ONLINE CHAT
Vyhrála jste dovolenou od Eximtours, kdy a s kým se do Dominikánské republiky chystáte? ;-) (Angelika)
Foto
Ano od Exim Tours jsem dostala tuto krásnou cenu a ráda bych se tam vydala s přítelem, kdy zatím nevím, bude plno povinností, ale co nedříve to jen bude možné :)
Uz ti nekdo rekl, ze jsi podobna C. Z. Jones?(Michael Douglas)
Foto
To mi zatím ještě nikdo neřekl :)
Dobrý den Nikol! Užijte si rok své "vlády". Velikonoce za dveřmi, jak je oslavíte? A dodržujete tradice? Neuschnete? :-) A neměla byste nějaký recept? Třeba na nádivku? Děkuji moc a přeji hodně štěstí.(Ema)
Foto
Děkuji:) Ano tradice dodržujeme a doufám že neuschnu, věřím že se o to rodina postará. Maminka má skvěký recept na mazanec, ale neprozradím :)
Nechápu jak vás můžou přirovnávat k Aleně Šerodove. Alena má osobnost, úctu a neni tak ambiciózní. Nechápu jak to někdo může říct, škoda že nevyhrála slečna s číslem 2. Aspoň byla nějak zajímavá a hlavně byla při zemi a měla smysl pro humor (Laura)
Foto
Děkuji za názor :)
Dobrý den Nikol! Je první apríl, pamatujete si na něco vtipného, co vám kdy v tento den někdo provedl? A provedla jste něco naopak někomu vy? Děkuji.(oto)
Foto
Mě se naštěstí první apríl docela vyhýbá a ani já nedělám naschvály, nechci totiž, aby je někdo dělal mě:)
S jakou osobnosti by jsi se chtela setkat?(Princ Charles)
Foto
S Alenou Šeredovou.
Hezký den Nikol! Gratulace k vítězství. Budete nás reprezentovat v zahraničí. Kolika jazyky a jak dobře se domluvíte? Moc děkuji a přeji hodně úspěchů.(Katka)
Foto
Děkuji. Ano budu nás reprezentovat na Miss Universe. Mluvím plynule anglicky a dále se věnuji francoužštině a španělštině, zatím pouze v začátcích.
Ahoj. Jake vlastnosti ma mit misska?( Pavla Zameckova)
Foto
Pokorná, být svá, komunikativní, přátelská a cílevědomá :)
Dobrý den, nejdříve Vám chci pogratulovat k tomu, že jste vyhrála a zároveň i popřát mnoho sil v následujícím roce "kralování". Když čtu ty komentáře, co Vám lidé píší, budete to určitě potřebovat. :-) Je mi na Vás sympatické, že jste svá a i trochu drzá. :-) Postavu máte opravdu pěknou, proto mě zajímá, čemu se ještě kromě běhání věnujete a jak často a jak dlouhé trasy běháte? Děkuji a přeji hezký den. Dáda(Dáda)
Foto
Děkuji moc:) Snažím se cvičit 5xtýdně, hlavně běhám, vždy kolem 7-10 km :)
Dobrý den Nikol, jste krásně vysoká :-) Jak vysoký je váš přítel? Nosíte pak při něm podpadky? Děkuji.(Pepa)
Foto
Děkuji:) Můj přítel je o trošku menší a podpatky při něm proto nenosím.
Mila Nikco. Nenechavej si odstranit tu krasnou mezirku mezi zuby. Dela te jedinecnou! SLIBUJES? Podivej se treba na Madonnu, kam to az dotahla.:-)(Fifi)
Foto
Samozřejmě to beru jako svoji výjmečnost a zatím nemám v plánu si ji nechat odstranit.
Gratuluji k vítězství! Přítele prý máte, ale to měly i vítězky před vámi a přesto je dostala tzv. missí nemoc. Jaké proti ní nasadíte vitamíny? Děkuji za odpověď.(Eva)
Foto
Děkuji Evo. Nic extra neplánuji, co má se stát se stane, my jsme štastní, důvěřujeme si, jsme zvyklí být od sebe a proto se nebojím, že nás nějaka missí nemoc zaastihne:)
Milá Nikol, gratuluji a přeji hodně úspěchů a zajímavých zkušeností. V soutěži jste byly krásné všechny a jedna vyhrát musela :-) Jste mladá, ale jistě máte nějaké kosmetické fígle, které vám pomáhají udržet pleť a vlasy krásné. Poradíte? Děkuji.(Ola)
Foto
Děkuji moc:) Co se týče pleti a vlasů žádné fígle nemám, jsem v péči odborníku z Dermacolu a Franck Provost a ti mi dávají tu nejlepší péči:)
Dobrý den Nikol. Nejdřív - velká gratulace. Byla jste mojí favoritkou! Ve vysílání zaznělo, že jste jako jednu z cen získala zájezd. Kam to bude? A cestujete ráda? Kam nejraději? A který kout je vašim cestovatelským snem? Moc děkuji a přeji úspěšná kralování. (Iva)
Foto
Děkuji moc. Poletím do Dominikánské republiky a moc se těším. Cestování mám velice ráda a mým snem je navštívít Ameriku a Maledivy.
Nechápu, co proti tobě všichni tihle nepřejícní lidé mají. Podle mě jsi velmi sympatická, milá a krásná slečna a osobností jsi dělala dobrý dojem a i to do Miss patří. Samozřejmě všechny účastnice byly něčím zajímavé, ale myslím, že porota vybrala dobře. Hodláš se s holkama nadále setkávat? (David)
Foto
Davide, děkuji. Ano, pokud to bude možné, dále bych chtěla děvčata potkávat, byly jsme dobrý tým.
Prozraďte mi něco na Andreu Kalousovou, moc se mi líbila, je milá, sympatická a přirozeně krásná..(máša)
Foto
Nic více, než to co jste tu napsala:)
Kdyby po vás vedení soutěže chtělo změnu barvy vlasů, šla byste do toho? (Lucie)
Foto
Toto se mě naštěstí netýká, ale vedení a odborníci ví nejlépe co mi sluší, a proto bych si od nich klidně nechala poradit.
Milá Nikol, předem bych Vám chtěla poblahopřát k vítězství a popřát Vám hodně sil a pevných nervů do budoucnosti. Závist a nepřejícnost mezi lidmi je neskutečný mor, nenechte se jim otrávit a buďte šťastná! Na závěr gratuluji k výhře nad anorexií, sama se s touto nemocí peru už nějaký ten pátek a někdy je to na budku! :)(Lenka)
Foto
Děkuji:) Já si z toho naštstí nic nedělám a vám přeji hodně štěstí.
Přečetla jsem pár prvních otázek na Vás, a tak by mě zajímalo, jestli za Vámi osobně po výhře v miss někdo přišel a řekl Vám něco z toho, co zde v otázkách zaznívá, tedy: ''nelíbíš se mi; nemělas vyhrát; vypadáš na 35; s kým ses vyspala pro výhru; kdy naposledy si jedla; máš ošklivýho přítele a jsi s ním kvůli penězům'' .. myslím si, že v reálném životě by se k tomu ani desetina těchto závistivích pisálků nepřejících úspěch druhým neodvážila; Mou favoritkou jste sice nebyla, ale nenadělám nic, respektuji výběr odborné poroty která s vámi všemi trávila víc času, než jen hodinu u televize, a porotci sami nejlíp ví, která z finalistek se hodí na zahraniční soutěž (Eva)
Foto
Evo, přesně jak říkáte, je samozřejmě lehké takhle něco napsat. Já si z toho nic nedělám, každého názor:)
Moc se mi líbí Vaše vlasy, máte nějaký speciální recept, týkající se jejich péče?(Zuzana)
Foto
Žádný speciální recept nemám, důležitá je péče a příliš je nenamáhat.
Dobrý den Nikol, čtu zde tolik závisti, že Vás chci podpořit! Jste krásná a titul si zasloužíte, dobře se vyjadřujete a odborná porota Vás vybrala, protože ví, že máte šanci uspět v zahraničí. Ať se Vám daří!! Hezký den :-)(Markéta)
Foto
Markéto,děkuji vám moc:)
Jsou lodičky na podpatku, které jste všechny měly po čas příprav pohodlné? Poradíte značku? (Lucie)
Foto
Byly to Nero Giardini a byly velmi pohodlné a krásné.
Chci se zeptat co pro Vás znamenají Velikonoce, dodržujete nějaké zvyky a tradice? Děkuji moc(Jarmila)
Foto
Ano, dodržujeme tradice. Kraslice už sice nemalujeme, ale ostatní zvyky se nás stále drží:)
Hezký den Nikol, chci se zeptat co Vám během průběhu soutěže krásy udělalo největší radost? Děkuji (Karol)
Foto
Karol, bylo to psoustu věcí, průběh celé soutěže byl velmi pestrý na různé aktivity a zážitky, mě osobně nejvíce udělalo radost samotné finále :)
Jako jednu z hlavních cen, jste získala automobil na rok zdarma, jste dobrá řidička? Nemusí se Autocentrum Barth o své zapůjčené auto bát? :) (Kateřina)
Foto
Kateřino, rozhodně se bát nemusí, za 4 roky jsem toho spoustu najezdila, řízení mě baví a jezdím opatrně:)
Ahoj, nestačím zírat, kolik se najde nenávistných blbů u nás v republice. Jsi krásná holka a přestože mě trochu rozčiluje tvoje mezírka mezi zuby (promiň :D), nevidím jediný důvod, proč se tady lidé do tebe tak opírají. Hlavně kvůli tvým problémům s anorexií. Každý normální člověk ví, jak je jednoduché do toho spadnout. Gratuluji, žes to překonala a přeju spoustu dalších úspěchů, ať už v modelingu nebo v jiných oborech! :) Hezký den :). (Lucie)
Foto
Děkuji vám moc Lucie:)
Dobrý den. Jaký je váš nejoblíbenější sport a jak často sportujete ? Děkuji za odpověď.(Katka)
Foto
Nejraději mám fotbal a já sama se snažím cvičit aspoň 5xtýdně.
Která z cen, které jste vyhrála, Vám udělala největší radost? (Iva)
Foto
Nejvíce mi udělal radost samotný titul a korunka :)
Nevadi Vam, ze vas váš přítel podvadí všude kde může?(alice)
Foto
Alice, o tom tedy nic nevím, my si s přítelem důvěřujeme a to je nejdůležitější.
Nikol, gratuluji k vítězství! Jste rozhodně zajímavý typ a lišila jste se od ostatních (někdy i tuctových) finalistek. Z negativních komentářů si nic nedělejte... Čeho byste jako vítězka Miss chtěla dosáhnout? Myslíte si, že byste měla šanci uspět ve světových soutěžích? (Já myslím, že ano :-) Zdravím Vás a hodně štěstí ve Vaší další kariéře! (Helča)
Foto
Děkuji vám moc Helčo :) Tak smaozřejmě se budu snažit se na světové soutěži umístit co nejlépe. A za svůj rok kralování se chci chytnout každé příležitosti a využít ji naplno.
Já tady jen žasnu nad nevychovaností českého národa, i když by mně to asi nemělo překvapovat. Každopádně vám chci pogratulovat a popřát úspěšný rok! Určitě jste zvítězila zaslouženě :) Jak dlouho a kde jste pracovala v zahraničí a co vám to přineslo?(Naira)
Foto
Děkuji moc:) Už od 14-ti let jsem cestovala, hodně Asie a také například Turecko nebo Libanon a přineslo mi to mnoho zkušeností a zážitků :)
Dobrý den Nikol, přečetla jsem si otázky viz níže a opět český lid nezklamal....já Vám moc gratuluji, patřila jste s dívkami číslo 2 a 9 k mým favoritkám a všechny jste se umístily, z čehož jsem měla radost....jste krásná, vysoká, štíhlá a jen česká závist Vám vítězství nepřeje...ještě jednou Gratuluji!!!! iva:-)(iva)
Foto
Děkuji moc Ivo. Ano, každý má nějaký názor a já si z toho rozhodně nic nedělám ,naopak mě to nutí všem ukázat,že se pletou :)
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co všechno děláte pro svojí postavu? A bojovala jste někdy s anorexií jak je v nadpisu článku uvedeno? Děkuji(Karolína)
Foto
Ano, bojovala jsem s poruchou příjmu potravy a s problémy se žaludkem, ale to jsem byla mladá. Teď už mám na vše rozumnější názor a vím že je důležité jíst pravidelně a k tomu sportovat a to se snažím dodržovat.
Zdravím :) Jak tak čtu některé z dotazů, je mi jasné že vám lidi jen závidí a proto si z nich nic nedělejte. Asi se na to ptá každý, ale jaké to je, být českou Miss ? Přeji hezký den. (Denisa)
Foto
Děkuji moc, věřte, že nedělám, každý má nějaký názor:) Je to krásný pocit, vždy to byl můj sen a užívám si to každou chvíli.
Kdy jste trpěla anorexii? jaké byli vaše pocity??(Tereza)
Foto
Bylo mi 16 let a pocity byly různé, hlavně se z toho dostat.
Jsi nadherna:)nic si z tech zavistivcu nedelej :)(Bara)
Foto
Báro děkuji vám moc:)
Ještě jednou gratuluju k vítězství. Jak tě po výhře vnímají lidé ve tvém okolí? Jsi pořád ta stejná Nikol, nebo ta co vyhrála Miss? (Jozefína*)
Foto
Děkuji moc. Mé blízké okolí mě stále vnímá stejně:)
gratuluji k titulu a chci se zeptat jestli váš tatínek hrál fotbal za Duklu Praha (jana)
Foto
Děkuji. Ano, v minulosti tam chytával.
Která z finaleistek je podle vás nejkrásnější? Myslíte si,že krása je všechno? (Verča)
Foto
Krása určitě není všechno, je důležité i vystupování a osobnost.
Dobrý den, říkala jste, ať se na mě chlapi nezlobí, že jsem na ně tak náročná. Většina Missek říká, že by měla za partnera i skladníka, hlavně, aby se měli rádi. Ale snad žádná to za posledních 20 let nedodržela. Takže vy podle náročnosti, taky hodně dáte na prestiž povolání partnera že? :-)(Michal Koutec)
Foto
Nezáleží mi na povolání, ale jsem náročná co se týče chování a pro mě důležitých priorit.
Nosis raději tanga, standardní kalhotky nebo kalhotky s nohavickou?(Pavel)
Foto
Nosím ráda vše.
Uvažovala byste o plastické operaci prsou, pokud by si Vás přítel stěžoval, že je máte malá? (Filip)
Foto
Nejdůležitější je pro mě, co mě se líbí a s čím já jsem spokojená.
Nikol, patrila jste ve třídě mezi třídní krásky nebo Vás nějaká spolužačka trumfla.(Honza)
Foto
Měla jsem ve škole různá období, patřila jsem jak mezi krásky tak mezi ošklivá kačátka:)
Ahoj, máš zkušenosti s drogami....neříkej, že jsi nezkusila ani trávu? (Tony)
Foto
Drogy mě nikdy nelákaly.
Ahoj Nikol, co by podle tebe pomohlo, resp. co by se muselo stát, aby ses anorexii vyhnula? (Jim)
Foto
Všechno je v hlavě, člověk hlavně musí být sám se sebou spokojený.
Měla jste někdy krátké vlasy, nezkusíte někdy účes s krátkými vlasy. (Klara)
Foto
Krátké vlasy jsem nikdy neměla a zatím nemám v plánu to zkusit.
Už jste to někdy zkoušela se ženou? Už se Vás pokoušela někdy nějaká žena sbalit? (Lenka)
Foto
Ne, nikdy jsem toto nezkoušela a ano, nějaké ženy se na sociálních sítích například ozvaly.
Ahoj. :) Jaký je Tvůj nejoblíbenější celkový outfit na letní procházku po městě nebo někde? :-) Jinak gratuluji k vítězství, možná přihlásím ségru taky... :D Alena. (Aja)
Foto
Děkuji moc:) Nejoblíbenější jsou pro mě roztrhané džíny, bíle triko a tenisky.
Víte přece moc dobře, že nad anorexií se zvítězit nedá, to je zasunuté už v člověku nadosmrti. Hlavně si nepředstavujte, že jste něco dokázala, takových už bylo před vámi mraky a kde je jim konec? Raději se věnujte studiu a práci a jestli si udržíte partnera je jenom vaše věc, to nikoho nemusí zajímat že jo? Doufám, že nejste tak hloupá a nebudete to potom troubit do bulváru...(Dagmara)
Foto
Myslím si, že dá. Člověk to má v hlavě a je jen na něm zda chce nebo ne. Samozřejmě je to váš názor :)
Dobrý den Nikol, co byste chtěla dělat až skončíte s kariérou modelky?(Lucka)
Foto
O tom jsem ještě ůplně nepřemýšlela, zatím je pro mě modeling stále na prvním místě, ale lákala by mě práce kolem sportu.
Ahoj Nikol, mám dotaz a byla bych moc ráda, kdyby jsi odpověděla:) Když jsi zjistila, že tě do miss vybrali, začala jsi nějak víc cvičit, hubnout, a nebo jsi to neměla za potřebí? Děkuju!!:)(Luisa)
Foto
Už když jsem se přihlásila do České Miss, byla jsem se svoji postavou spokjená, ale samozřejmě jsem se snažila na sobě do finále zapracovat co nejvíce, spíše cvičením.
Můžu se zeptat, kdy si zvládla boj s anorexií, kolik momentálně vážíš a měříš a kolik to bylo před poruchou, abych si udělala obrázek, při kolika kilech si holky připadají již tlusté a kolik si myslí, že by měli v době anorexie mít. Děkuji a držím pěsti ať se ti daří a vše se ti splní.(Terka)
Foto
Děkuji. Tyto problémy jsem měla, když mi bylo 16 a 17 let. Momentálně vážím kolem 60-ti kg a měla jsem asi o deset méně.
Máte mezi světové uznávanými modelkami nějaký vzor? (Alena)
Foto
Ano, patří mezi ně Petra Němcová a Iza Goulart.
Dobrý den, gratuluji Vám k úspěchu. Zajímalo by mě, co Vás motivovalo se přihlásit do České Miss a jaký byl kolektiv finalistek. Dle videí a medailonků se mi zdálo, že tam vládla větší rivalita než např. u loňských finalistek. Co je na tom pravdy? Užijte si roční "vladařinu" a využijte všechny možnosti na plný pecky :-)(Katka)
Foto
Katko, děkuji moc. Byl to můj sen a proto jsem se přihlásila, abych si ho mohla splnit. Kolektiv byl skvělý, žádná rivalita nevládla.
Kdo be podle Vás nejpřitažlivější muž show businessu v Čechách (kromě Leoše M :-)).(Páťa)
Foto
Mě osobně přijde velmi sympatický a charismatický Ondřej Brzobohatý.
Kterou z Vašich kolegyň ze soutěže Miss jste považovala za horkou kandidatku na vítězku? (Honza)
Foto
Každá z holek pro mě byla favoritkou, každá měla něco.
Dobrý den, už jste se za svoji kariéru modelky setkala s nabídkou zajímavé práce výměnou za sexuální protislužbu? (Jana)
Foto
Dobrý den, s takovou nabídkou jsem se zatím ještě nesetkala a doufám, že ani nesetkám.
Jakou značku spodního prádla máte oblíbenou a jaký je Váš oblíbený parfém? (Šarka)
Foto
Šárko, žádnou oblíbenou značku spodního prádla nemám, hlavně ať je růžové a roztomilé a oblíbený parfém nemám, musí být hlavně hodně sladký :)
Ahoj Nikol zdravím, prvně gratuluji k úspěchu. :-) Pak jsem se chtěla zeptat - nevadí ti (nevadilo ti) pořád vystupovat na přehlídkách, nácvicích a v samotném finále ve vysokých podpatcích? Nosíš je i i civilně nebo co? Já jsem zvyklá na placky, žabky a z tohodle by mě asi "jeblo". :D Hezký den. Adéla. (AdélkaK.)
Foto
Děkuji moc :) Jelikož dělám modeling už 10 let, jsem na nošení podpatků zvykla, ale v běžném životě preferuji sportovní obuv.
Ahoj, chci se zeptat co ty a Milan Švenger ? Nějak se v těch kopačkách nevyznám(Klokan)
Foto
Já a Milan jsme kamarádi :)
Ahoj, všude jsi říkala, že máš ráda fotbal? Hraješ fotbal nebo se na něj chodíš koukat ? (Lip )
Foto
Ano, mám ráda fotbal, chodím často na zápasy a baví mě se na něj koukat :)
Kolik vazis?? Myslíš si ze jsi hubená nebo tlustá??(Jelizaveta)
Foto
Vážím kolem 60kg, musím říct, že na váhu příliš často nechodím, není to pro mě rozhodující. Jsem se svoji postavou spokojená a to je nejdůležitější.
Jak je to mezi tebou a tvým přítlem? Hodláš se s nim rozejít ? Podle tvého rozvoru si myslím že jo. (Hanka)
Foto
Jsme spolu šťastní a rozchod rozhodně neplánuji.
Nemám vlastně žádný dotaz, jen jsem Ti chtěla říct, že jsi kočka a titul si určitě zasloužíš. Přeji Ti mnoho štěstí a úspěchů. :)(Andrea)
Foto
Andreo děkuji moc, potěšila jste mě:)
Jaký je Váš názor na prezidenta Zemana, kdo je podle Vás ideální osobností na presidenta ČR.(Vašek)
Foto
Sami jsme si pana prezidenta zvolili, nemám na něj žádný názor. Pro mě byl a bude ideální pan Havel.
Budete se chtít věnovat i charitě?(Věra)
Foto
Ano, je můj sen pomáhat a chtěla bych se věnovat hlavně pomoci zvířatům.
Jakou máš velikost bot? Chtěla bych zkusit modeling ale bojím se že mám na to velkou nohu...děkuji za odpověd (Aneta )
Foto
Aneto, věř mi, že na velikosti nohy určitě nezáleží. Já mám velikost 40, ale ve finále s námi byla i dívka která měla 42 :)
Je pro Vás důležité, aby byl Váš přítel nadstandardně finančně zabezpečený?(Kaja)
Foto
Ne, není to pro mě důležité.
KOLIK JSTE JIZ MELA KLUKU?(SANDRA)
Foto
Měla jsem 3 vážné vztahy.
Je pro Vas obtizne zustat stihla, muzete jist co chcete nebo se musite "krotit"?(Petr)
Foto
Musím říci, že to je havně v genech, takže se tolik hlídat nemusím. Samozřejmě chci vypadat co nejlépe a tak se snažím hodně sportovat.
Ktera z vitezek cele historie Miss od pocatku je pro Vas tou absolutni Miss století?(Veronika)
Foto
Každá měla něco, nejvíce se mi však asi líbí Jandová a Vignerová.
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli si občas dáš i nějakou dobrotu nebo jíš jen zdravě? Tvoje postava není asi zadarmo.(Iva )
Foto
Jak jsemm již několikrát říkala, jídlo si neodepírám. Miluji sladké a nezdaravá jídla. Takže si je samozřejmě když mám chuť dávám a kompenzuji to sportem.
Jaky je Vas aktualni BMI index. Dekuji za odpoved.(Tereza)
Foto
Terezo, abych řekla pravdu nevím. Na BMI index, váhu , apod. já nekoukám. Důležité je, se na sebe podívat a být spokojený sám se sebou.
MILA NIKI MOC TE ZDRAVIME ZE SUMPERKA A DOUFAME ZE SE TADY UKAZETE A POTESITE SVOJI DVOJNICI -BABICKU JANU. I DEDA BUDE RAD. MOC UDRAVI N.A R.(N a R)
Foto
Děkuji moc:) doufám, že se tam budu moci ukázat co nejdříve.
Ahojky Nikol, tak co oslavíš svojí korunku, jak se sluší a patří v Maximu? Zdraví ČESKÉ BUDĚJOVICE(Martina)
Foto
Martino, určitě ano a doufám že co nejdříve:)
Dobrý den, vyhrála jste již někdy i jinou soutěž krásy než Českou Miss (např. regionální, školní......). Pokud ano, tak kdy a jakou? Děkuji za odpověď.(Honza)
Foto
Dobrý den, jako malá jsem vyhrála soutěž ve stylu Miss junior, jinak jsem se do jiných soutěží nikdy nehlásila.
Myslíte si,že do Miss chodí psychicky zdravé dívky ? Podle mě se přihlašují jen nadměrně sebejisté,bez špetky soudnosti a sebekritiky..a podle toho to pak vypadá,když z nich má vypadnout normální věta..(Pavla)
Foto
Samozřejmě každého názor, porota měla možnost nás poznat, to jak komunikujeme i jak se chováme a v této soutěži je důležitá pokora a být sama sebou.
Vypadáte už spíš na zachovalou 35tku..už moc staře..když ste se v roce 2011 neumístila dobře v České Miss,už ste se neměla znova přihlašovat..soudný člověk pochopí neúspěch a necpe se někam podruhé..(zuzik)
Foto
Neúspěch neznamená, že by něco měl člověk vzdát. Proto i já jsem to nevzdala.
Připomínáte mi jednu vulgární finalistku Miss na které vylezlo časem,to že se zůčastnila porno castingu..(Martin)
Foto
Každému připomínám někoho jiného, já sama mohu říct, že jsem se nikdy ničeho takového nezúčastnila.
Byla ste ve finále Miss už minimálně podruhé..pravidla to přitom neumožňují..dle článku : http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceska-miss-hlasovani/162355/nikol-svantnerova.html ste soutěžila už v roce 2011:..(pravidla)
Foto
Ve finále jsem nebyla, jak říkáte to pravidla neumožňují, byla jsem před pár lety pouze v semifinále.
A tohle je co : http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceska-miss-hlasovani/162355/nikol-svantnerova.html ? Už ste snad soutěžila neúspěšně v Miss v roce 2011 ? (Lucie)
Foto
An už jednou jsem Českou Miss zkoušela, jako mnoho dívek, byla jsem mladá a ještě nezkušená, jsem ráda, že to tenkráte nevyšlo. A jak je mým mottem: Nikdy to nevzdávej! Nevzdala jsem to a zkusila znovu a tentokrát úspěšně.
Žádný boj s anorexií ste nevyhrála..lékaři mají pravdu na vaši výšku 180 cm máte vážit minimálně 70 kg..váha 60 kg se hodí pro ženu která má kolem 160 maximálně 170 cm,ne pro vás..to znamená,že na tuhle váhu hladovíte,jen sportem se to udržet nedá..(stopanorexii)
Foto
Ano, je pravda, že na svou výšku bych měla vážit více, ale každý má stavbu těla jinou. Já si stravu rozhodně neodepírám ,jídlo miluji a proto si postavu udržuji pouze sportem.
Kdy ste naposledy jedla ? Bylo to i v tomto roce 2015 :-) ? (Lukyn)
Foto
Asi vás to překvapí, ale ano, v roce 2015 jsem dokonce jedla každý den :)
Proč máte tak ošklivého přítele ? Hrají v tom roli jeho peníze,děkuji za odpověď..(Toom)
Foto
To je samozřejmě váš názor, já jsem se svým přítelem spokojená, líbí se mi a to je podle mě nejdůležitější.
Česká Miss nemá úroveň,tu měla pouze Miss ČR,to bylo trochu o něčem jiném a i ty dívky vypadaly mnohem lépe..vy se radši najezte,vypadáte že ste tři měsíce nic nesnědla,minulá Miss z roku 2014 aspoň měla prsa,vy ste s prominutím plochá jako prkno..(Klarissa)
Foto
Děkuji za názor. Ne každý má vše. A nemusíte se bát o mé stravování, jím pravidelně.
Dívka na druhém místě se zapletla s Marešem a přineslo jí to ovoce..vy ste se zapletla s kým z poroty,že jste první ? Krásná nejste a už vůbec ne nejkrásnější..proberte se,prostě ste si zajistila první místo..ste vysoká a to není vaše zásluha jinak se o kráse hovořit nedá..(nechapu)
Foto
Volila mě odborná porota, která tomu rozumí nejlépe, samozřejmě každý má svůj názor a pohled na krásu. Nešlo pouze o krásu, ale hlavně také o osobnost.
Nechápu,že ste v tv odpověděla,že ste nejkrásnější v miniduelu...pravda to skutečně není..žena nemá být přerostlá a vyhublá,je to naprostý opak ženskosti..neříkám,že má být žena obezní,ale ne kostra jako vy..dělejte se sebou něco,nebo skončíte jako Bučková..už teď do ní nemáte daleko..(Romana)
Foto
Děkuji za názor. Já si sama o sobě rozhodně nemyslím, že jsem nejkrásnější, ano vyhrála jsem Českou Miss, ale stále zůstávám při zemi. Také si nemyslím, že bych byla přerostlá a vyhublá, ale samozřejmě každého názor. Mám výšku co většina modelek a svou postavu se snažím mít spíše vysportovanou.
Šeredová totiž měla aspoň prsa a ty vám kvůli hladovění chybí..(Petr)
Foto
Každý má něco a já rozhodně nehladovím:)
Omlouvám se,ale krásná tedy podle mě nejste..váš obličej se mi vůbec nelíbí..rozhodovala jen vaše výška a vyhublá postava..a Šeredové taky podobná nejste,jen ste zkopírovala její účes a barvu vlasů..(Petr)
Foto
Nemusíte se omlouvat, váš názor. Nemyslím si, že by rozhodovala moje postava, volila mě odborná porota, která tomu rozumí nejlépe. Já se k Aleně Šeredové sama nepřirovnávám.