ONLINE CHAT
Vážený pane Prokopjuku, moc bych chtěla poprosit, zda byste mi dokázal pomoci i co se týká úzkostné poruchy a hlavně jejich fyzických příznaků jako je špatně od žaludku a bolest hlavy, která je skoro každodenní? A v čem by tato nemoc spočívala? Děkuji velice za Vaši odpověď.(Jolana)
Foto
Hezky den, chat uz skoncil zav prosim 602437292 dekuji
Dobrý den, jak velkou úspěšnost máte? Stává se, že opravdu silní kuřáci se k vám vrátili víckrát, ale nakonec přestali? Děkuji.(Jan S., Česká Lípa)
Foto
Hezky den Honzo. Ano stava se a proto davam ročni zaruku. A neni to jen tim že byl někdo silny kuřak či kouřil malo.Určitě tim že se vrati, funguje to.
Dobrý den, pane Prokopjku, kouřím přes deset let kolem 5 cigaret denně. Kdybych chtěl skoncovat s kouřením, měly by pro mě smysl náplasti? Nemám pocit. že bych měl návyk na nikotin, je to spíš zvyk... Děkuji za odpověď(Michal)
Foto
Michale dobry den. Na 5 cigaret ma smysl myšlenka že jste chytry užasny chlap a cigareta nepadši k vašemu životu.Dejte si myšlenkovu naplast.
Dobrý den, pane doktore, je tajemství, kolik odnaučení kouření u Vás stojí?(Michal Němec, Praha)
Foto
Michale dobry den. žadne tajemstvi to neni. ta cena asi už 10 let stejna. 3000 pro pracujici a 2500 studenti a duchodci
Dobrý den, nemáte náhodou nějaké pobočky, jsem z Ostravy a dojet do Prahy je poměrně náročné. Ale kouřit bych rád přestal.(Jan Jurovčák, Ostrava)
Foto
jane dobry den. ano pusobim i v Ostravě, nap prosim kontakt na vas, 602437292 děkuji
jak to vlastně provádíte? Nehte tak trochu o hypózu? (Žabková)
Foto
Hezky den, provadim to tak že klient donese dvě cigarety. z jednou cigaretov ja popovidam,nakecam ji že jste užasna chytra krasna a že jste nikdy nekouřila. cigara věři mi vše co ji nakecam a jde pryč. Kdy ž važně tak to je metoda spatečni reality, vracim vas do obdobi kdy jste nekouřila.a vracim zpatky jako nekuřaka. v řadnem připdě to neni gipnoza
Pane doktore, jak dlouhá doba je na objednání k Vám, děkuji, M.Novotná(Novotná, Kladno)
Foto
Hezky den, začina leto, doba na objednani cca tyden
Musí se za vámi někam daleko jezdit? Kde působíte? Děkuji (Ivana )
Foto
Ivanko hezky den. Pusobim vsude kde vznikne skupina lidi. Brno česke budějovice uh brod,podstata je skupina 8 až 10 lidi
Pane Prokopjuku, léčíte i něco jiného než kouření?(pavel, Příbram)
Foto
Ano dělam vše co jde přez hlavu, zavislosti stresy a pod.z čim potřebujete pomoc vy?
Prozradíte, jak je možné, že lidé,kteří Vás navštíví, skutečně přestanou kouřit?(Marcela, Praha )
Foto
Mila Marcelo to neni zazrak.Lidi co mě navštivi, nepřestavaji kouřit, oni jenom nekouři.V tom je ta podstata proč ke mě jdou. Přestavani je boj, to co se opakuje atrva hodinu ci tyden. Předsevzeti nefunguji
Dobrý den, umíte společně s kouřením zablokovat i chuť k jídlu. Už několikrát jsem přestal, ale vždy naberu (Kamil, Pardubice)
Foto
kamile dobry den. Jasně, Nekouřit neznamena přibirat.po okončeni kouřeni je duležite nenahrazovat cigaretu jidlem. a zbavit se strachu z přibirani.
Vrací se k vám lidé opakovaně, nebo vaše metoda každému pomůže hned napoprvé?(Simona)
Foto
Simonko dobry den, nejsem ani anděl ani svaty.U lidi nebyva nic stoprocentně. Proto davam ročni zaruku aby se to mohlo opakovat. Cca 10 procent se vraci na opakovani v ramci rocni zaruky.
Dobrý den přeji chtěla bych se zeptat jestli metoda hypnozy nemůže narušit psychiku jedince když neví že na něj byla tato metoda použita. A ještě mám dotaz už 5 let nekouřím, ale v poslední době jsem ve velkém stresu a už se mi stalo , že jsem si šla zapálit cigaretu bojím se ,abych znovu nepodlehla .jaké máte zkušenosti s recidivou. Děkuji za Vaši odpovědˇ.Edita K.(Edita K.)
Foto
Edit hezky den. To co dělAM JA,NENI GIPNOZA. JE TO PRACE Z PODVĚDOMIM.trošku se branim gipnoze. zasahuje do lidske duši.Kdy ž vam po 5 letech se objevuje chut na cigo, jen si poděkujite sama sobě za těch pět let co jste nekouřila, vemte se cigaretu do ruky a řekněte ji že jste skvěla a nepokazite to co jste dokazala. ocenit sebe ve všem a vždy
Dobrý den, nechci radu, chci chválit a chci vysvětlit případným zájemcům, jak to bylo se mnou při odvykání kouření po návštěvě u Vás cca před 7-8- lety. Musela jsem přeci jen trochu zabojovat, ale ne s chutí na cigaretu - ta úplně zmizela...ale bojovala jsem cca týden - 10 dní se stereotypy, na které jsem byla zvyklá - sednou do auta, zapálit si, jít přiložit do kotle - zapálit si, vyjít z vrátek - zapálit si (doma jsem nikdy nekouřila, i když jsem kouřila cca 20 cigaret denně). Tak to je má rada ostatním. Na cigaretu nebudete mít chuť, ale nebudete vědět co s rukama, ale to za pár dní přejde - tak vytrvejte a bude to úplně v pohodě. Ale musíte VY kuřáci chtít přestat kouřit, pak se vám dá pomoci. Držím palce a ještě jednou děkuji panu Prokopjukovi(Hanka)
Foto
Mila Hani, vystihla jste to dokonale.Tak že jen Každemu přeji to vaše pochopeni a odhodlani.A Vam pevne zdravi a radosti od života nadlouho.
Dobry den, chtela jsem se prosim zeptat jak je to v pripade kdyz na jednu stranu chceme prestat kourit a na druhou ne. Dokazete pomoct i v takovem pripade? A co kdyz se to nepodari ani za ten rok prestat kourit, jake nabizite reseni.diky(Zdenka)
Foto
Zdeni dobry den. To co pišete nefunguje, Nemuže byt dvě strany.Kdy ž se vdavate, take řikate jestli se ho chci vzit?Je to jenom vaš vyběr.Nedokažu vam pomoc dokud nejste rozhodnuta. a nemuzu vas v tom přesvědčovat, jste dospěla a samostatna.A z myslenkou že se to nepodaři ani za rok taky by nezačinal.Proto nenabizim řešeni ja ale vy sama sobě.
Dobrý den, je možné vyzkoušet metodu přímo? Mám už hodinu chuť na cigaretu :) Kouřím málo jen 3x denně u kávičky. Děkuji za informaci Petraska(petraska)
Foto
Hezky den. Prvni setkani musi byt osobni aby jsem vas zafixoval. dalši pomoc muže byt dalkova po tel
Dobrý den, byla jsem u Vás na odvikání kouření 3x za 2.500,-Kč a to byla sleva pro mě jako důchodkyni. Absolutně to vůbec nefunguje, přestože jsem se moc a moc snažila a měla k tomu veliký důvod. Pro mne jako důchodkyni to byly veliké peníze, úplně zbytečně vyhozené.(Šnajdrová Stanislava)
Foto
Dobry den. Rad Vam zase pomužu zdarma a dam na to zase zaruku. Zavolejte a přijdte, připomente mi naši domluvu až přijdete, Děkuji
Dobrý den, jsem silný kuřák jaka je vaše úspěšnost v takových případech 2 krabičky denně děkuji R(Radek)
Foto
Radku dopbry den, nezaleži na počtu vykopuřenych cigaret ale na vašem rozhodnuti pomoc.
Dobrý den,jde odnaučit kuřáka kouřit i,když má slabou vůli? Děkuji Adéla(Adéla)
Foto
Adelo dobry den. Vule je nesmysl,vymluva, Pro to aby jsem vam pomoh nepotřebuji vaši vuli.Potřebuji aby jste chtěla pomoc
Jak lze nabourat spojení cigareta = pohoda, relax, chvíle klidu? (Hana)
Foto
Mila Hano. Doufam že vam už bylo 18.Je škoda něco bourat, bourani boli.Nebourajte jen změnte vztah k sobě.A změnte vyznam slova pohoda relax. klid. jak sebevražda rakovina infarkt muže byt pohodou relaxem?
Kouřím asi 40 denně a chutná mi to. každou cigaretku si dovedu vychutnat. Nikdy nepřestanu kouřit , je to pro mě životní styl. Vy se chcete jen svézt na "moderní" vlně nekouřit a něco si z toho koláčku taky uzobnout pro sebe. (petra)
Foto
Mila Petro. Kouřeni neni moderni doba-Prvni cigareta vznikla v r.1830. Ja to dělam od roku 1991. A to co co dělam, neni filipika proti vam či proti kuřakum. je to jen filipika proti lidske sebevraždě a lidske blbosti
Dobrý den . Prosím šlo by předat sílu a energii mému manželovi, aby přestal kouřit? Děkuji. (Antalová V.)
Foto
Dobry den. ano jde to z podminkou že manžel chce a vi o tom že žadate za něj
Komu jde odnaučování se kouření hůř? Mužům nebo ženám?(Michala)
Foto
Michalo hezky den.Huř jde tomu kdo nechce pomoc nebo přijde z donuceni. rozdil muž žena nevidim, vidim rozdil v tom nakolik mate radi sebe a chhcete pomoc
Dobrý den, zajímalo by mě, v čem dělají lidé, kteří chtějí přestat kouřit, nejčastěji chybu, kvůli které znovu začnou?(Hedvika)
Foto
Mila Hedviko. Chyby neexistuji. Lidi tomu řikaji chyba aby se měli na co vymluvit.Lidi začinaji z totalni blbosti. Kohokoli se ptam proč začli, nikdo ještě neměl odpúověd
Dobrý den, táhne mi na 50 a kouřím 20 let, protože mi to chutná. Před několika měsíci mi zemřel přítel, také kuřák, na rakovinu a v rodině ji také máme. Takže jsem dostala strach... Dokázala jsem přestat pouze po dobu těhotenství a kojení. A asi třikrát poté na 3 týdny, měsíc a 3 měsíce, ale to jsem baštila champix. Na ten nyní, bohužel, nemám finance, ale opravdu zabíral. Cigarety si balím, a i když kouřím 20 denně, na cenu tohoto léku se měsíčně nedostanu. Poradíte "co se mnou". Jen mě, prosím, neposílejte k MUDr Králíkové. Mám pocit, že kuřáky vyloženě nesnáší a na mě bič bez cukru nezabírá :-). Díky a přeji hezké dny.(Ivana)
Foto
Mila Ivanko.Neposilam k dr Kralikove a važim si toho co děla. Jen každy jdeme jinou cestou.Ja jdu tou jednodušši. Pro mě je duležite že to chcete. volejte 602437292
VELICE RÁDA BYCH PŘESTALA KOUŘIT(ALENA VALLOVÁ)
Foto
Je to skoro vanočni přani a rad vam pomužu. Jen se zbavte slova přestala. Slovo přestat nefunguje. funguje nekouřit
Dobrý den, zajímalo by mne kolik stojí metoda a jak dlouho trvá léčba? Děkuji VK(VKi)
Foto
Ted jsem top odpovidal pracujici 3000 a duchodci a studenti 2500 z ročni zarukou
Dobrý den, chci se zeptat, kolik u vá odvykání stojí?(Karel T.)
Foto
Dobry den. jsou dvě ceny. Pracujici 3000kč a duchodci a studenti 2500 z ročni zarukou, platite za cely rok. a cely rok mužeme komunikovat
Prý u vás stačí zmačkat cígo a je po kouření. Je to tak? V čem vaše metoda spočívá? (Havel šavel)
Foto
Usmě či smajlik jste u mě vyvolal. To jsem o sobě ještě neslyšel. Ale je to mile. Nejde o zmačknuti ale o prenos informaci do cigarety a při vtahnuti zapalene cigarety do vašeho podvědomi řikam tomu spatečni realita
Dobrý den, jak dlouho trvá terapie a kolik stojí? Dáváte nějakou záruku?(Mirka M.)
Foto
Hezky den. terapije trva cc pulhodiny, vlastně tak dlouho jak dlouho vam trvala prvni cigareta. Jasně mate na to ročni zaruku to znamena že mužete kdykoliv se vratit na opakovani či opakovat po tel. tim ta zaruka ma smysl
Co je to biokódování? Alternativním metodám moc nevěřím, jak to funguje? A máte nějaké doložitelné výsledky?(Vlastimil)
Foto
hezky den. Biokodovani řikam přenos informaci přez podvedomi-Funguje to jednoduše. vy mi donesete cigaretu, ja s ni popovidam, domluvim ji at s vami nekamaradi. Mate na to rocni zaruku. Mužete cely rok kdykoli v připadě stresu či problemu zavolat.Doleže je to 27 lety pusobeni. Kdy by to nefungovalo, netrvalo by to tak dlouho. Možna po roce by ch zkončil.
Je možné mě odnaučit i když jsem silný kuřák, vykouřím 2 krabičky za den. (Petr Brno)
Foto
Dobry den. neni dulezite kolik kouřite. je duležite nakolik si to uvedomujete že potřebujete pomoc.Možna mate vyhodu že kouřite hodně. ti parcigaretove kuřaci maji to složitějši a dil jim to trva