Online chat
Podaří se mi letos prodat zahradu?(Josef Stehno)
Foto
Dobrý den, ANO.
Diana 42 A Karel 42 bueme zit spolu ? (Dianka )
Foto
Dobrý den, budete spolu, ale žít společně jedno wc, jedna koupelna to ne.
dočkám se k 50tinám vnučky paní Evo?? Děkuji Hana(Hana)
Foto
Dobrý den, Hani, vnoučka by měla přijít v období kolem Vašich padesátin.
Dobrý den,ráda bych věděla,zda mě čeká změna zaměstnání.Datum nar.3.12.1968.Moc děkuji za odpověď(Barbora)
Foto
Dobrý den, změna zaměstnání vás čeká. Nikdo Vás nevyhodí, nepropustí, pokud učiníte změnu zaměstnání, bude Vaše vlastní, z Vašeho rozhodnutí či uvážení.
Dobry den chtela bych se zeptat na sve zdravy.Dekuji(Vendul)
Foto
Dobrý den, Vendulko, dívám se na vás v celkově a vidím oslabené svaly, chtělo by to malinko rozhývat, protože se tady objevují křeče. Vnitřní orgány jsou oslabeny celkově. Nejvíce žaludek, žlučník, moč. měchýř. Celkově by to chtělo více odpovíčat a tady mám na mysli více spánku.
Moje budoucnost(monika)
Foto
Dobrý den, Moniko, Vaše budoucnost je pěkná. Jste hodně pracovitá, cílevědomá. Budete mít rodinu v pozdějším věku, také děti - dvě. Bude se Vám v životě dařit.
Dobrý den, mám 5 let do důchodu, chtěla bych vědět, jestli budu mít pořád práci (22.5.1958) Děkuji za odpověď(Mary)
Foto
Dobrý den, Mary, do důchodu zůstanete ve stejném zaměstnání.
Budu mit jeste jedno dite?(marcela)
Foto
Dobrý den, a chcete ho opravdu? V kartách vidím, že moc ne a Universum toto vnímá velice. Sama si odpovězte, zda dítě do svého života chcete, opravdu s láskou, něhou a otevřenou náručí nebo jen proto, že si to situace žádá.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat kdy budu babičkou? Děkuji(Zdeňka)
Foto
Dobrý den, v tuto chvíli Vám časově neodpovím, protože mi karty neukazují otevřenou cestu. Babičkou však budete, ale ještě jsou věci, které se řeší a můžou tent ostav ovlivnit.
mamka přišla o práci, měla by podnikat sama? děkuji. mamka je hana.(katka.)
Foto
Dobrý den, Katko, to je krásná otázka. Konečně se taky někdo zeptá na maminku a ne jen maminky na své děti :-) Vaše mamninka je skvělá žena, která umí a ví, ale zastaralé informace, řešení situací jí dělají zátěž, kterou sama neumí rozuzlit. Ptám-li se na její samostatné podnikání, objevuje se mi, že ano, ale...ale znamená, že potřebuje osobu, která jí pomůže nastavit věci týkající se podnikání malinko jinak než ona v tuto chvíli zamýšlí. Pak se podnikání může rozjet, jsou zde i moc pěkné finance, které jsou odrazem upřímnosti k práci a její vstřícnost. Držím pěsti!
Dobrý den paní Evo,můžu vědět,kdy už se mi začne dařit ve všech směrech?nad.1.7.1967 Dekuji a pekny den (Jitka)
Foto
Dobrý den, Jitko, až si to sama dovolíte. Jste naštvaná na celý svět, který je proti Vám. Zkuste se podívat hlouběji do své duše, rozvažte uzlík poznání, bolesti, rozčílení a vyjděte, pak se Vám začne dařit tak, jak si sama budete přát.
Dobrý den paní Evičko ,prosím vyhraju ve sportce děkuji za odpověd pavlaa 11.10.1953.(pavlaa)
Foto
Dobrý den, bohužel nevyhrajete. Nic se mi zde neobjevuje, ale z jiné oblasti týkající se financí.
Dobrý den paní Kalivodová, mám se vdát letos nebo příští rok? Děkuji za odpověď(Eva)
Foto
Dobrý den, Evi, vhodnější období pro manželství je v příštím roce. Jsou zde pro Vás jemnější energie a vše půjde hladce. V letošním roce jsou zde více situace k řešení a jejich zdržení Vás od slibu manželského.
Vážená paní Kalivodová, dobrý den přeji. Ve svém životě ted velmi váhám, ráda bych do budoucna měla ještě jedno miminko. Ale zároveň cítím, že bych měla změnit zaměstnání. Nevím zda by se mi zadařilo uspěšně zkloubit obojí, protože jsem limitovaná časem. Děkuji za radu. Karolína(Karolína)
Foto
Dobrý den, Karolíno. V kartách se mi objevuje, že obě dvě situace, které řešíte se dají skloubit. Miminko k Vám přichází a není vůbec pozdě! Práce - změna, která Vám přinese úlevu, ale pokračovat bude. V jiných intencích, ale bude.
Dobrý den. Ráda bych se zeptala,jestli a kdy potkám lásku...děkuji Dita(Dita)
Foto
Dobrý den, Dito, letos květen-červen k Vám přichází láska v podobě dvou mužů, sama si budete vybírat, jakého muže do svého života přijmete.
Dobrý den,chtěla bych se prosím zeptat na své zdraví,lásku a zda bych zvládla maturitu moc děkuji 20.2.1991(Petra)
Foto
Dobrý den, Petro, jste zdravá jako rybička :-) Lásky je ve Vašem životě spousta. Sama ji dokážete rozdávat, taky přijímat. Láska trvaleého charakteru se mi zde zatím neobjevuje. Maturitu zvládnete s přehledem pokud se zbavíte svého strachu.
Dobrý den, zajímalo by mě zda budu měnit zaměstnání, děkuji Věra 1.11.1970 v 18 hod v Táboře(Věra)
Foto
Dobrý den, Věro, odpověď na vaši otázku je NE.
Dobrý den. Prosím o výklad karet pro syna. Po rozvodu 3 roky nar.27.11.1982. Jak vidíte jeho budoucnost. Děkuji.(Linda)
Foto
Dobrý den, Lindo, samé problémy. Sám se před světem schovává, nechce vykouknout. Musí jít sám se zdviženou hlavou směrem k životu. Zatím se objevuje ponořený sám do sebe. Takže budoucnost šedá, nic moc.
Dobrý den chtěla bych se zeptat na dceru 7.9.1987 a syna 21.3.1990,kdy najdou nějakého životního patnera .Děkuji(Jarka)
Foto
Dobrý den, vůbec si nedělejte starosti. Obě Vaše děti budou mít své partnery, i děti, ale ne nyní, až později. Jsou to úžasně jemné bytosti.
Dobrý den , chtěla bych se zeptat na syna Radka(30.8.1989) jestli už brzy potká svojí životní lásku. Děkuji Magda (Magda)
Foto
Dobrý den, je mi to líto, ale Váš ještě není v období, kdyby sám hledal lásku na celý život. Objevují se mu zde ženy či slečny, ale nejsou to zatím vážné vztahy.
Dobrý den, jmenuji se Jan nar. 9.4.1947 a chtěl bych vědět zda přítelkyně nar. 1.4.1948 je pro mne ta prava. Děkuji.(Jan)
Foto
Dobrý den, ano, ale více se otevřete jeden druhému. Nyní nejste zcela otevření jeden pro druhého.
Dobrý den, podaří se mi v letošním roce najít partnera a vyrovnat finance. Děkuji Vladimíra (květen, 1979) (Vladimíra )
Foto
Dobrý den, partnera najdete, finance zvládnete z větší části vyrovnat.
Dobrý den,chtěla bych se zeptat co mě čeká do konce tohoto roku obecně.Nar.21.12.1964.Děkuji.(Ivana)
Foto
Dobrý den, Ivano, více či méně dobře. V září se Vám objeví v životě situace, která si bude přát Vaše řešení. To Vám následně malinko pootočí Vaši životní cestu, ale vše v příjemných energiích.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda budu v mé nové práci úspěšná a zvládnu ji. Děkuji Markéta 30.4.1976(markéta)
Foto
Dobrý den, Markéto, Vaše práce není jednoduchá a Vy k ní směřujete s hlavou zdviženou. Zkuste více vnímat lidi okolo sebe, ne všichni jsou takoví, jak je nyní vnímáte. Své úkoly zvládnete, ale budete dostávat i nové, další, nad kterými se sama budete pozastavovat. Tady v tmto ohledu by Vám mohli pomoci oni lidé, kteří se mi zde objevují.
Dobrý večer p.Kalivodová.Dcera má možnost studovat v zahraničí-USA.Chtěla jsem se zeptat kdyby odcestovala na jak dlouho vidíte její pobyt v zahraničí a jestli by se jí tam dařilo.Pavla 1.11.1995.Děkuji Vám.(Iveta)
Foto
Dobrý den, Iveto, objevují se mi zde nějaké překážky, ale Vaše dcera nakonec odcestuje. Překážky nejsou sepojené se studiem, ale s umístěním. Vaše dcera by měla v USA zůstat cca 5 let. Vidím hodně práce, je cílevědomá, po schodech bude stoupat pomalu krok za krokem. Jak se jí bude dařit bude jen na ní a jejich rozhodnutích v daném okamžiku. Její pobyt není opředem žádnými závažnostmi, které by ji mohly potkat. Bude spokojená, hodně ponořená do učení a objevuje se mi zde také práce...nejspíš bude pracovat, bude v jednom kole.
Dobrý den, přes rok nemohu najít cestu k novému zaměstnání. Prosím, podaří se mi už na jaře 2015 nastoupit do práce? Jak se mi podaří novou práci najít? Děkuji. Jana 28.4.1957.(Jana)
Foto
Dobrý den, Jani, práci tady vidím a je v souladu s Vámi. Jen Vy se mi tady ztrácíte. Bojíte se, že práci nenajdete? Tak to není, zkuste si více věřit a hledejte práci i v jiné oblasti - zde se mi objevuje komunikace s lidmi, lidé kolem Vás, lidé okolo Vás.
Dostane můj syn práci v zahraničí 21.7.1986 ve 13,00hod(Lenka)
Foto
Dobrý den, Leni, ano, dostane, ale jinou, než o kterou se nyní uchází či na ni myslí. Bude mu to nabídnuto. Sám se rozhodne, zda to příjme či nikoliv.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na práci, zda zůstat nebo jestli najdu něco vhodnějšího. Děkuji. Narodila jsem se 11.12.1968 v 10,30 hod. ve středu. (Irena)
Foto
Dobrý den, Ireno, Vaše práce se mi zde objevuje skoro jako vězení. Nejste zde spokojená, šťastná a hledáte cestu ven. Ta se mi zde objevuje. Zkuste si více věřit a vydejte se směrem k ní, budete překvapená, že i do práce se můžete těšit, jo a vidím taky větší finanční obnos za tuto práci. Nejedná se o stálý plat, ale k tomu o nějaké další finance.
Dobrý den, podaří se mi letos najít lepší zaměstnání a dostat se z dluhů? Moc díky. Hana 11.4.1964(Hanka)
Foto
Dobrý den, Hani, ano, ale potřeba změnit charakter práce, poté se zvednou i finance a své dluhy zvládnete splatit.
dobrý den - jaký bude život Lukáše narozeného 25.6.1990 - děkuji(Andulka)
Foto
Dobrý den, Andulko, Lukáš je citlivý mladý muž, který ví, co chce. Celý život má protkaný novými věcmi. umí lidem naslouchat a v kolektivu je oblíbený. Jeho život bude pěkný bez větších karambolů. Bude vyhledávaným společníkem.
Dobrý den,čeká mě ještě nějaký nový vztah,jsem vdova 1.2.1956 děkuji(naty1)
Foto
Dobrý den, muže ve svém okolí máte nyní čtyři. Sama jim nejdete vstříc, ba co víc, Vy je nechcete k sobě pustit. Pokud dokážete na muže pohlížet bez ohledu na to, co jste v životě prožila, přichází k Vám muži úplně jiní, otevření a Váš život bude jen stoupat. Vidím spokojenost, laskavost, klid a úsměv.
Dobrý den, chci se zeptat,jestli se rozvedu s manželem. Velice děkuji za odpověď.(Tereza)
Foto
Dobrý den, Terezo, objevují se mi informace o pozdním řešení věcí. Je mi to líto, ale rozvod bude nejspíš nevyhnutelný, i když ne hned ted, ale později. Visí to tady jako přezrálá hruška. Držte se!
Dobrý den, prosím zvládne dcera v letním semestru zkoušky na VŠ? děkuji 5.12.1988(iva)
Foto
Dobrý den, Ivo, nemusíte se bát, Vaše drera je inteligentní a zkoušky zvládne, i když jí tady do tohoto období vstoupí nenadálá událost, vše zvládne pořeřit a zkoušky zvládne s přehledem.
Dobrý den paní Evo,jsem narozená 27.3.1970 v 9.50 a on 11.5.1964,vyjde nám náš vztah prosím? Děkuji Eva(Eva)
Foto
Dobrý den, Evo, jste karmickými partnery, váše soužití by mělo být trvalého charakteru. Hodně štěstí.
Dobry den, zajimalo by me, zda se nam podari prodat (a pripadne kdy) rodinny podnik. Jana 08/06/1978 Pov.Bystrica (SVK), Thomas 20/07/1982 Saverne (FR). Dekuji (Jana R.)
Foto
Dobrý den, Jano, prodej tady nevidím, cca za dva roky jakobyste přenechala či přepsala podnik na další osobu.
Podnikám a chci se zeptat, jak se bude dařit, zlepší se finanční situace ? Taky by mne zajímalo, zda má budoucnost můj vztah s partnerem. Děkuji(slepka1)
Foto
Dobrý den, skvěle zvolené podnikání. Jen finance nic moc a v dohledné době se tady ani nic nemění. Ptám-li se, co může podpořit příchod financí do vašeho života z podnikání, objevuje se mi zde změna, kterou máte učinit směrem k podnikání. Jakobyste se bála něčeho, pokud do toho půjdete, finance se zlepší. Jedná se zde o rozšíření něco podobného. Váš partner bere váš vztah více vážně než Vy. Vy se mi zde objevujete mírně odkloněná. Sama si odpovězte, zda tohoto partnera do svého života chcete či nikoliv. Ten muž vás miluje, Vy ho máte ráda. pokud chcete společně dál žít, zkuste udělat změnu směrem k němu. Je super, mě se líbí energeticky :-)
Dobry den Evo, prosím o info zda me letos ceka operace, a zda zustanu v zamestnani ve kterem, jsem doposud .Děkuji PETRA. (petra)
Foto
Dobrý den, Petro, operace - není důležitá, záleží zde na vašem rozhodnutí. Objevuje se mi zde Vaše ANO. Takže sama zvažte, zda chcete problém, který tlačí na oblast, se kterou se potýkáte, řešit či obejít či projít operativní cestou. V zaměstnání se mi zde nic nemění. Zůstáváte na svém místě. Pokud změníte způsob myšlení směrem k sobě a nebudete na sebe tak tvrdá a náročná, pak budete mít život, jak jen to napsat "lehčí", půjde se Vám měkkce.
Narodila jsem se 30. 9. 1976 v 23. 55, chtěla bych vědět, co mě čeká v tomto roce v rodině a také, zda mě čeká změna zaměstnání dekuji(lea)
Foto
Dobrý den, Leo, Vaše rodina je stálá, má pevné základy a funguje tak, jak má. Zde se mi objevují pouze malé nuance vztahových změn, ale nic zásadního. Co se týká zaměstnání, karty říkají, že jste v této oblasti nerozhodná. Toužíte po změně, ale neudělala jste k ní ještě ten správný krok. Zda v letošním roce změníte zaměstnání bude jen a jen na Vás, pokud uděláte ten správný krok a výjdete směrem k vytouženému cíli.
Hezký jarní den, prosím zda dcera nar.9.6.71 a já nar. 25.4.49 . se konečně domluvíme a najdeme společnou cestu. Děkuji(Livie)
Foto
Dobrý den, Lívie, Vaše dcera se mi zde objevuje jako ukřivděná, schovaná směrem k vám do sebe a zapouzdřená. Vy jste láskyplná, ale podobně tvrdohlavá. Společně začnete komunikovat až se přiblíží ve vašem životě situace, která si to bude vyžadovat. Zde se mi objevuje do jednoho roka od této chvíle.
Dobrý den, mohu se zeptat, zda mě ještě v životě čeká láska a zda se zlepší moje finanční situace? Děkuji za odpověď.(Miluše, nar. 12.3.1956)
Foto
Dobrý den, Miluško, v červnu potkáte spřízněnou duši, láska to bude, ale jiná. Budete mít společný zájem, budete společně trávit čas. Přísun financí z jiné oblasti zde nevidím, ale mírné zlepšení ano. Čím je to způsobeno? Třeba tím, že budete finance používat jinak než doposud.
Dobrý den, chtěla bych vědět, zda můj sou ve věci neplatnosti výpovědi z pracovního poměru dopadne dobře pro mě. Za Vaši odpověď Vám děkuji napřed.(Jaroslava, nar. 3.8.1957)
Foto
Dobrý den, Jarko, soud dopadne pro Vás dobře, ale podmínky budou upraveny a Vy se sama, na základě svého rozhodnutí s tímto zaměstnáním rozloučíte. Do měsíce najdete novou práci. Jdou Vám hodně silné karty, nemáte se čeho bát. Řešíte zde karmickou úlohu, proto můžete pocižovat tlak okolí na Vaší osobu.
Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat na svoji budoucnost ohledně vztahu a také peněz. Už dlouho zažívám špatné období. Narodila jsem se 27.8.1966. Díky.(Radka )
Foto
Dobrý den, Radko, vztah - objevuje se nová osoba, kterou v tuto chvíli neznáte. Pokud se ptáte na muže do svého života, tak Vás asi zklamu, protože to, co se mi zde objevuje je žena, nejspíš kamarádka. Proč? Protože Vy jste nyní k mužům hodně uzavřená. Vaše dušička je poškrábaná a Vy mužům nedůvěřujete. Časová osa prozrazuje otevření Vaší třetí komnaty, pootevření se lidem celkově v 3.Q tohoto roku. Peníze - přísun financí se zde objevuje v závislosti na změně práce. Může se zde jednat o změnu práce nebo povýšení. Charakter práce zůstává stejný či podobný, zde se mi nic nemění. Celá tato událost by se měla odehrát cca do dvou měsíců.
Dobrý den, budu babičkou od své jediné dcery narozené 1.3.1980? Děkuji za odpověď(Helena)
Foto
Dobrý den, Helenko, babičkou budete a možná Vás překvapí, že cca do dvou let. Vaše dcera zde má změnu životní cesty, do které ji "něco" vstiupí a na základě toho se rozhoduje. Tady je období velmi vhodné pro přírůstek do rodiny. Pohlaví se zde objevuje taky, ale na to se neptáte, tak to necháme jako překvapení :-) Dušička miminka je už nyní v tuto chvíli připravená ke zrození.
Dobrý den,pani kartarko ,prosim muzete mi rict zda mam vazne zdravotni problemy nebo se nemam bat ? Gita 28.03.1982 velice dekuji - pokud ano ktera je to oblast ? (Gita)
Foto
Dobrý den, Gito, nenazvala bych to vážnými zdravotními problémy, ale signalizuje mi tady oblast příjmu potravy, kde se na základě "přeplnění" stresových situací vyhýbáte příjmu potravy nebo naopak jíte hodně. Zkuste více odpočívat, relaxovat, přijímat sama sebe tak, jak to cítíte. Cítím zde oblast tlaku z Vašeho okolí a Vy se tím trápíte víc než byste měla, proto se zde tělo brání a reaguje jednou tak a podruhé tak.