ONLINE CHAT
Čau Evo, jen si tak pročítám tenhle chat..a klobouk dolů, jak to dáváš :-)...vlastně ani nemám žádnou otázku, jen držím palec v dalším sportovním i soukromém životě. Díky za ty radosti a pozitiva , co nám předáváš.....(Pavel)
Foto
děkuju moc! :)
Ola Evi mám takovou soukromější otázku, máš ráda tanga nosíš je, nebo dá se v nich i závodit? Díky(Tommas)
Foto
si to zkus :D
RESPEKT.......bez otázek..(Ježkys)
Foto
děkuji
Za volantem nadáváš? Pokuty platíš? (kolik) A už si chlupatý knedlíky díky jménu UKECALA, že pokutka prošla? Díkec (lukyn)
Foto
ahoj, pokuty samozřejmě platím když nákou dostanu :)
Hezký den. Přezdívka Samice mi přijde taková humpolácká, trošku pejorativní. Nevadí vám?(Mirek Dušín)
Foto
asi nevadí:) sem zvyklá
Ahojky Evičko, chystáš se zas někdy na Dolní Moravu? :-) Přeji mooooc mooc úspěchů a hlavně zdraví ;-)(Lukyn)
Foto
určitě:) mam to tam ráda :)
Vím, že jsi fotila trošku poloodhalený fotky. Šla bys do úplných aktů? Myslím, že by to stálo za to!(playboy)
Foto
nepřemýslela sem nikdy nad tim
Pěkný den. Na co se teď nejvíc těšíte?(Andrejka)
Foto
na to až nebudu mít rýmu :D
Dobrý den Evo, chtěl jsem se zeptat, jaké bylo nejvetsi pozitivum na OH v Soci a co naopak negativem ?. Děkuji za odpověd (Filip)
Foto
ahoj, pozitivni bylo ze sme vyhrali :) a negativni nevim :)
Pěkný den. Čím jste si naposledy udělala radost, myslím jako co jste si třeba koupila. A chodíte nakoupovat ráda? Jak často kupujete oblečení? Baví vás to?(miranek)
Foto
ja mam radost když se dostanu na koně si zajezdit:) nakupy ráda nemám, ale naposledy sem si asi koupila letenku na dovolenou, takže to sem mela radost :)
Co taková Eva Samková plánuje dělat o nadcházejícím víkendu?(Mirka Volková)
Foto
užít si ho :)
Ahoj, zima x léto, jágr x čech, fotbal x hokej, evropa x amerika, rock x pop, facebook x twitter, sparta x slavie, u mě x u tebe :)(Marty)
Foto
haha
Nemám absolutně žádný dotaz, jen Ti prostě musím napsat, že jsi úúúžasnáááá :))))))) Ať se daří :) Hezký den...(Terka)
Foto
děkuji velice :)
Ahoj Evo jake byli plusy a minusy na OH v Soči pro tebe ? Jaka je tvoje nejsilnejsi vzpominka na Soci ? Dekuji za odpovedy Evco a drzim palce at se uspechy se jenom hrnou.(KmenticVaše jméno)
Foto
Ahoj, ja sem na OH byla spokojená, jen skoda ze nebyl sníh i okolo v lese atd...moje nejsilnejši vzpominka je asi že sem vyhrala :D
Zvladla bys zajet i slopestyle nebo freestyle?☺(kaca j.)
Foto
ahoj, driv jsem ho trochu delala ale sem marná, takže asi jo ale nic skvelýho by to nebylo :D
Evo, proč na aukci spolupracujete zrovna s Bleskem?(nebulvár)
Foto
ahoj, protože blesk nam dal podporu v teto aukci
Ahoj, do jaky rambodilny chodis bejcit?(Roman)
Foto
ahoj, do svoji :D
Ahoj Evi, chtěla bych se tě zeptat,jestli bys přijala pozvání od studentů VŠ na natočení krátkého motivačního videa,které by mělo za cíl podpořit studenty a všechny lidi obecně v tom,co dělají:-)(Žaneta J.)
Foto
ahoj, zkus mi to více přiblízit do zpráv na FB
Ahoj, kdy zase prijedes na DeeM?☺ myslim hlavne k Vetrnymu Vrchu ☺ a jak casto jezdis na DeeMko?☺ diky za odpoved,doufam ze te tam nekdy zase potkam ☺(Matej)
Foto
ahoj, na Deemko jezdim když tam jsou naky zavody nabo jako naposledy SBX kemp :)
zajdem do kina? ale platíš když už chceš kino :DDD(Tomášek 7 Ťapíček )
Foto
:D
Ahoj Evo, jaký je nejlepší způsob pozvat tě na rande? :)(romantik)
Foto
ahoj, sama nevim :D
Dobrý den Evo, chci se zeptat, když vyhráváte, musíte být fyzicky ale i psychicky silná. Jaká je příprava vrcholového sportovce, aby zvládal psychické napětí, které na závodech panuje. Jak jste to dokázala a co pro to děláte? (Janina)
Foto
dobrý den, mam svého mentálního kouče se kterým spolupracuji,ale podle me je hlavní aby to človek moc neřešil a hned to půjde líp :)
Ahoj Evi, předem velkej respekt za Soči 2014. Jakou muziku (konkrétního interpreta) osobně posloucháš, aby tě nabyla pozitivní energií?(Honza)
Foto
ahoj, posloucham veselý veci a nemám přímo jednoho interpreta, ale naposledy na MS jsem poslouchala Oh Land, nebo Kooks, Parov Stelar, Selah Sue...je toho hrozně moc :)
Evko, proč máš tak ráda vlky, že si je kreslíš i na auto?(Tereeezka)
Foto
protože sou to krásný a divoký zvířata!
Ahoj Evo, zajímá mě, jak to chodí na olympiádě mezi sportovci. Jistě jsou tam kamarádské vztahy, ale i naopak. Jak často se stává, že se tam dá někdo dohromady a nebo že se tam někdo pohádá? Máš nějaké osobní zkušenosti..?(Jakkula)
Foto
ahoj, myslim že sou tam všichni v klidu:) ani jednu vec sem na OH nezažila :)
Kolik tipujete, že někdo za vaše Aygo dá?(Petr Petr)
Foto
netipuju, počkám si navýsledek
Evo, máš procestovanej celej svět... Kde se ti líbí nejvíc? Co nějaký surfování?(Dominik)
Foto
ahoj, ja mam porád nejradsi českou republiku, ale nový zéland je naprosto fantastickej:) a surfovačka je samozřejme nejvic!
Četl jsem na internetu, že jste navštívila cyklistický ráj Singltrek pod Smrkem. Jak se vám tam líbilo ?(Pavel)
Foto
Ahoj, bylo to tam naprosto super, miluju to tam a ráda se tam vracím :)
Ahoj Evo, měl bych takový dotázek. Vím že obdivujete Jaromíra Jágra. Chtěla byste se stát jeho životní družkou? On je porád sám a myslím že by mu takový živel, jako jste vy určitě ještě prodloužil kariéru...(miros68)
Foto
ahoj, myslim že nechtela a hlavně vetšinou záleží na dvou lidech ne jen na jednom :)
Ahoj Evo, už jsi prodělala několik zranění. Co tě při takových nepříjemných chvílích zvedne na nohy? Jaký je týmo kolem tebe, který z lékaqřů tě má nastarosti?(Ivánek)
Foto
ahoj, nic mě na nohy asi zvedat nemusí, vždycky už se tesim jak zase zacnu neco delat a sportovat a jezdit na prkne:) mam super tým trenéru a realizační tým a chodím k více doktorům :)
Ahoj, jaký máš oblíbený jídlo? (Tereza Fax)
Foto
ahoj. Jakýkoliv dobrý jídlo:)
Co si myslíte o věrnosti mezi partnery? Je pravda, že mezi snowboardistkami bývá většina promiskuitních?(Marie Michálková)
Foto
to se říká přímo o snowboardistkách že sou promiskuitní?
Dobrý den Evo, začínam se učit na snowboardu, ale zatím mi to moc nejde. Co byste mi jako začátečnici poradila. Dík a přeji hodně štěstí v kariéře.(Romana)
Foto
dobrý den, hlavně se nebát a veřit hranám a jezdit po hranách :) dekuji
Zajímal by mě tvůj názor na prezidenta Zemana. Děkuji.(Josef Pala)
Foto
myslím že ktakovym vecem bych se nemela vyjadřovat když se o to nezajímám a nic o tom nevím...:)
Ahoj Evo, jak nejradši trávíš volný čas? (danka)
Foto
s koních, sportem, s kamarády, pečením...
Evo, jak přišel nápad s knírkem?(Vašek Kvapil)
Foto
ahoj, koukni se do starších rozhovorů a zjistíš to sám :)
Evo, co ty a Opera? Jak si to šlo v lodičkách?(Erik TA)
Foto
mela jsem pohodlné boty takže dobry :)
dát peníze s aukce na neslyšící prknaře je chválihodné, al eproč zrovna oni a ne někdo jiný? určitě by se našli lidi, co je potřebují víc!!!(Jarin)
Foto
myslím si ze pokud jsou tyto peníze spojené se mnou tak bych je chtěla vrátit zpet do sportu kterému se věnuji a mam ráda...nohužel svet neni dokonaly a pomoci a penez pro dobré veci neni nikdy dost...pak už je jen otázka diskuze kdo pomoc potřebuje nejvíc
Dobrý den Evo, chtěl jsem se zeptat, jaký je váš jídelníček a co si nejradši dáte, když jste doma. Děkuji za odpověď.(janca)
Foto
dobrý den, snažím se jíst zdrave ale zároven aby mi to chutnalo, mám ráda i veganskou kuchyni a zkousim i RAW stravu:)) ale treba doma nebo u babicky miluju svíčkovou, kuře na paprice nebo palacinky :)
Ahoj Evo :) Jak se máš? :) Jsi moc krásná žena :)(Pavel)
Foto
ahoj, dekuju, mam se skvele :)
Dobré ráno Evo, chtěla bych dát syna na snowboardcross, protože vám hodně fandí. Kolik váš sport stojí a budete pořádat nějaké kempy i příští rok?(Jarmila Nová)
Foto
Dobry den, naš sport neni nejlevnějši ale ze začátku to vždycky de nak vymyslet, treba koupit starši prkno atd...kempy přišti rok budeme určitě pořádat, když budete sledovat muj facebook tak se o tom brzy dozvíte :)
Zdarec. Jaká jsi Evo řidička? Už jsi někdy bourala?(Majkl)
Foto
už jsem trochu auto odrela, rodičů auto,a le zatim, musim zatukat naštěstí ne....a řidička nevim, sem trochu nervozni :)
Ahoj, Blesk me na svych strankach vyzyva, abych chatoval se Zlatou Evou Samkovou. Tak jsem o tom premyslel zda se mi to jako dobry napad. Myslim, ze bych s Tebou chatoval rad, akorat nevim na jakou chatu pojedem, jestli na mou nebo na tvou? Mas na chatu nejake zvlastni pozadavky? obcasnyctenarbleskuplesku PS: omlouvam se za tykani a preju vsechno dobre, at se dari.(obcasnyctenarbleskuplesku)
Foto
:) ja chatu nemám
Dobrý den Evo, sledovala jste včerejší vítězství biatlonistů? Znáte se s nimi? S kterým z nich byste šla na pivo a proč?(Michaela Jančová)
Foto
dobrý den, sledovala a sem naprosto nadšená! se všemi se znám a šla bych s celou partou a i trenérem, sou to super lidi :)
Ahoj Evo, jak nejrychleji jsi s tím Aygem jela? A vejdou se do kufru nákupy? Díky(Lenna P.)
Foto
ahoj, nákupy se tam vejdou, to sem vyzkoušela :) a jela sem s tim asi 135 myslim
Hej, super kára. Mít nějaký love, hned jí koupím. Akorát mi nepřijde moc velká. Dá se v ní provozovat třeba sex? Nevíš? :D(Albert Einstein)
Foto
to musíš vyzkoušet :D
Ahoj Evo,moc ti fandím.Chtěl bych se tě zeptat,jestli si zadaná a pokud ne,jestli ti nechybí láska?Díky a ať se ti daří :)(MilanV)
Foto
ahoj to je tajny :D
Dobrý den Evo ;) Co všechno musíte udělat pro to, abyste se dostala na ZOH? :) Na kolik KČ vás (i sponzory) přibližně vyjde jedna sezóna? :) Děkuji ;) Přeji spoustu úspěchů ;) Na shledanou ;) (Macurka )
Foto
Ahoj...hlavně makat :) a myt partu lidí kteří makají s tebou :) kolik penez to je různé, záleží jak člověk moc šetčí, ale může to být milion a nebo i 7 milionů
Odepisuješ na facebooku?(Natálie)
Foto
snažim se když mam čas
Dobrý den Evo, je mi 16 let. Na snowboardu jezdím asi 4 roky, ale tuhle sezónu jsem nemohla jezdit vůbec. :( Mám šanci dostat se někdy na ZOH, když budu hodně trénovat? Bohužel to znamená, že se na snowboardu musím učit vše od základů, protože jsem se učila i chodit. Jinak přeji mnoho úspěchů, štěstí, zdraví, lásky, pohody ;) a zkrátka všechno nejlepší :) Je možné strávit s vámi jeden den jen ve dvou? Myslím to tak, že by mě zajímalo, jak probíhá váš typický den, jak vypadá trénink a poznat vás ne jako celebritu, ale jako obyčejnou ženu ;) Mám Vás moc ráda a obdivuji vás. Gratuluji vám ke všem úspěchům, kterých jste do teď dosáhla. ;) Mějte se krásně ;) Na shledanou ;)(Nikola M.)
Foto
ahoj, to ti nikdo neřekne jestli se dostaneš na olympiádu, ale šanci má kažný a když budeš hodně makat tak maš šanci určitě větší! :) přeji ti aby ses na ZOH dostala! :) muj typicky den neni vlastne typicky, protože každy den je trochu jiný, ale bud du na trénink do posilky nebo běhat :)a k tomu na kone když to jde
Ahoj, budeš taky vojákyní jako jiní sportovci Dukly? Kapitánka Eva Samková, olympijská vítězka. To by vůbec neznělo špatně. A uniforma by ti slušela, protože tobě sluší úplně všechno!(František)
Foto
ahoj, přemyslim o tom ale zatim sem se nerozhodla :)
Ahoj Evčo, ráda bych se tě zeptala, jestli někdy, zase zavítáš do Jumparku v Havrani? A jak ráda vzpomínáš na Soči? (Lenka)
Foto
ahoj, pokud mě tam kamoši pozvou tak ano :) na soči si vzpomenu vždy když mam nakou praci spojenou s oh :)
Čau Evo, tak jak se má Pepin?(Kraklakvakve)
Foto
Myslim že skvele! je pořád v ohradě:)
Ahojky Evičko,jsem tvůj obrovský fanda a celkově si bavitelka;-) Chtěl bych se zeptat na soukromou otázku,máš přítele?:-P (Mišáák)
Foto
to je soukroma otazka jak už si sam řekl :)
Ahoj Evo,jste moc skvělá snowbordistka.A jak to vy vlastně děláte že vy tak krásně jezdíte na snowbordu.Děkuji za odpověď vás Michael Š.(Michael)
Foto
Mam nejlepší trenéry na světě:) dekuji
Privjet, zajímalo by mne co si myslíte o dnešní kvalitě salámu?(Pol Anabol)
Foto
Privjet Malčik. Kvalita salamu je horsi, davaj do toho papriku v dnešní dobe...a pod lampou bývá?
Ahoj jak se máš ? (David)
Foto
dobře :)
Ahoj, jak seš spokojená s RAV4 a jak odháníš nápadníky, kterých musí být strašná spousta. (Karel)
Foto
ahoj, s Ravkou sem moc spokojena, je pro me asi nejpřijemnejsi jak sedim výš než v normálním combiku, a zatim sem s ni v zime vyjela všechno....napadniky odhanět nemusim, to se jen zda ze jich je hrozna spousta:)
Zdravím srdečně! Na vyhlášení sportovce roku 2014 to bylo super, jak jste tancovala! Už víte, jestli se zúčastníte Star Dance? Myslím, že by Vaše účast pomohla zvýšit sledovanost!!! Máte neskutečné fluidum a odzbrojující úsměv!!!(Václav)
Foto
Dobry den, ano tanec miluju a moc bych do star dance chtela ale bohužel to ted ještě nejde pokud chci závodit..snad nekdy pozdejc
Ahoj, jak je to s tím pozdravem "píseček"? U nás v Čimelicích jej nikdo nezná....Díky za odpověď(Kamil, Čimelice)
Foto
ahoj je to zdrobnělina Peace, to sme si jen tak vymysleli a skomolili v týmu :) a píšeme to česky že je to i docela dobrej dvojsmysl
Čus, umíš vařit? Nemyslím tím ale čaj, ha ha...(Eda, který vařit neumí)
Foto
cus, vařit me baví takže asi trochu jo
Dobrý den, jste velmi hezká, vtipná, sympatická a charismatická. Při rozhovorech v médiích působíte velmi přirozeně, dovedl bych si představit, že byste pracovala třeba ve sportovní redakci nejlépe ČT. Co Vy na to? (Karásek)
Foto
dobry den, dekuji moc...asi si to predstavit dovedu ale neni to ma vysnena práce...chci být co nejvíc venku při své práci a sportovat a pri tomdle by to neslo :)
Ahoj Evo, máš ještě doma ty dva potkánky? (Roman)
Foto
ahoj tak sem konecne tady, už je bohužel nemám