ONLINE CHAT
Dobrý den ,je mi 68 let. Moje plet je velmi jemná, citlivá,se sklonem k vytváření začervenalých ploch - hlavně na tvářích,je velmi suchá a nesnáší slunce.Jaké prostředky Ryor mi doporučíte? Předem děkuji.(Tamara)
Foto
Dobrý den, vyzkoušejte Krém proti zarudnutí a rozšířeným žilkám, která je vhodná i na citlivou pleť a redukuje začervenání pleti. Krásný den.
Mě by zajímalo, jak na podkožní pupínky, které mi vylezly po vysazení antikoncepce a se kterými nejde v podstatě nic dělat. Zda je na to nějaká vaše speciální kosmetika, která by mi to zklidnila? Děkuji, Petra V.(Petra V.)
Foto
Dobrý den, vyzkoušejte náš Pohár života, který čistí organismus přes střeva a čaj Lymfodren čistí pleť přes ledviny. V začátcích se může pleť zhoršit, ale vydržte, pleť se postupně začne lepšit. Pokud ucítíte, že se začne tvořit nový pupínek použijte Antiakné roll-on na problematickou pleť. Krásný den.
Dobrý den, kdy bych měla začít používat péči proti stárnutí? A co doporučujete z Vašich výrobků? Děkuji, Tereza.(Tereza)
Foto
Dobrý den, doporučujeme začít ve věku 25 let. Můžete vyzkoušet naši řadu Arganový olej, kde najdete krémy pro denní i noční ošetření. Krásný den.
Pro jaké typy pleti se hodí kaviárová kosmetika? Děkuji za odpověď.(Eva Bušková)
Foto
Dobrý den, hodí se pro normální až sušší zralejší pleť. Krásný den.
Dobrý den, jak mám správně hydratovat a vyživovat pokožku? Děkuji.(Radka)
Foto
Dobrý den, vyzkoušejte Revitalizační sérum z řady Arganový olej, které obsahuje nejvyšší procento kyseliny hyaluronové ze všech našich výrobků. Kyselina hyaluronová dokáže na sebe navázat až tisícinásobek vody své hmotnosti. Z řady arganový olej můžete vybrat i další přípravky na denní a noční použití. Krásný den.
Dobrý den, jsem dlouholetou fanynkou kosmetiky Ryor, ale je problém vybrat si tu pravou. Mám seborrhoickou dermatitidu a akné, přestože mi je 39 let. Krémy na problematickou pleť vysušují, krémy na suchou pleť zase mastí. Potřebuji lehký krém, který hydratuje. Předem děkuji za radu.(Lenka)
Foto
Dobrý den, vyzkoušejte Klidnící sérum pro intolerantní pokožku, je to lehký krém, který zajistí perfektní hydrataci pleti. Krásný den.
Dobrý den.Červenám se,ale má jediná péče o pleť do teď byla Jaryšová voda a bílý krém.Myslím,že bych měla po 50sátce používat něco víc.Mužete mi poradit co vše bych měla používat na obličej a dekolt? Jedná se mi o pečující kosmetiku,jen podotknu,že mám velmi citlivou,intolerantní pleť a nelíčím se-používám jen rtěnku a vůni.Děkuji.Věra(Věra)
Foto
Dobrý den, nejdůležitějším krokem je pravidelné a pečlivé čištění pleti. Večer je nutné použít Dvoufázovou odličovací emulzi, Hydratační micelární vodu nebo Pleťové mléko podle typu pleti a dočistit Pleťovým tonikem dle typu pleti. Poté ošetřete Klidnícím sérem pro intolerantní pokožku a ráno opět použijte Pleťové tonikum dle typu pleti a použijte Klidnícím sérum pro intolerantní pokožku. Krásný den.
Dobrý den, mám ráda kosmetikou Ryor, ale ráda bych si od nějakého odborníka nechala doporučit, co přesně na mou pleť sedí. Je možnost navštívit nějakou kosmetičku v praze, která by mi vaše produkty pomohla správně vybrat?(hana hr.)
Foto
Dobrý den, můžete navštívit naše bezplatné kosmetické poradny. Více informací najdete na www.ryor.cz. Krásný den.
Dobrý den, ráda bych se zeptala jak mám řešit problém s tmavými kruhy pod očima. Používám různé krémy,ale ty nepomáhají. Děkuji moc za vaši odpověď.(Jana)
Foto
Dobrý den, vyzkoušejte Kaviderm - Krém na redukci kruhů a váčků pod očima. Krásný den.
Dobrý den, v těhotenství se mi zhoršila pleť. Osypávám se na obličeji a hrozně se mi vysouší. Bohužel, kožní doktorka mi nemohla nic předepsat kvůli těhotenství. Mohla by jste mi poradit, jak o ní pečovat, abych aspoň mohla zmírnit příznaky? Předem děkuji(Martina)
Foto
Dobrý den, nejdůležitějším krokem je pravidelné a pečlivé čištění pleti. Večer je nutné použít Dvoufázovou odličovací emulzi, Hydratační micelární vodu nebo Pleťové mléko podle typu pleti a dočistit Pleťovým tonikem dle typu pleti. Poté ošetřete Krém proti zarudnutí s probiotiky a ráno opět použijte Pleťové tonikum dle typu pleti a použijte Krém proti zarudnutí s probiotiky. Krásný den.
Dobrý den, co je nejdůležitější pro naši pleť hned po ranním probuzení? Děkuji Vám za odpověď. (Ondra)
Foto
Dobrý den, nejdůležitější je očistit Pleťovým tonikem dle typu pleti a ošetřit vhodným denním krémem. Krásný den.
Po čištění černých teček (vymačkávání) na nose se mi začne šupinatět a loupat kůže. Proč a jak proti tomu bojovat? Díky ! Bára.(Bára)
Foto
Dobrý den, raději vyzkoušejte místo mačkání černých teček naši Gelovou masku slupovací, které pomáhá na černé tečky. Naneste ji 1-2x týdně lokálně v silnější vrstvě a po jejím zaschnutí ji směrem nahoru odstraňte z pleti. Krásný den.
Černé tečky na nose – Jsou vidět, ale nejdou vymáčknout, protože vývod póru je v prohlubni. Co s tím? (Anna)
Foto
Dobrý den, vyzkoušejte lokálně naši Gelovou masku slupovací, které pomáhá na černé tečky. Naneste ji 1-2x týdně lokálně v silnější vrstvě a po jejím zaschnutí ji směrem nahoru odstraňte z pleti. Krásný den.
Dobrý den, po oholení vousů je má pleť citlivá. Dokonce se mi dělá i vyrážka na krku. Používám balzám po holení. Je nějaký krém na pleť, který by mi mohl pomoci zbavit se této citlivosti ?(Jan1337)
Foto
Dobrý den, vyzkoušejte náš Balzám po holení, který obsahuje D-Panthenol, vitamín E a extrakt z čaje, díky nim je pleť zklidněná a hydratovaná. Krásný den.
Jak často doporučujete střídání pleťové kosmetiky? Díky, Daniela(Daniela)
Foto
Dobrý den, určitě je vhodné vystřídat pleťovou kosmetiku v rámci ročních období, například v zimních měsících potřebujete výživnější a mastnější krémy než v letních měsících. Krásný den.
Dobrý den, testuje se kosmetika Ryor na zvířatech? Alena N.(Alena N.)
Foto
Dobrý den, kosmetika Ryor ani suroviny, ze kterých se vyrábí, není testována na zvířatech. Od roku 2002 je testování na zvířatech v EU zakázané. Krásný den.
Dobrý den, Mám velmi citlivou pleť, málokteré kosmetické přípravky má pleť dobře snáší . Chtěla bych se zeptat, zda kosmetika RYOR nabízí nějakou řadu pro alergiky na formaldehyd a směs parfémů? Také trpím na atopický ekzém, který se mi objevuje na pažích, proto by mě zajímala i tělová kosmetika. Děkuji.(Soňa)
Foto
Dobrý den, vyzkoušejte přípravky z řady Derma Ryor nebo Ryamar, na www.ryor.cz/prodejny naleznete prodejny, kde si můžete vyzvednout vzorečky z této řady. Na tělo vyzkoušejte Amarantový olej pro pleť a tělo nebo Ultramastné tělové mléko, ale nejprve to vyzkoušejte jen na malé místo. Krásný den.
Dobrý den, mám citlivou pleť, kupuji si krémy Nivea, protože mi pleť nedráždí. Ale chtěla bych si koupit krém s kolagenem ne moc drahý. Poradila by jste mi prosím, jaký krém si můžu od Vás koupit, který obsahuje kolagen a je na citlivou plet? Děkuji Vám moc za Vaši radu. Kateřina(Kateřina)
Foto
Dobrý den, nejvhodnější by pro Vás byl Aktivující výživný krém s ASC III, kdy ASC III je na bázi lipozomu a cíleně podporuje tvorbu nejkvalitnějšího kolagenu III v pokožce. Krásný den.
Dobrý den, jsem muž (30 let) a mám starosti se suchou pletí. Kamarádka mi doporučila olivový olej. Co si o tom myslíte? Co byste mi doporučila za přípravek Vy? Děkuji!(David L.)
Foto
Dobrý den, doporučila bych Vám krémy z řady Suchá a citlivá pleť, např. Výživný krém s mandlovým olejem, je vhodný i pro zimní období. Krásný den.
Vůbec nepoužívám pleťový peeling. Je to špatně? Jaký a jak často používat? Veronika.(Veronika)
Foto
Dobrý den, pleťový peeling se používá 1-2x týdně a pokud Vám nechybí, určitě nevadí, ale jeho používání je jen k dobru, peeling odstraní odumřelou kůži a aktivní látky z přípravku mohou lépe působit. Krásný den.
Dobrý den, ráda bych začala používat oční krém. Je mi 41 let, začínají se mi tvořit vrásky. Mám citlivou pokožku. Jaký byste mi doporučila? Je možné používat k očnímu krému z jiné řady noční krém? Kdy aplikovat oční krém. Večer nebo ráno? Děkuji za radu.(Irena)
Foto
Dobrý den, doporučila bych Vám na citlivou pleť jako oční ošetření Aktivní sérum na oční okolí s Matrixylem nebo Luxusní sérum na oční okolí s Matrixylem, které používejte na den i na noc. Určitě je možné použít dohromady s denním či nočním krémem z jiné řady. Krásný den.
Dobrý den. Nestíhám moc chodit na kosmetiku. Dokážu Vše zvládnout sama z domova s Vašimi produkty? Děkuji za odpověď. (Tereza V.)
Foto
Dobrý den, určitě zvládnete. Nejdůležitějším krokem je pravidelné a pečlivé čištění pleti. Večer je nutné použít Dvoufázovou odličovací emulzi, Hydratační micelární vodu nebo Pleťové mléko podle typu pleti a dočistit Pleťovým tonikem dle typu pleti. A ošetřit vhodným nočním krémem. Ráno použijete opět Pleťové tonikum dle typu pleti a nanesete vhodný denní krém. Dále doporučuji 1-2x týdně Masku s kyselinou hyaluronovou, která zajistí perfektní hydrataci pleti. Krásný den.
Dobrý den, v zimě si mi objevují zarudlá a suchá místa na obličeji. Lze použít sérum pro intolerantní pokožku z řady Derma Ryor. Jak působí a co v něm je za účinnou složku. Mám citlivou pokožku. Děkuji za informaci.(Zlata)
Foto
Dobrý den, ve Vašem případě by bylo vhodnější použít Krém proti zarudnutí a rozšířeným žilkám také z řady DermaRyor. Obsahuje mimo jiné extrakt z dubu korkového a mořských řas, které snižují zarudnutí a probiotickou kulturu, která vytváří ochrannou barieru pro citlivou až atopickou pleť. Krásný den.
Dobrý den, ráda bych maminku překvapila kvalitní vaší kosmetikou v Vánocům. Je jí 62 let, smíšená pleť (T zóna). Jakou řadu byste mi doporučila. Děkuji.(Renata)
Foto
Dobrý den, pro Vaši maminku by byla vhodná řada Arganový olej, která je vhodná i pro zimní období, naleznete tam denní i noční krém, sérum či čistý Arganový olej. Krásný den.
Dobrý den, je mi patnáct a objevuje se mi akné v T-zóně. Používám mycí gel, tonik. Přes den mám make up. Jaký podkladový krém byste mi, prosím, doporučila. Mám používat i noční krém ve svém věku? Děkuji.(Veronika)
Foto
Dobrý den, nejdůležitějším krokem je čištění nejlépe využít řadu Aknestop, nejprve se odličte pomocí Hydratační micelární vody, poté dočistěte pleť Bylinným tonikem na problematickou pleť a pleť ošetřete Krémem s fytosfingosinem a irisem a ráno opět použijte tonikum a ošetřete pleť v zimním období Ochranným krémem na problematickou pleť. Na www.mujryor.cz najdete instruktážní video. Krásný den.
Dobrý den, co byste mi doporučila jako muži na zlepšení pleti, ale abych si nepřipadal jako žena?(Standa)
Foto
Dobrý den, mezi muži je velmi oblíbený Denní krém s kaviárem, Výživný krém s ceramidy nebo řada Mořské řasy. Krásný den.
Zdravím, používám denní krém i jako noční krém. Když jsem to řekla své kosmetičce, vynadala mi, že mi tato péče může ublížit. Opravdu je složení nočních a denních krémů na tolik rozdílné, že mi může způsobit problémy?(martina Slav)
Foto
Dobrý den, rozdíl mezi denními a nočními krémy je především v tom, že noční krémy jsou hutnější a výživnější a denní krémy mají obvykle ochranné UV filtry, které v noci pleť zbytečně zatěžují. Krásný den.
Dobrý den, co doporučujete jako prevenci před akné? Děkuji,(Luboš)
Foto
Dobrý den, nejdůležitější krokem v prevenci akné je pravidelné a pečlivé čištění. Vždy je nutné použít Hydratační micelární vodu nebo Pleťové mléko podle typu pleti a dočistit Bylinným tonikem na problematickou pleť. Poté ošetřete pleť Krémem s fytosfingosinem a irisem na denní i noční použití. Na blogu www.mujryor.cz najdete instruktážní video. Krásný den.
Dobrý den, paní Štěpánková, mám citlivou smíšenou pleť (vitamíny), dělají se v zimních měsících suché fleky na obličeji, přesto, že používám hydratační krém, vypínací krém na kontury obličeje (je mi 40 let), noční krém, odličuji se pomocí micerální vody. Jakou řadu byste mi z vaší kosmetiky doporučila? Děkuji a přeji hezké vánoční svátky.(Kristina)
Foto
Dobrý den, doporučila bych Vám použít Výživný krém s ceramidy nebo Výživný krém s mandlovým olejem, který je vhodný i na zimu. Krásný den.
Dobrý den, používám váš denní krém s výtažkem z bílých hroznů. Vypozorovala jsem, že se mi po obličeji dělají bílé tvrdé tečky, myslíte, že to může být tím :)? (Klára S)
Foto
Dobrý den, pravděpodobně jsou to mílie, bude dobré, když navštívíte dermatologa, který Vám je odstraní a vyzkoušejte Denní krém z řady Mořské řasy. Krásný den.
Dobrý den, přeji Vám krásný den a mám k Vám otázku. Mám problematickou pleť. Je mi 49 let a stále se mi dělají na obličeji a krku zanícené bouličky. Pleť se mi ještě více zhoršila poté, co jsem si nechala odborně vyčistit pleť v rámci akce na Praze 9 v nějakém kosmetickém salonu. Od té doby mi jakoby zarůstají chloupky na obličeji i krku. Vypadám jak puberťák. Moc děkuji za odpověď.(Martina H.)
Foto
Dobrý den, podívejte se na blog www.mujryor.cz, kde najdete instruktážní video, jak pečovat o pleť s akné a hlavně pravidelně a důkladně čistit pleť. Nezapomeňte organismus čistit i zevnitř pomocí nativní stravy. Krásný den.
Dobrý den, je mi 55 let, mám smíšenou plet, prosím o doporučení jak se o plet starat, jaké používat produkty..(Laura)
Foto
Dobrý den, nejdůležitějším krokem je pravidelné a pečlivé čištění pleti. Večer je nutné použít Dvoufázovou odličovací emulzi, Hydratační micelární vodu nebo Pleťové mléko podle typu pleti a dočistit Pleťovým tonikem dle typu pleti. A ošetřit Nočním krémem z řady Arganový olej. Ráno použijete opět Pleťové tonikum dle typu pleti a nanesete Denní krém z řady Arganový olej. Krásný den.
ak chcem vyzerať v 60-ke na 40 rokov, čo mám robiť ???(anna drgoňová)
Foto
Dobrý den, důležitým krokem je pravidelné a pečlivé čištění pleti. Večer je nutné použít Dvoufázovou odličovací emulzi, Hydratační micelární vodu nebo Pleťové mléko podle typu pleti a dočistit Pleťovým tonikem dle typu pleti. A ošetřit vhodným nočním krémem. Ráno použijete opět Pleťové tonikum dle typu pleti a nanesete vhodný denní krém. Dále doporučuji použít 1-2x týdně masku na pleť, například Masku s kyselinou hyaluronovou. Krásný den.
Dobrý večer, prosím mám dotaz, 30 let jsem používala mandlový krém.Nikdy problém nebyl. Přestali ho vyrábět a já zkoušela různé krémy, který mě sedne. Pozvolna se mě začaly červenat líce, od té doby mám problém.Kožní dermatoložka mě nabízí krém z její řady, který zrovna není moc levný. Navíc ani moc nepomáhá.Krém se jmenuje Bioderma Sensibio AR. Děkují za radu. Danka(Danka)
Foto
Dobrý den, vyzkoušejte náš Výživný mandlový krém nebo Tradiční ultramastný krém, je vhodný pro suchou a citlivou pleť nebo Krém proti zarudnutí a rozšířeným žilkám také z řady DermaRyor. Obsahuje mimo jiné extrakt z dubu korkového a mořských řas, které snižují zarudnutí a probiotickou kulturu, která vytváří ochrannou barieru pro citlivou až atopickou pleť. Všechny naše krémy jsou cenově velmi dostupné. Krásný den.
Dobrý den, 1/ jaké přípravky byste poradila na očetření pleti ženy věk 42, která nemá skoro žádnou tukovou vrstvu po těle a ani v obličeji. Pleť vypadá mdle, více vrásek okolo očí. Možná i vlivem úbytku hormonů. 2/ je možné zaškolení na profi kosmetiku, kterou nabízíte pro galvanické přístroje pleti Děkuji za odpověď.(Soňa)
Foto
Dobrý den, doporučuji použít Výplň vrásek pro korekci pleti, která vyplní vrásky tukem. Ohledně proškolení kontaktujte paní Gibišovou na gibisova@ryor.cz. Krásný den.
jak na pigmentové skvrny na obličeji,děkuji,(Jana)
Foto
Dobrý den, na pigmentové skvrny použijte přípravek nejprve 1-2x týdne Enzymatický peeling, poté 2x denně Depigmentační krém a na den vždy překryjte krémem s ochranným faktorem například Duo – aktivní krém SPF 15 nebo Trio – aktivní krém SPF 30. Krásný den.
Čelo mě často svědí. Na pokožce není nic vidět. Prý to není akne. Jinak jsem věrná Vaší značce, je nejlepší. Zdravím Vás.(Marie Urbánková)
Foto
Dobrý den, netroufám si tvrdit, co za problém Vás trápí. Bude lepší když navštívíte dermatologa. Krásný den.
Dobrý den, mám velmi suchou pleť a je mi 48 let. Jaký krém z Vaší nabídky by jsme mi doporučila. Potřebovala bych hydratační a zárověň proti vráskám. Děkuji Landová(Landová)
Foto
Dobrý den, vyzkoušejte naši novinku Výživný krém s kmenovými buňkami z argánie. Obsahuje vysoký obsah aktivních látek – arganové máslo, kyselinu hyaluronovou a kmenové buňky z argánie, kde je potvrzeno, že redukují vrásky až o 26%. Krásný den.
Aky je vhodny krem na tvar v zime?(Lili)
Foto
Dobrý den, na zimu jsou vhodné krémy výživnější, které Vás ochrání před nepřízní počasí. Vhodný krém vybírejte dle typu pleti. Krásný den.
Hezký den, ráda bych se zeptala, jaké krémy byste mi doporučila, je mi 38let, plet mám citlivou, místy sušší, na čele příčné vrásky trochu a kolem očí mimické. Jaké krémy jsou vhodné i na zimu ? Moc děkuji a krásné Vánoce!(Šárka)
Foto
Dobrý den, na zimu jsou vhodné krémy s Arganovým olejem, které splňují Vaše požadavky, na oční okolí bych Vám doporučila Aktivní sérum na oční okolí s Matrixylem. Krásný den a krásné Vánoce.
Dobrý den. Mám problem s akné. Zkoušela jsem toho dost( chem.peeling,návštěva kosmetickeho salonu, hodně druhů kosmetiky i na lékařský předpis), ale naprosto nic mi nepomáhá. Jsem z toho dost zničena už mi dávno není 15 let ale neustále musím řešit problémy tohoto typu. Děkuji za Vás názor.(Eva)
Foto
Dobrý den, podívejte se na blog www.mujryor.cz, kde najdete instruktážní video, jak pečovat o pleť s akné a hlavně pravidelně a důkladně čistit pleť. Nezapomeňte organismus čistit i zevnitř pomocí nativní stravy. Krásný den.
Paní inženýrko, vypadáte báječně !! jak to děláte? Co z kosmetiky Rior doporučujete věku 50+?(Ivana )
Foto
Dobrý den, vyzkoušejte naši novinku Výživný krém s kmenovými buňkami z argánie. Obsahuje vysoký obsah aktivních látek – arganové máslo, kyselinu hyaluronovou a kmenové buňky z argánie, kde je potvrzeno, že redukují vrásky až o 26%. Krásný den.
Dobrý den paní Štěpánková, existuje přípravek na nosoretní rýhy? Děkuji a přeji Vaší úžasné firmě další úspěchy (Jina)
Foto
Dobrý den, děkujeme, na noseretní rýhy použijte lokálně přípravek Výplň vrásek pro korekci pleti. Krásný den.
dobry den,prosim o radu trpim ruzovkou a moje plet je obcas cervena hlavne na licich,zaroven mam suchou plet je mi 64 let pecuji o sebe ,ale vrasky pribyvaji poradte co na to(emilka)
Foto
Dobrý den, doporučila bych Vám použít Krém proti zarudnutí a rozšířeným žilkám z řady DermaRyor. Obsahuje mimo jiné extrakt z dubu korkového a mořských řas, které snižují zarudnutí a probiotickou kulturu, která vytváří ochrannou barieru pro citlivou až atopickou pleť, v případě pnutí překryjte ještě výživnějším krémem na suchou pleť, např. Výživným krémem s mandlovým olejem. Krásný den.