ONLINE CHAT
Ahoj Miki.😄 Chci ti moc poděkovat za tvoje vystoupení. Bylo super. Škoda že se stěhuješ do USA ... 😶 Bude to na stálo ? Taky doufám, že už jsou tvá záda v poho. Psala jsem Ti na insta, ale asi máš teď hodně práce. 😊 (Mary)
Foto
Ahoj Mary, mám pro Tebe snad dobrou zprávu a to, že na stálo to nebude. Jako muzikant neustále cestuji a tak si nemyslím, že se na několik dalších let vůbec někde usadím. Vidíme se tady! Mikolas! Všem moc děkuji za Vaše dotazy a děkuji také Blesk.cz za možnost s Vámi strávit příjemnou hodinu! Love Always Mikolas
Mikuláši, gratuluji, moc se mi líbila vaše vokalistka, která s vámi byla i na Václaváku, můžu vědět o koho jde? A přeji mnoho štěstí, vaše hudba zní skvěle Díky Hanka(Hanka Prekop)
Foto
Ahoj Hanko! Byla skvělá že?? Jmenuje se Pamela Koky! Mrkněte na její tvorbu, jsem jejím fanouškem! Děkuji a přeji krásný den!
Jsem sice už padesátka, ale jsi fakt výborný-ať si říká kdo chce-co chce a přeji ti hodně úspěchů v USA, pokud ti to klapne a věřím, že klapne. :-)(Jana)
Foto
Zdravím všechny padesátky! Věk je jenom číslo a pokud se Vám líbí moje tvorba, tak jste duchem stále mladice! Děkuji a budu se snažit :) PS: Snad se vidíme někdy na koncertě! Krásný den M
VELKÁ gratulace!!!!!(Daniela)
Foto
Díky Danielo!!
Ahoj Miki, co ty a Kypřanka, bylo něco? Nemáš její číslo?(David)
Foto
Ahoj Davide, její číslo mám a máme skvělý vztah! Eleni je krásná a velmi talentovaná žena. Hlavně ale velmi lidská a milá. Oba jsme tvrdě dřeli na přípravách na Eurovizi a já se klaním před jejím vystoupením. Budu jí od tebe pozdravovat! :) Krásný den Davide!
Milý Mikolasi, bohužel až díky Erovizi jsem objevila Váš talent a cit pro hudbu. Vyzařuje z Vás přirozenost a pohoda, nic nuceného. Přeji Vám mnoho úspěchů v životě, myslím, že jste jeden z mála zpěváků, ze kterého je cítit klid, nadhled a radost ze zpěvu. Ať se daří! (Hanka)
Foto
Ahoj Hanko, děkuji moc za milou zprávu! Snad díky ní objevíte i mojí další tvorbu, jako třeba Free či Believe, které obě zněly na ostatních Eurovizních koncertech. Eurovize je skvělá pro zviditelnění doufám i mnoha dalších českých talentů. Pozdravy! Mikolas
Čeho jsi se nejvíce bál???(Míša kuc)
Foto
Ahoj Míšo, nejvíce asi salta. Po zranění při první zkoušce jsem měl obavy, jestli se do finále vůbec dostanu. Když jsem ho pak ustál, tak moje reakce asi mluví za vše.
Ahoj Miki!! Mega gratulace. Jsme na tebe vsihni pysni:) Mam dve otázky.. jaká byla tvoje top3 na vitezstvi? A kdyby jsi mel rici jednu vec, ktera ti na pobytu v Lisabonu a Eurovizi vadila/zklamala, ktera by to byla?(Tomíno)
Foto
Ahoj Tomíno! Děkuju moc!!! Wow. Určitě Kypr, Švédsko, Španělsko, Německo... Moc mě taky bavila Australanka, Irsko, Švýcarsko, Rakousko, Estonsko, Israel a hrozně moc dalšího! Opravdu si myslím, že tohle byla jedna z nejsilnějších Eurovizí v historii. Na pobyt v Lisabonu si nemůžu stěžovat, ani v nejmenším. Starali se o nás jako o královskou delegaci. Děkujeme ještě jednou!
Zpěvák na tvé úrovni, řekneme na začátku kariéry jak je na tom finančně ? Chlapů že Kryštof nebo Kabát generuje slušné peníze ale jak je to například v tvém případě . Stačí pouze obrazně samozřejmě , protože si myslím že to není úplně jednoduché a většina lidí si myslí že vše jde samo, dělat tvorbu je jedna věc ale finančně ti vše pokrýt je asi věc druhá. Díky za odpověď (David H. )
Foto
Ahoj Davide! Cesta umělce, který se snaží dělat věci po svém není lehká. Trvalo mi mnoho let, během kterých jsem hrál na ulici a vydělával si jako dělník, než jsem mohl dělat to co dělám na plno. Dneska je díky všem těmhle rokům a zkušenostem moje situace jiná. Díky za otázku! Mikolas
Mikolasi zdravim, jen vzkaz a podekovani: mezi nami Cechy co zijeme v zahranici mas velkou podporu, my si totiz dobre uvedomujeme, co to obnasi uspet v zahranici. Ty dokazes tem strejdum na Zapade ukazat, ze i lidi ze zemi jako je Cesko muzou mit talent, ze maji napady, ze si najdou plno fanousku po celem svete. WELL DONE !! Diky. (Jáchym)
Foto
Ahoj Jáchyme! To si piš! Je hlavní dělat to co cítíš. Nekastuji lidi na Čechy/Zahraničí. Pokud děláš to co děláš srdcem, k lidem si to vždy cestu najde. Jsem ale rád, jestli to je pro Čechy co se snaží uspět venku inspirací a věřím, že tahle cesta teprve začala! Drž se, mockrát děkuju a přeju all the best!!!
Velká gratulace ! Hlavně ať se Vám daří, vidím ve Vás konečně toho, kdo vystřídá Gotta. A můj dotaz : co v dnešní době pro Vás zpěvák a jméno Gott znamená ?(Brabec)
Foto
Ahoj skvělá otázka! Pan Karel Gott mě provázel mým dětstvím a najde k němu nevzhlížet. Jakékoliv srovnání s tímto umělcem, je pro mne velkou ctí. Chtěl bych jednou zažít jaké to je, když Vaše písně provázejí generace. Já osobně preferuji jinou hudbu, ale před tou jeho musím vždy smeknout. #GottIsKing. Vážím si ho! Děkuji pane Brabče a přeji krásný den.
Ahoy Miki❤, doufám, že si to čteš a jestli ano tak tě mám moc ráda😘. Řekla jsem asi 4 spolužačkám ať se na Eurovizi koukají se mnou a koukaly podporovaly jsme tě a málem jsem si vy řvala hlasivky, když si skočil salto❤. A moje otázka je jestli někdy bude v Ostravě to co bylo v pondělí v Praze.... Já tam byla ale jenom přes stream ,a moc bych chtěla tvůj podpis. Díky tvých písničkách umím lépe angličtinu😂Už se těším až bude zima a vemu si tvojí mikinu❤.Děkuju, že zpíváš. ❤ tvoje fanynka TeiTerezka❤(TeiTerezka)
Foto
Ahoj Terez! Děkuju za podporu a kámošky taky zdravím! Nelituji dnes toho, že jsem to salto skočil. Byla v ten moment slyšet celá hala a mám radost, že si s námi zařvala i Česká Republika! Doufám, že se do Ostravy opět brzy podívám! Kdy to ale bude, to ještě nevím. :/ Rozhodně pokud sleduješ můj Instagram, tak se o mých návštěvách měst po ČR dozvíš jako první. Podpis už se řítí, děkuju za support a doufám, že jsou hlasivky OK :)))) Papa Mikolas
Ahoj Mikolasi, můžeš něco prozradit o svých tanečnících? Vybral sis dobře, také odvedli skvělou práci. Pozdrav vám všem :-)(Sofie)
Foto
Ahoj Sofie, myslím že oba dva stejně jako já stále hledají tu pravou! Haha Děkuji! Věřím, že to je TO nejlepší taneční duo u nás v Čechách a bylo pro mě skvělým zjištěním, že nejsou jenom skvělými vystupujícími, ale že mi jsou v osobním životě ohromnou oporou. Je s nimi neuvěřitelná legrace a udržovali společně se zpěváky celou dobu skvělou náladu. Myslím že na ně rozhodně štáb Eurovize nezapomene! Děkujeme a pozdrav letí od nás k Vám!
Asi by ses měl vrátit do těch osmdesátek jak říkají kritici, tvoje vystoupení bod mrazu, i opice by vymyslela lepší...jsi trapák kámo....respect (Jirka )
Foto
Mrkni na blesk.cz a podívej se jakou mám dneska na sobě bundu. 80 čekají! Lol. Určitě se ti bude líbit! :)
Dobrý den, klučino :) jsem už ze starší generace a Vaše píseň mi pozvedla náladu, přeji Vám úspěch a vykašlat se na názory nějakých kritiků. Jak jste správně řekl,lidé rozhodují a né nějaký takzvaný hudební kritik. Pavlína(Pavlína)
Foto
Ahoj Pavlíno! Mám radost! Je to tak a doufám, že to bude i nadále. Cením si samozřejmě každé konstruktivní kritiky, ale nenechám se zvyklat ani v nejmenším. Dokud je reakce lidí taková jaká je, vím že dělám věci správně. :) Děkuji a krásný den i Vám!
Zdravím Nikolasi, nedočkavě očekáváme Tvoje další hity, pracuješ na něčem, máš už nějakou inspiraci? Kdy o Tobě zase uslyšíme? P.S. Tvoje vystoupení na Eurovizi bylo jednoznačně na umístění mezi nejlepší trojkou. Super song o něčem, bylo to poctivě propracovaný, svěží, lidi jsi bavil, díky moc za skvělou reprezentaci. Navíc jako autor.. klobouk dolů! Ať se Ti daří !!(Olga)
Foto
Ahoj Olgo a děkuji za krásnou zprávu! Mám radost, že to lidi vidí takto! Nejen já, ale i celý team, který u toho byl mnoho měsíců se mnou. Uslyšíte o mě věřím hodně brzo! Zatím si snad budete užívat můj song Lie to Me. Na nové hudbě se usilovně pracuje a moje nejlepší věci teprve spatří světlo světa. Ať se daří Vám a ještě jednou děkuji!
Celou dobu jsem intensivě sledovala ESC. Co říiá Mikolas na to, že ČR a naši sousedé si nepomáháme v bodování poroty, avšak Rusko a jiné země ano. Jsme až moc poctiví? Anebo je to závist např. Polska, Německa td... (Alena Szotkowská)
Foto
Ahoj Aleno! Tato politika je něco, co já ve své pozici budu těžko měnit a konec konců, Eurovize je pořád soutěž mezi zeměmi a ty mají mezi sebou buď lepší, nebo horší vztahy. V tomto ohledu by si z mého hlediska země ani neměly pomáhat, ale být tam striktně pro hudbu. Nevím, k čemu mám přisoudit letošní hlasování porot, od kterých jsem upřímně čekal úplně jiná čísla. Děkuji ale fanouškům, kteří nás dostali na skvělé 6. místo. Ti jsou a vždycky budou mojí prioritou. Přeji krásný den! MJ
Líbily se ti písničky z Francie a Itálie, které měly opravdu silné poselství? (Tereza)
Foto
Ahoj Terezo! V jednom z rozhovorů jsem dokonce i řekl, že by Franice mohla vyhrát. Jejich konečné umístění mě velmi překvapilo. Co se týče Itálie, tak jsme se nestihli úplně poznat. Byli to jedni z umělců, kteří dbali na svůj klid a osobní prostor. Místo toho naše skupina to neustále rozjížděla, byli jsme hodně kamarádští k ostatním umělcům a bylo nás všude slyšet. Francie nám v tomto byla trochu podobná a proto jsem si je oblíbil o něco víc.
Zajímalo by mě jak byl sestaven tým, přeci jen Betka a Juraj jsou známí z muzikálu. Znali jste se už dříve?(Ivan)
Foto
Ahoj Ivane! Stage team jsem sestavoval já a mám radost, že jak Bětka a Juraj, tak i Pamela s Mensa brothers na nabídku kývli. S nikým z nich jsem se předtím neznal. Šlo mi primárně o jejich schopnosti, než brát sebou kamarády. Myslím, že to byla dobrá volba a děkuji jim všem za famózní výkon a měsíce příprav. Krásný den!
Mikolasi zdravím za celou naši rodinu, všichni Ti fandíme. Jde z Tebe úžasná energie. Líbí se nám, že z trapné kritiky si nic neděláš. Jak zpívá No name, "kritik nenapíše pieseň...". To co "vyprodukují" někteří rádoby kritici (a náhodou si to někdo přečte), skončí den poté v propadlišti dějin, každý to hodí za hlavu. Ale Ty napíšeš píseň, kterou děláš radost nám fanouškům a rádi si Tě poslechneme znovu a znovu :-) Přejeme Ti hodně úspěchů. (Dáša)
Foto
Ahoj zdravím všechny z redakce Blesk.cz! Děkuji mnohokrát! Zdravím Vás i celou rodinu a děkuji za podporu! No Name to řekli správně! Děkuji ještě jednou Dášo a mějte se krásně!