte.
Jaký dopad bude dle Vás po odvysílání šokujícího dokumentu na provoz totoho zařízení? Mám obavu že zmizí ze světa a objeví se jinde pod jiným názvem, jinak velmï děkuji na natočení(Marie)
Foto
Dobrý den, je to zcela možné, ale třeba se tématem začnou zabývat i zákonodárci, profesní organizace a další povolaní a něco vymyslí.
dobrý den, váš dokument jsem sledoval se zaujetím. bravo za vaši odvahu postavit se dalším šmejdům. co vy říkáte na částky, které si tihle léčitelé za své úkony inkasují?(Ondra)
Foto
Dobrý den, o částkách za jednotlivé úkony vím jen to, že onkoložce proplácí pojišťovna za první vyšetření méně než tisíc korun a za další ještě o řád níž. šm

Vše o dokumentu Infiltrace: obchod se zdravím najdete zde >>>