ONLINE CHAT
Ještě jsem se chtěla zeptat - vy osobně používání sexuální pomůcek doporučujete? Vyrůstala jsem v období kdy byl sex jako téma tabu a pomůcky zaváněly deviací :-)(Jana)
Foto
Sexuální pomůcky ve své praxi doporučuji, deviací rozhodně nezavánějí.
Můj partner vyvrcholí jen při análním sexu. Mám obavy, že má homosexuální sklony.. Je to možné. Jak se vy díváte na anální sex(Bára)
Foto
Nespojovala bych anální sex pouze s homosexualitou, gayové ho používají jen zřídka. Anální sex nedoporučuji, jsou tam určitá rizika, ale v populaci je často užívaný i oblíbený.
Váš kolega - pan Uzel, tvrdí, že ženě zvýšíte libido hezkým dárkem. Jaký na to máte názor vy?(magda)
Foto
Dr Uzel je vtipný člověk, ale hezký dárek potěší a tím může i zvýšit libido
Zdravím, máte nějaký zaručený tip, jak zvýšit libido? Pomáhají například španělské mušky?(Tereza)
Foto
Španělské mušky pomáhají, ale neseženete je, jsou zakázané(mohou zničit ledviny).Lepší je zkusit přírodní protředky, které obsahuje Arginmax pro ženy.
Jakým způsobem se lze zbavit šrámů, které mám z dětství? Nikdo z rodiny mi nevěří a mně to ubližuje. Sex beru jako nutnost. děkuji(anonymní)
Foto
Šrámů z dětství Vám pomůže se zbavit psychoterapeut
Dobrý den, paní doktorko, mám mladšího partnera (28 let), který se mnou ne vždy vyvrcholí. Vzrušený je vždy, ale dost často se stává, že vrcholu nedosáhne... Dřív jsme problémy neměli, nemyslím si, že dělám něco špatně. Nevíte čím by to mohlo být?(Valerie 39 let)
Foto
Retardovaný orgasmus bývá u mužů častý problém. Partnerovi bych doporučovala urologické vyšetření.
Dobrý den, paní doktorko, jsou nějaké techniky, jak si zlepšit vlastní sexuální prožitek?(Markéta)
Foto
Techniky jsou, ale není moc místa, abych je vypsala všechny. Doporučuji Vám knihu Stanislav Kratochvíl Sex jako obohacení života
Lze nějak poznat, že žena předstírá orgasmus? Může mě partnerka opustit kvůli tomu, že má problémy s dosažením orgasmu? Opravdu se snažím, ale nějak to nejde..(petr)
Foto
Předstíraný orgasmus poznat nejde, partnerce by mohl pomoci Arginmax pro ženy,problémy s dosažením orgasmu má cca 5% žen v populaci a nevadí jim to, třeba Vaše partnerka mezi ně patří
Paní doktorko, mám problém, který trápí velkou část žen. Po práci jsem unavená, do toho se starám o psa, o domácnost... Partner se vrací domů kolem 11 večer a do práce vstává kolem 10, takže má čas odpočívat. Já jsem ale od 7 na nohou a večer fakt nemám náladu na nějaké hrátky a kolikrát to podstupuju jen kvůli němu. Manžel mi doma moc pomáhá, když přijde domů včas. Zajde na nákup, připraví jídlo, uklidí...Avšak toto se děje pouze o víkendu. Ve všední dny jsem na všechno sama a práce mě baví, jen mi večer nezbývá energie na nic jiného. CO s tím? Stačilo by, kdyby on chodil dřív domů. Přece jen kolem půlnoci jsem připravená spíš na spánek, než na sex(Martina)
Foto
Popisujete, jak sama říkáte, problémy většiny žen. Dříve se vracet domů by Váš manžel asi nemohl. Co kdbyste se domluvili na sexu o víkendech, kdy Vám pomáhá a nejste tolik unavená?
sex a menstruace? osobně mi to přijde nechutné, ale partner to po mně vyžaduje. Nejde tak o samotný akt, ale spíš mě děsí představa zakrvácené postele. Přijde mi ponižující milovat se na ručníku, popř ve sprše, kde je krev obzvláště vidět. Kamarádky mi řekly, že je pro ně představa sexu při ms nechutná. Jaký názor na to máte vy?(martina)
Foto
Dle výzkumů Masterse a Johnsonové při sexu při menstruaci dochází u žen k intenzivnějšímu orgasmu a měl by zmírňovat menstruační bolesti.
Jak používat venušiny kuličky a k čemu jsou dobré? Mohou nějak zlepšit sexuální život?(Straka)
Foto
Venušiny kuličky by sexuální život zlepšit mohly, při zavedení hluboko do vaginy by ji měly stimulovat k větší citlivosti a většímu sexuálnímu prožitku
Dobrý den není to žádný závažný problém, ale poslední dobou, cca měsíc jsem ztratila zájem, vášeň a chuť se milovat se svým partnerem. Jsme spolu již dlouho, ale vždy vše fungovalo. Nemáte nějakou radu nebo tip?(Martina P.)
Foto
Zkusila bych Arginmax pro ženy, měl by Vám chuť vrátit.
Zdravím, jsem s partnerem už 8 let a při polohách, kdy jsem já "nahoře" mám strašné bolesti, taktéž při polohách zezadu (i při použití lubr.gelu). Partner mi to nevěří a myslí si, že si vymýšlím. Každý měsíc mám příšerné MS bolesti. Myslíte, že to spolu může souviset. Dle dr jsem v pořádku. Ale měla jsem i vybavenější partnery a tohle jsem nezažívala..(stydlivka)
Foto
Pokud máte bolest při jiných než klasických polohách a lékař tvrdí, že jste v pořádku, zkuste se s partnerem domluvit jen na těch polohách, ve kterých bolesti nemáte.Domnívám se, že by to mohl pochopit.
Dobrý den, jak nastartovat vášeň po narození potomka? Děkuji(Jana, 29)
Foto
Vážená Jano, pokud ještě kojíte, hormon, který podporuje kojení, tlumí chuť k sexu. Vášeň můžete nastartovat užíváním Arginmaxu pro ženy, pokud již nekojíte.
Dobrý den, partner je z práce dost často unavený a nevím jak ho motivovat, abych ho začala přitahovat. Vyzkoušela jsem toho hodně a i na mě to už působí zkličujícím dojmem a padá mi sebevědomí. Jak o tom mluvit, abych se do toho ještě více nezamotala a neublížila sobě i jemu. (Marie)
Foto
Toto je nyní častý problém, kdy muži po vyčerpávajícím dnu v zaměstnání ztrácejí chuť k sexu kvůli únavě. Sebevědomí neztrácejte, zkuste s ním toto citlivé téma probrat a případně mu i nabídnout užití Arginmaxu pro muže, pokud k tomu bude svolný.
Dobrý den, můžete popsat ten případ o žene, které zachránil manželství vibrátor?(Jana)
Foto
Kolega Uzel v kazuistice uváděl případ, kdy žena po rozvodu s manželem alkoholikem s novým parterem nedokázala vést uspokojivý sexuální život, přestože v ostatních ohledech jí partner zcela vyhovoval. Lékař jako řešení doporučil vibrátor, jehož dovoz byl v té době striktně zakázán. Lékařské potvrzení "ze zdravotních důvodů" dovoz umožnilo a po poněkud nepříjemném zážitku na celnici, dodaný vibrátor tomuto páru pomohl k uspokojivému sexuálnímu životu
Proč většina žen sex tolik prožívá a naopak muži nemají problém odejít a ženu už nikdy nevidět?(stan)
Foto
To je dáno evolucí. Žena v podobných případech musí myslet na zabezpečení sebe i svého potomka. Muži - kromě výchovy - nic nebrání pokusit se šířit své geny obratem s někým jiným.
Partnerovi nestojí. Je zvyklý si dát každý večer pivo - dvě a pak má problémy s erekcí. Sex chce ráno, ale to mi nevyhovuje. Musim se postarat o děti, venčit psa, připravit se do práce. Už jsem zoufalá(Vlaďka)
Foto
Z otázky vyplývá, že Váš partner má nejspíše problém s erekcí a zakrývá to pitím piva. Ranní erekce u mužů bývají častější a snaží se je využí pro sex. Možná by stálo za to uspořádat ranní povinnosti tak, aby zbyl čas na postelové radovánky.
Dobrý den, s partnerem upřednostňujeme každý absolutně jinou frekvenci sexu - on by rád párkrát do měsíce uprostřed noci, já zase klidně obden, ale večer, dokud nejsem úplně unavená. Tento problém řešíme od začátku vztahu (tedy asi tak rok a půl) a situace je zoufalá... Co s tím...?(Petra)
Foto
Zde má velký úspěch domluva s protějškem, stanovit si frekvenci sexu a dny, kdy se bude konat i čas a toto dodržovat. Některým klientům se to moc nelíbí, ale pokud to zkusí, jsou moc spokojeni.
Dobrý den, paní doktorko, myslím si, že toto je téma o kterém se moc nemluví, ale chci se zeptat - jak důležitý je pro ženu vlastní orgasmus, když ho předstírá. Proč ho předstírá a jak to my jako chlapi máme poznat? Děkuji za odpověď, Michal(Michal)
Foto
Milý Michale, průzkum kolegů Zvěřiny a Weisse prokázal, že někdy v životě předtíralo orgasmus i nezanedbatelné procento mužů (na dotaz jak? byla nejčastější odpověď "Prostě zahekám"). Z průzkumu také vyplynulo, že nejčastější důvod předstírání je pozitivní - udělat partnerovi nebo partnerce radost. A jak to poznáte? Bohužel nebo bohudík - nijak. Pokud máte podezření, rozhodně partnerku nevyslýchejte. Možná se mýlíte, možná skutečně občas předstírá, ale pokud je z důvodu, že Vám chce udělat radost, má Vás nepochbně ráda.
Zdravím, s manželem dosáhnu orgasmu tak jednou za půl roku a to se musí opravdu snažit. Sex mě celkově nebaví a když cítím potřebu, tak si ji raději obstarám za pár minut sama. Máme sex cca 3x týdně, používáme hračky, gely, všechno možné, avšak mám tento blok. Dá se s tím něco dělat? Manžel je kolikrát zklamaný, ale já na něj nechci hrát divadlo.(kateřina)
Foto
Vážená Kateřino, nejspíše patříte k těm 5% žen, které jsou sexuálně chladné. Dělat se s tím moc nedá, manžel by se s tím měl smířit.
Dobrý den, jsem s manželem již 12 let a stále se nedokážu odvázat? Stydím se a když jsem mu naznačovala, co by se mi líbilo, vůbec na to nereagoval. co s tím?(Jindřiška)
Foto
Dobrý den, zkuste se zamyslet nad tím, zda se nestydí i on. Možná právě proto nereaguje na Vaše náznaky. Doporučovala bych Vám zkusit například Arginmax pro ženy, po kterém byste se mohla víc uvolnit a být schopna manželovi sdělit, co Vám dělá dobře.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je pravda, že "i s malým kašpárkem..." Přečetl jsem už snad všechny dostupné materiály k tématu, ale stále se mi nedaří manželku uspokojit, díky moc za info nebo radu (Marek Pilík)
Foto
Z Vašeho dotazu vyplývá, že manželka preferuje vaginální dráždění. Možná by se Vám vyplatilo zapojit do sexuálního života vibrátor, je zde i riziko, že žena bude preferovat tuto hračku bez Vás.
Dobrý den, nedokážu žít v monogamii. Mám nezkortnou touhu souložit jinde, je na to nějaký prášek? Děkuji,(Šárka)
Foto
Doporučovala bych Vám se svěřit gynekologovi/endokrinologovi, zda za Vaším problémem není nějaké onemocnění. Jinak léky na zvýšený sexuální pud existují, stačíse objednat k sexuologovi.
Jaký je váš názor na pořekadlo: Na velikosti nezáleží? Já osobně si myslím, že záleží.(KatN)
Foto
Řada žen sdílí Váš názor.Dr Uzel prezentoval případ ženy, které pomohl zachránit manželství vibrátor.