ONLINE CHAT
Dobrý den Markétko jsem už ta starší generace ale vy jste úžasná v kterémkoli seriálu mám vás moc ráda a těším se na pokračování Republiky snad se tohoto seriálu dočkám chtěla bych jen vědět kdy asi se bude vysílat?děkuji Anna (Anna Doubková)
Foto
Dobrý den, Anno, děkuji moc za Vaši přízeň...taky doufám, že se dočkáme pokračování....Moc všem děkuji za otázky, bylo mi s vámi všemi hezky...Už neseďte u počítačů a vyběhněte ven, je tam dneska nádherně...Vaše Markéta Plánková.
Dobrý den Markéto. Pokud by se natáčela další série První republiky, točila byste současně s Cestami domů, nebo byste musela v Cestách skončit? Děkuji. Adéla.(Adéla)
Foto
Adélo, Cesty domů můžete vídat každé pondělí , kromě prázdnin až do vánoc...
Pěkný den. Ukážete v pokračování zase svá krásná ňadra?(chachris)
Foto
Tak to vážně netuším. Ale jestli bude posun v čase, budu tam hrát babičku:-)))
Dobrý den Markétko. Seriál První republika si mě získal hned prvním díle. Jak to vypadá s druhou řadou? (Hanka)
Foto
To vážně netuším. určitě se včas dozvíme víc.
pecu strudl.DATE SI?(K.Fodor)
Foto
Jasně, díky...
Jste velmi krásná a talentovaná ! Moc dívek a žen by chtělo být jako vy!:) Přeji hodně štěsťí do života..)) Jen bych chtěla vědět od kolika let ste se dostala poprvé do televize:)?(Barča)
Foto
Barčo, díky moc, já hlavně chtěla dělat divadlo...televize byla nečekaná a krásná věc. Poprvé mě dal šanci v Tv pan Jiří Chalupa v dětském pořadu...Bylo mi 22let.
Nafotíte nějaké odhalenější fotky?(Filip)
Foto
Jo, určitě, plánuju to na důchod...To bude nejkrásnější období....
Markéto jste zadána? Bylo by možné vás pozvat na rande?(Kamil)
Foto
Kamile, pozvat musíte nějakou jinou:-)))Já jsem vdaná...
Dobrý den. Máte zkušenosti s natáčením nahých scén? Šla byste případně do svlečenííse před kamerou? (Billy Idol)
Foto
Zdravím, párkrát jsem do toho šla, ale nemám to ráda. Vždycky se snažím režiséra přesvědčit, že se ta scéna dá udělat citlivě...
Přeji vám hodne zdraví.Hodně uspěchu ve vaší práci.(GAbi Most)
Foto
Díky moc,M.
Dobry den, mam vas moc rada, hezky se na vas diva! Nekde jsem cetla, ze mate ctyri deti, jak to zvladate?(monika)
Foto
Moniko, díky moc,...Mám dvě dcery a občas na víkend jezdí děti z manželova bývalého vztahu. Máme se rádi, takže to zvládáme dobře...
Jaký máte vztah k bulváru? Je to kamarád, nutné zlo nebo nepřítel? :-)(Adéla)
Foto
Bulváru se v naší profesi setkat musíte. tak už to chodí. Některý bulvár si informace aspoň prověří, ale v časopisech typu Rytmus života, Chvilka pro tebe atd., pouze využijí rozhovoru třeba s časopisu Maminka a bum....máte úplně jiný a dost ubohý článek na světě...
Dobry den, jak se bude dal vyvijet pribeh Lindy v Cestach domů? Dekuji (fanda)
Foto
Fando, musíte se nechat překvapit. Rozhodně se dívejte dál. Bude to napínavé...M.
Dobrý den Markéto, podědily vaše dcery herecký talent po vás? Budou to také herečky?(Simona)
Foto
Simono, herečky jsou to už od miminek. Někdy je to těžký, ale většinou je s nima legrace...Uvidíme, co z nich jednou bude.M.
Kam chodíte ke kadeřníkovi? (Petra Z. )
Foto
Do TWins, Nekázanka, Praha 1.:-)
Dobrý den, jste opravdu krásná a nadaná herečka na kterou je radost pohledět. Chci se zeptat jak v dnešní uspěchané době stíháte hrát, pečovat o sebe i o rodinu? Já kolikrát cítím, že potom co přijdu domů už na děti které jsou mě vším nemám tolik času kolik bych chtěla :-( takže uděláme úkoly, večeři, koupání, čtení pohádky a spát. Jak to máte vy? Krásný den (Šárka T.)
Foto
Šárko, mám to úplně stejný jako Vy...A po takovým kolotoči ještě vstávám třeba ve 4h a jedu točit...A pak nemáme mít v Tv kruhy pod očima,co?
Dobrý den Markéto, moc vás obdivujeme nejen za to, jaká jste herečka, ale i za váš životní styl, v souladu s přírodou. Jste pro naši rodinu inspirací.. děkuji a hodně zdraví!(Veronika Boušková)
Foto
Díky moc, mějte se.M.
Markéto nic si nedělejte z negativních a závistivých ohlasů. Moc Vám fandím, jste skvělá herečka a přeju jen to nejlepší;)(kejsina)
Foto
Díky moc,M.
Dobrý den vinšuji. Když jste zemřela v Ordinaci, na kolik minut jste musela zatajit dech, aby se vám nehýbal hrudní košíček a diváci u TV nepoznali, že jste ve skutečnosti živá?(Blekota)
Foto
Zdravím, zatajila jsem dech spíš na několik hodin, než se ta scéna natočila:-) horší ale bylo oživování..Lukáš Hejlík se do toho tak vžil, že mi málem popraskala žebra.
Dobrý den, mám trošku peprnější dotaz, nosíte ráda tanga? Máte radši krajku pohodlnější látky a střihy. Děkuji za odpověď(tomáš)
Foto
Tomáši, tanga nesnáším...rozhodně mám radši pohodlnější ale i tak sexy prádlo. Vyrábíte takové???
Dobrý den. Chci se zeptat, proč jste skončila v Ordinaci? Je to velká škoda, byla jste skvělá. :)(Kristýna)
Foto
Kristýno, byla jsem tam už 6 let...to je pro herce fakt dlouho. Pokud nechcete zůstat v jedné škatulce celý život...
Myslím, že Vy nemůžete nikde zazářit. Proč hrajete? Vaše postavy jsou jako leklá ryba(vacant)
Foto
Díky i za tento pohled...moje postavy musím hrát tak, jak si přeje režisér a jaký je daný charakter...Když vám režisér nedovolí pohnout ani obočím a chce, aby postava držela city na uzdě...jak byste to hrál(a)? Nesuďte herce tak přísně, nebo si přepněte na jinou Tv.Hezký den.M
Studovala jste hudební konzervatoř a loutkové divadlo, jestli se nepletu. Dostanete se dnes i k těmto oborům? Děkuju za odpověď. (Linda, západní Čechy)
Foto
Lindo, Vy jste ale informovaná...překvapila jste mě. Ještě nedávno jsem učila děti na klavír a akordeon...ale k loutkám mám daleko:-)
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak to děláte, že vypadáte tak skvěle? s Romanem Štolpou jste si prošla nelehkým obdobím, ale nikdy to nebylo vidět, vídáte se?(Šárka)
Foto
Zdravím, Šárko, díky, zřejmě mi stres prospívá:-))) S Romanem se vídáme pravidelně, všechno zlé je k něčemu dobré. Jejich vztah s Agátkou funguje bezvadně a tomu jsem moc ráda.M.
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak se Vám daří zvládnout roli dvojnásobné maminky s herectvím? Děkuji moc. (Dita K., Liberec)
Foto
Dito, jak kdy...musíme se zapojit všichni, o víkendech se točí bohužel nejvíc, tak se stává téměř pravidlem, že maminka není doma. Ale mám skvělou rodinu a víme, že jde vždycky o pár měsíců...Pak jsem zase doma pořád, a najednou je navaříno, napečíno, naklizeno,...znáte to. M.
Dobrý den Markétko. Byla jste skvělá jako Magda Mázlová i jako Klára Valentová. Jen chci popřát mnoho takových krásných rolí a štěstí v osobním životě(Pavla)
Foto
Díky moc, Pavlo.Ať se Vám daří...M.
Dobry den, můžeme Vas vidět v nějaké nové hře v divadle Ypsilon? Jinak jste moje nejoblíbenější herečka! (tedy hned po Scarlett Johanson :-)(Jakub)
Foto
Zdravím, díky moc, Scarlett to vyřídím, jsme kámošky...V divadle hraju v Rusalce, Faustovi a Markétce a Praze stověžaté. M.
Dobrý den. Samý seriál :-) Uvidíme vás někdy v nějakém kvalitním filmu? :-)(Fanynka)
Foto
To doufám....snad se ledy prolomí. Uvidíme.M.
Dobrý den, že vy se tam furt tak držíte? Nemáte talent, jste špatná herečka, nic moc nevypadáte. Co za tím vězí? Víte na někoho něco? Nebo s někým vlivným spíte? Děkuji za případnou odpověď.(Darina Nejezchlebová)
Foto
Tak mě pojďte klidně vystřídat...
Dobrý den, žádnou otázku na Vás nemám, jen Vám chci napsat, že jste tak nádherná žena a výborná herečka, že se občas na nějaký seriál dívám jen kvůli Vám. Aby to nevyznělo, že jsem na holky, prostě se na Vás příjemně dívá. Přeji Vám vše nej.(Jana)
Foto
Díky moc, Jano...M.
Dobrý den, na obrazovce působíte jako velmi sympatická a příjemná žena. Spory o malou s bývalým manželem musely být pro vás krušné. Jak spolu vycházíte nyní? (Pavla)
Foto
Zdravím Pavlo, ano, první dcerka se mi narodila za svobodna a za nemilých okolností, ale dnes je vše naprosto v pořádku. Fungujeme jako rodina na všech stranách a to je fajn.
Dobrý den, jste moc krásná. Jak o sebe pečujete? Držíte nějakou dietu?(Olga Z.)
Foto
Olgo, děkuju moc...Bydlím za Prahou,sekám dříví, hodně chodíme do přírody, občas si zacvičím doma pár lehů sedů, no, žádný terno to není...
Zdravím. Plánujete po Julince další mimčo? (zvedavec)
Foto
NIKDY!!!!
Dobrý den, Markéto. Sledujete nějaký zahraniční seriál? Co třeba Hra o trůny? :-) (Daenerys)
Foto
JOJO, to sleduji. Teď patří mezi moje favority Breaking Bad...Je to bomba.Doporučuju...M.
Dobrý den,kam si můžu napsat o Váš autogram?Děkuji Vám za odpověď(Veronika)
Foto
Zdravím Veroniko, napište si do tiskového oddělení na Primu. Najdete adresu na webovkách. Ráda Vám pošlu podpis.M.
Dobrý den , seriál byl nádherný , vždy jsem se těšila na nový díl ! Pokud v další řadě nebudete hrát , budu zklamaná , nebude to už ono . Přeji hodně štěstí atˇse Vám daří ! Krásný den !(Zuzana)
Foto
Díky, Zuzko, sama nevím, jestli seriál bude pokračovat a kdy a jestli se tam postava Kláry Valentové objeví. Každopádně díky...M
Dobrý den Markéto, prozradíte, podle čeho si vybíráte muže? Jste zadaná? A má u vás šanci chudý, ale hodný chlap?(Pepa)
Foto
Muže si už vybírat nemusím. Jsem vdaná, naštěstí šťastně. Hledejte dál, Pepo:-)
Zdravím, kdy jste se rozhodla, že budete herečkou? Chtěla jste jí být od malička? (David H.)
Foto
Herečkou jsem se chtěla stát už jako malá holka...ale tehdy to bl jen sen. Cesta k jeho splnění byla delší:-)
Pěkný den, Markéto! Hedvika, Magda Mázlová, Klára a teď Linda. Která z těchto 4 postav je vám osobnostně nejblíž a která naopak nejdál a proč? Jste příjemná herečka, dobře se na vás dívá :-) . Mějte se krásně a hodně štěstí v životě i práci do budoucna!!!(Lukáš)
Foto
Zdravím Vás, Lukáši, děkuji moc za přání...každá s postav, kterou jsem hrála byla jiná a každá něčím zajímavá. Jsem ráda, že se vám seriály líbí...M.