ONLINE CHAT
Prosím , kde bych si tento seriozní výzkum z USA mohla najít? Myslím, že to musí být značně zastaralé. Když se o potomky postarám sama, nemusím spojovat orgasmus s penězi někoho jiného..(markéta)
Foto
Ten výzkum je starý necelý rok.
Nemáte nějaký tip, jak naopak sexuální apetit utlumit? Manžel vyžaduje sex každý večer a je strašně dotčený, když jsem unavená nebo náladu nemám. Sex je pro mě místo zábavy povinnost(Mirka Janečková)
Foto
Nejjednodušší náhradou partnerského sexu je masturbace.
Pane Uzle, nemyslím si, že máte pravdu ohledně vděčnosti žen. Pokud je žena sama zjištěná, hledá blízkost, něhu, zábavu a rozhodně ne další peníze a dárky. My si to koupíme samy :-)(M.J.)
Foto
Samozřejmě pokud je dostatečně ekonomicky zajištěná tak hledá blízkost, něhu a zábavu. Ale nemýte pravdu v tom, že by dárkem pohrdala.
Dobrý den, doporučil byste nějaké doplňky nebo kuru, pro manželský pár, který má malé děti, má krásný vztah, ale jejich touha po sexu upadá?(Vilem)
Foto
Existuje preparát Argin Max pro muže i pro ženy.
Dobrý den, bohužel s vámi nemůžu souhlasit ohledně "kupování" žen. Přijde mi to zavádějící a sexistické. Mám bohatého manžela, se kterým mě to nebaví a naopak chudého milence, se kterým je to super. Kdybyste mi spíš poradil, jak na to, aby mě to bavilo i s manželem, aniž bych si u toho musela představovat milence :-)(markéta)
Foto
Není to sexistické. Seriózní výzkum v USA dokázal na reprezentativním vzorku populace, že kvalita ženského orgasmu je přímo úměrná výči čistého měsíčního příjmu partnera., Je to v souladu s darwinovskou teorií. Žena podvědoměm cítí, že o její potomstvo bude dobře postaráno Proti tomu můžete protestovat, s tím můžete individuálně nesouhlasit, ale to je asi všechno co s tím můžete udělat.
Dobrý den, váš názor ohledně dárků pro ženy :-) APELUJI TÍMTO NA VŠECHNY MUŽE, ABY TO DODRŽOVALI :-)(vděčná čtenářka)
Foto
Ano, dárky jsou velice vhodným afrodiziakem.
Dobrý den, jsme 50letý manželský pár. Máme se rádi, děti už jsou pryč. Vášeň vyhasla.. Je něco obecného, co byste nám doporučil, abychom k sobě zase našli cestu?(Potůčkovi)
Foto
Doporučuji vyhledávání nevšedních zážitků.(výlety, exotická dovolená, dříve nevyzkoušené pokrmy, nový účes, dráždivé prádlo, návštěva kosmetického salónu atd, atd.
Dobrý den, mám pocit, že se dnes vše točí kolem sexu a z partnerství se pomalu vytrácí něha a důvěra. My jako muži jsme pod daleko větším tlakem, co se týká výkonnosti. Máte nějakou radu, jak se s tím vyrovnávat a přistupovat k sexu jinak než jako ke sportovnímu výkonu? Opravdu by mě zajímala vaše odpověď. Děkuji(Robert 52 let)
Foto
Je zapotřebí nenásilně s postupně přesvědčovat partnerku, že sexualita není sportovní disciplinou ale opravdu vzájemnou něhou, porozuměním a vycházením si vsrříc. Někdy to přescvědčování trvá delší dobu.
Dobrý den, chci se zeptat, jestli opravdu existuje G-bod? Děkuji Vám.(Jarmila K.)
Foto
Samozřejmě že existuje, ale každý tomu říká jinak (ženská prostata, skrytý klitoris, citlivá distální vagína apod). Oblast se nachází na přední stěně pochy v okolí močové roury.
Dobrý den, reaguji na Vaše rady ohledně krásných dárků, které by mohli oživit náš sexuální život s partnerkou. Potřeboval bych znát odpověď v jaké cenové relaci bych měl zakoupit dárek aby se mi dostavilo sexu tak 2-3x do týdne. Děkuji PS : Partnerce je 38 let a jsme spolu 7 let. (Mirek4)
Foto
Každá žena je náročná individuálně. Začněte raději s levnějšími dárky a stupňujte podle reakce.
Nemám na dovolenou ani na drahé dárky. Znamená to, že jsem pro ženy sexuálně nepřitažlivý? Děkuji za odpověď(Ondřej)
Foto
Nejste úplně nepřitažlivý, ale jako chudobný jste pouze méně přitažlivý.
Dobrý den, radíte mi tedy, abych svoji partnerku podplácel dárky, aby mi dala? :-D Když budu chudý, tak budu bez sexu?(Vladimír)
Foto
Ano, bohužel v tom jsou ve výhodě lidé bohatší.
Dobrý den, přítelkyni stále bolí hlava... vyhýbá se sexu, jen by se mazlila.. Já jsem nadržený jak pes.. a to se fakt snažím.. Co s ní?(Rosťa)
Foto
Sdělte své přítelkyni, že nejúčinnějším lékem na bolest hlavy je pohlavní styk
Dobrý den, s manželem jsme spolu od 17 let. Oběma nám je už k šedesátce. Já zájem o sex pořád mám. Prožívám ho mnohem lépe než za svých mladých let. Nicméně manžel začal sex úplně odmítat. Prý je unavený a co blbnu, že už máme věk. Jak ho mám hodit zpátky "do formy"? Toto období už trvá tak 2 roky, do té doby bylo vše fajn... Děkuji(Květa)
Foto
Netlačte moc "na pilu" a snažte se o mírné sváděcí postupy podpořené třeba novým účesem, erotickým prádlem nebo neobvyklou kos,etikou. Prostě svádění jako zamlada.
Dobrý den, je mi 58 let a s manželem jsme už přes rok neměli sexuální styk, nemam na to vůbec chuť, poraďte mi prosím čím zvýšit sexuální apetit. Zkoušela jsem ustřice a ty nepomáhají. (Jitka)
Foto
Kromě ústřic zkuste ještě kaviár, lanýže a dobrý sekt. Nepůsobí to specificky, ale tím, že je to drahé. Kvalita ženského sexuálního prožitku je přímo úměrná částce, kterou partner vynaloží.
Dobrý den, pane Uzle, chci se zeptat, zda máte tyto přípravky vyzkoušené osobně a zda byste doporučil? :-)(anonym)
Foto
Můj osobní test by nestačil, vycházíme z vědeckých pokusů (dvojitý slepý pokus). Nedoporučoval bych žádný preparát, který by nebyl úspěšně použit u většího počtu pokusných osob.
Dobrý den, vím, že v mém vztahu je chyba ve mně. Jsem v práci pod tlakem a stresem a když přijdu domů, chci mít klid a nemám chuť na nějaké něžnosti se ženou.. Vím, že tím trpí, ale opravdu nevím jestli se s tím dá něco dělat.(Jakub 34 let)
Foto
V domácím prostředí se snažte zapomenout na všechny pracovní povinnosti. Vypněte mobil, nepoužívejte jiné komunikační prostředky a věnujte se jenom sově a své ženě.
Dobrý den, jak ta vámi doporučovaná kúra funguje dlouho? Jak dlouho musím brát a jak dlouho trvá účinek?(Freya)
Foto
Je to naprosto individuální a každý člověk reaguje jinak. Je zapotřebí to vyzkoušet.
dobrý den, prosím, jak máme oživit náš intimní život po mnoha letech vztahu, kdy jsme si zevšednili? Navíc ani fyzička a apetit není takový jako dřív. (Anonym)
Foto
Po mnoha letech je zapotřebí inoivovat vztak nějakými předtím nevšedními zážitky (exotická dovolená, drahá večeře, dosud nepoužívaná kosmetika, změna účesu apod.)
Dobrý den pane doktore. Prosím jaké látky z Arginmaxu pro ženy mají účinky na sexualní apetit? Děkuji a hezký den přeji(Jana 54)
Foto
Nejdůležitější součástí je esenciální kselika l-arginin. Ostatní jsou doplňkové a podporující látky.
Dobrý den, možná vás můj dotaz překvapí. Jsem mladý, pohledný muž, který si o nezájem žen rozhodně nemůže stěžovat. Vždy jsem vedl i pestrý sexuální život. Před pár měsíci jsem se dal dohromady s milenkou, která je starší, krásná, úspěšná a zadaná. Má na mě vždy jen vymezený čas na sexuální hrátky. Vypadá to jako splněný sen, ale cítím se pod tlakem a kolikrát prostě nevyvrcholím, přestože je všechno úžasné. Dá se to také nějak řešit?(Martin G,)
Foto
Problémy jsou psychického původu. Třeba se podaří časem ty milenecké hodiny trochu rozšířit nebo přesunout.
Dobrý den, mám problém s tím, že partner měl vždy výrazně starší ženy, se kterými mu to prý v posteli fungovalo. Naopak my máme pořád problémy. Většinou se mu ani nepostaví, samozřejmě o viagře nechce slyšet, prý je to ve mně.. Nemohla bych ho nějak stimulovat "nadopovat" aby vše fungovalo? :-)(Martina 24 let)
Foto
S tím "dopingem" musí on souhlasit, není možno to dělat tajně. Zkuste napřed nějaký potravinový doplněk (ArginaMax, Clavin apod.)
Můj přítel se chce milovat jen po deváté večer a po tmě a říká mi, že jsem nymfomanka, když se nechci podřizovat jeho časovému plánu. Jsem normální já nebo on?(Míša )
Foto
Zkuste to třeba při tlumeném osvětlení a pozvolna přidávejte intenzitu. Zkuste to třeba už o půl deváté, později v osm a potom snižujte tu hodinu pohlavního styku pozvolna
Dobrý den, chci se poradit ohledně pravděpodobnosti početí s mužem při druhém nebo třetím ´kole´. Je pravda, že počet schopných spermií je pak minimální a možnost početí tedy mizivá? Děkuji.(Jana)
Foto
Opakujícími se ejakulacemi opravdu počet spermií klesá, ale na iplodnění stačí jenom jedna jediná.
Žiji ve spokojeném manželském svazku již 20 let, nicméně náš sexuální život je velice monotonni. Vždy ve středu máme "náš večer", který ale většinou skončí nepodařeně partnerovou vinou. Myslím, že jsme oba ve středu už ve stresu, jak to dopadne, jak to skončí a naopak se odcizujeme. Stydím se o tom mluvit s přáteli..(Nováková)
Foto
Někdy bývá výhodné to odložit na čtvrtek
Dobrý den, nebaví mě předehra, partner ji naopak vyžaduje...co s tím?(Lenka)
Foto
Tak mu udělejte radost. Určitě se vám to časem zalíbí.
Můj partner je velice náruživý. Já mám sex také ráda, ale nepotřebuji to dělat 10x denně. Řekl mi, že si tedy najde milenku nebo bude chodit do bordelu, protože má tuto potřebu.. Dělal, že to myslí z legrace, ale mám strach, že o něj časem skutečně přijdu. Přemáhám se tedy, ale naopak mám čím dál tím menší chuť.. Co s tím?(Mirka S.)
Foto
Je to asi z legrace. Potčebu desetinásobného sexu denně nemá člověk, ale králík.
Dobrý den, pane doktore, existuje nějaký prostředek, který by mi pomohl přivodit orgasmus s mužem (zesílit prožitek)? Dosahuji ho tak velice zřídka. Přičemž vibrátor funguje naprosto spolehlivě. Děkuji za odpověď.(Ilona)
Foto
Vibrátor nepoužívejte jenom jako masturbační pomůcku, ale naučte s ním zacházet i svého partnera. Určitě se vám to bude líbit.
Dobrý den, partnerka mi řekla, že se jí naše soulože hnusí, ale že to snad překonáme... Myslíte, že má cenu v tomto setrvávat a snažit se dál? Co byste doporučil?(Jan H. 54 let)
Foto
Třeba to přehnala v důsledku nějakého chvilkového nedorozumění. Zkuste chvíli počkat a zkuste to postupným sváděním jako zamlada.
Přítel má poslední dobou problémy s erekcí. Je mladý, nekuřák. Zkoušíme vše možné, ale nedaří se..(Martina)
Foto
Bohužel jste nenapsala věk. Ale i "mladý" člověk může mít s erekcí problémy. Mohou být třeba psychické. Zkuste preparát ArginMax (dostane se bez lékařského předpisu)
Přítel vyžaduje sex i několikrát za den, já bohužel nemám zájem. Stačil by mi tak jednou za týden. Našemu vztahu to rozhodně neprospívá. Jak najít ten správný kompromis? (Lada)
Foto
Mueí se spočítat průměr, ve vašem případě to vychází 2x týdně. Jeden přidá, druhý ubere.
Dobrý den, pane Uzle, co byste prosím doporučil, když ve vztahu je láska, děti, ale chybí sexuální napětí, vášeň? Partnerka to zdá se vůbec nechce řešit... Terapie? Poradna?(Marek 35 let)
Foto
Opravdu se to nedá řešit internetovým poradenstvím. Těch příčin je nekonečně mnoho a rozebrat se to musí při individuální konzultaci s psychologem
Dobrý den, po porodu jsem ztratila chut na sex. Poardíte mi, co s tím?(Irena)
Foto
Je třeba nějakou dobu počkat a zajména je zapotřebí partnera zaměstnat péčí o dítě tak, abyste na to nebyla sama.
Dobrý den, vždy jsem byla sexuálně velmi aktivní, ale poslední dobou nemám na sex s přítelem chuť. Čím více naléhá, tím je mi to "odpornější". Miluji ho, ale toto náš vztah brzdí. Je možné toto nějak řešit? Děkuji za odpověď(L.K.)
Foto
Místo naléhání ať váš přítel uplatní jinou taktiku (krásný dárek, společná večeře, drahá dovolená apod.) Kvalita ženského sexu je přímo úměrná investicím partnera.
Dobrý den, je možné stimulovat "apetit" i u žen? Jak dlouho proces trvá?(Dagmar)
Foto
Nejsou na to žádné prášky ani jiné léky. Ženský apetit je možno podporovat třeba nějakým hezkým dárkem nebo pozváním na drahou večeři.
Dobrý den, poslední dobou vubec nemám chut. Žiju s partnerem, který se mi fyzicky líbí, i po psychické stránce spolu dobře vycházíme. Když odjede na víkend pryč, moc po něm toužím, ale jakmile se vrátí, je touha fuč. jsme spolu 6 let, nemáme děti... nevíte čím to může být?(tutu)
Foto
Nejlépe by tomu pomohlo, kdybyste spolu odjeli samo dva na dovolenou.
Dobrý den pane uzle mám takovou potíž že na mě sexuální choutky přijdou většinou v noci když manželka spí a nechce se jí jde to nějak řešit? (František 50 let)
Foto
Pokud to nebude každou noc, tak by se vám snad mohlo podařit přesvědčit manželku k větší vstřícnosti a toleranci. Slibte jí za to pěkný dárek.