ONLINE CHAT
Při lyžování ve vašem Ski areálu jsem Vás Viděla obsluhoval u vleku. Stál jste tam dobré dvě hodiny a podával lidem pomu. Pak jste šel řídit dopravu na parkoviště. Docela mne to překvapilo.(Hana )
Foto
Děkuji a to je odpověď na to, jestli jsem nějaký namistrovaný grázl anebo normální člověk. Dělám to pravidelně, rád a nestydím se za to. Děkuji všem čtenářům Blesk.cz za zajímavé dotazy a těším se příště. Vratislav Mynář.
Prý vám někdo přes média nabídl, že tu vilu odkoupí i za víc, aby z vás smyl podezření. Kývnete na tgo? (Hrázda)
Foto
Jsem rád, že jsem dům získal a tím bydlení pro svoji budoucí rodinu.
Zdravím, umíte si představit, že byste šel na mateřskou dovolenou?(Tamász Szabolcs)
Foto
Mateřská dovolená více sluší ženám, nicméně i tuhle variantu bych si uměl představit.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli máte čisté svědomí. Není to otázka na nic konkrétního, jen tak obecně. (Honza)
Foto
Děkuji za otázku, ano, mám.
Dobrý den, mohl byste nám dát tip, jak přijít k výhodným nemovitostem?(Pavel K)
Foto
Musíte usilovně hledat a pak se na Vás třeba usměje štěstí.
Co na váš ,, charakterní vývoj,, říká Vaše bývalá žena?(Eliška)
Foto
S bývalou ženou máme historii vyřešenu a přítomnost a budoucnost není.
Bude Alex příjmením Mynářová?(jhhgfd)
Foto
Ano, bude.
Jste spokojen s výsledky své práce kancléře prezidenta, nebo je něco, co je třeba zlepšit?(Martin)
Foto
Vždycky je co zlepšovat, ale věřím, že za dobu působení mě ve funkci kancléře došlo k patřičným personálním změnám jenom ku prospěchu chodu celé kanceláře.
Dobrý den, prosím, jaké máte vzdělání Sš a Vš a jakými jazyky hovoříte a na jaké úrovni? Děkuji(elevace)
Foto
Mám středoškolské vzdělání stavební a vysokoškolské VUT Brno, obor Ekonomika řízení stavebnictví. Hovořím česky, slovensky, rusky, anglicky, takže se domluvím.
Nic si nedělejte kvůli kampani,kterou proti Vám vedou nenávistní ubožáci. Jste jen jejich klacek na pana prezidenta.(Milan Petr)
Foto
Děkuji za pravdivé zjištění a všem soudným lidem je jasné, že o mě v tomhle případě vůbec nejde a je to jenom způsob, jak dehonestovat pana prezidenta.
Podle Zemana máte tak sexy snoubenku, že ji na Vaší svatbě mlsně olízne pohledem. Dovolil byste mu i něco víc, když je to Váš šéf?(potkalpotkanpotkana)
Foto
Děkuji panu prezidentovi za kompliment pro moji partnerku a vzhledem k tomu, že mi jde za svědka, předpokládám, že proběhne i něco víc, než jenom pohled. Myslím tím pusu.
Pane, proč tak komolíte jména lidí, které pan prezident uvádí do funkce?(Soňa, Brno)
Foto
Je možné, že někdy dojde k přeřeknutí a moc se za to čtenářce omlouvám, nicméně si nejsem vědom, že by to bylo v množném čísle a nějak příliš často.
Na čem jste byl s Alex naposled v kině a kdy to bylo?(Quentin)
Foto
To už bude asi půlrok a přiznám se, že název filmu si nepamatuji, ale byl to český film.
víte, že se vám říká vlekař? co si o tý přezdívce myslíte a máte ještě ňáký horší? a jak vám říká prezident?(orion)
Foto
Prezident mi říká Vráťo, oficiálně kancléři, a co se týče vlekaře, nestydím se za to. Pokud mám volnou chvíli, tak si klidně rád k vleku stoupnu i dnes.
Jakou sexuální polohu máte s Alex nejradši? (Quentin)
Foto
Všechny.
Čím vás Alex zaujala? Sbalil jste jí vy nebo ona vás? Dělala nedostuppnou nebo byla hned vaše? Čím jste si jí získal? (Quentin)
Foto
Dám na první pohled, kdy musí zafungovat takzvaná chemie. Alexandru jsem znal z televizní obrazovky a poté, co jsme se setkali osobně, jsem věděl, že chemie funguje. Nedostupnou dělala a ne jenom chvilku.
Žil jste někdy jako obyčejný člověk .... ani si nedovedu představit žít a nemuset počítat peníze...mateřská je 7000 tisíc...a musím počítat,máme hypotéku....tohle vaší Alex trošku zavidím ,že se nebude muset koukat co svému dítěti pořídit a přesto vyjít s penězi,ale přeji ať máte zdravé dítě .... jsme podstivci a všechno si musíme zaplatit...obyčejná rodina v tomhle státě hrůza......žijete v jiném světě,než je pod hradem(22222222)
Foto
Vždycky jsem žil jako obyčejný člověk na vesnici, vše jsem si musel vybudovat sám, nic mi nespadlo do klína. A protože jsem začínal od nuly, plně rozumím Vašemu postesknutí.
Zdravím, dočetl jsem se, že ve vile, kterou jste koupil za "šikovnou" cenu, před 4 lety udělalo město nové rozvody vody a elektřiny? Proč tam nepustíte novináře, aby viděli, zda je to skutečně tak zdevastováno?(Josef Hlaváč, Prosek)
Foto
Nevím, jestli vy pouštíte novináře k sobě domů, ale já myslím, že těch zásahů médií do soukromého života už mám i tak dost. Pokud byste měl kompletní informace, tak víte, že ta vila sloužila od 50. let jako školka či jesle a následně dům pro děti. Už z těchto důvodů, i kdyby byly nové rozvody, tak jsou pro rodinné bydlení nepoužitelné. Jakože nejsou.
Proč vás jednou hradní stráž zdraví, podruhé ne? Teď už zase jo? Já ničemu nerozumím. (pandabera)
Foto
Také nerozumím, proč média rozpoutala tuhle otázku. Jenom mohu říci, že to není žádný můj výmysl či nařízení. Tohle vzniklo už za působení mého předchůdce, pana kancléře Weigla rozhodnutím vedoucího Vojenské kanceláře, pana generála Jakůbka. Já s tím nemám nic společného.
Prosím o lidskou a ne "hradní" odpověď: nechtěl jste už do toho párkrát hodit vidle? Ať už jste bez viny nebo jste fakt gauner, musíte mít nervy ze železa, že tu funkci ještě vykonáváte. (tonda remek)
Foto
Přiznám se, že to není příjemné, ale vždycky se zamyslím a říkám: proč uhýbat a dělat radost těm, kteří v životě nic nedokázali, jenom závidí a pomlouvají. A tohle je pro mě motivace, jak a proč zůstat ve funkci.
Jak probíhalo vaše seznámení s Alex? Na co jste jí dostal? (Tonda Jiras, Semily)
Foto
S Alexandrou jsem se osobně seznámil v České televizi, kdy jsem přicházel do pořadu Otázky Václava Moravce a po cestě chodbou na mě vykoukla krásná tmavovláska. A od té doby jsem se jenom snažil sehnat její telefon a oslovit ji s nabídkou schůzky na kávu. Trvalo to relativně dlouho, ale mohu doporučit, že trpělivost se vyplácí.
Někdo Vám před pár týdny napsal na strašnickou vilu, že jste lhář, a ještě jste to neumyl. Mám to brát tak, že s tím souhlasíte?(Kryštof Harant z Polžic)
Foto
Kdybych se měl zabývat výrazy, výroky a výrobky těchto lidí, které nazývám pitomci, tak bych asi nedělal nic jiného. Takže počkám až do termínu rekonstrukce vily, kdy logicky nápis bude odstraněn.
fakt si myslis, ze koupe takovy vily pod cenou znamena, ze ses jenom sikovnej? a kdo je sikovnejsi? ty nebo Hrdlicka?(tomas)
Foto
Předpokládám, že budete realitní makléř, když dokážete odhadnout, že zmiňovaná vila byla koupena pod cenou. Vždycky mě zaujmou tato hodnocení bez toho, že by znal někdo reálný stav. Ale to už je dáno asi povahou českého člověka, že každý ví všechno nejlíp.
DD...přeji vám krásnou svatbu a zdavé miminko...(emička)
Foto
Děkuji moc za tohle upřímné přání, moc si toho vážím a pro miminko mám stejné přání.
proc jsou vydaje na obcerstveni na hrade trikrat vyssi nez byly za klause? kolik z toho jde na vino pro prezidenta?(999999)
Foto
Opět mylná představa. V roce 2012, a teď mi promiňte, pokud čísla nebudou úplně přesná, byl rozpočet na občerstvení cca 500 000 korun. Stejně tak reálné čerpání. V roce 2013 při loučení a nástupu nového prezidenta byl rozpočet opět cca 500 000 korun, po úpravě cca 1,5 milionu a reálné čerpání zhruba ve výši 1 milionu. Je to dáno tím, že všechny akce byly duplicitně, to znamená audience při loučení prezidenta a audience při inauguraci a seznamování s novým prezidentem. Rok 2014 jsme spravedlivě do rozpočtu dali částku, která byla v předchozím roce reálně čerpána, to znamená cca 1 milion korun a reálné čerpání na pohoštění v minulém roce bylo nižší, než za pana Klause v roce 2012. Bylo to necelých 500 tisíc korun. Není pravdou, že by se utrácelo na položku pohoštění jednou tolik.
docetla jsem se, ze vase partnerka ma parkovacku na hrade hned pred katedralou sv. vita, jak je to mozne? je zamestnankyne snad?(petra p)
Foto
Není to pravda. Žádné "parkovačky" na Hradě před katedrálou Sv. Víta neexistují. Exustuje jenom povolení k vjezdu, které je časově omezeno.
Chcete, aby vaše miminko bylo "pracovité" a čestné po otci nebo spíše krásné a reprezentativní po mamince?(Blažena)
Foto
Každý otec by si přál, aby měl to nejlepší z obou. Já si moc přeji, aby miminko bylo zdravé a pevně věřím, že z něj bude sportovec a slušný člověk.
Kde jste se našel,takova další krysa z kanalu?Neuvazoval jste,ze by jste tam zalezl zpet i s tou vasi zlatokopkou?(Adam Laja )
Foto
Adame, zdravím Vás, děkuji za doporučení.
Kolik peněz se Vám už povedlo ze státní kasy "odklonit"?(Tomáš Fuk)
Foto
Žádné.
Dobrý den,nemáte obavu že bude v Osvětimanech davové šílenstí u kostela je to tam do kopce málo místa lidé kteří příjdou se podívat budou moc jít taky do kostela.Jak se cítí vaše nastávající. Zdraví janula(Janula)
Foto
Jestli bude davové šílenství nedovedu odhadnout, ale trochu se obávám, že kapacita kostela nebude stačit pro všechny, kteří mají zájem se přijít podívat. Budeme se snažit umožnit vstup všem tak, aby vlastní obřad nebyl narušen, a s Alexandrou jsem byl zhruba před hodinou na těhotenském ultrazvuku, a myslím, že se cítí velmi dobře.
Chtěla bych Vám přijít osobně poblahopřát,v kolik hodin máte v kostele obřad,Děhuji za odpověd pavla(pavla)
Foto
Obřad se koná ve 12 hodin, ale obávám se, že zájem veřejnosti bude natolik velký, že nebudu moci na daném místě přijmout všechny gratulace. I tak moc děkuji a těším se případně na viděnou.
Dobrý den, nestydite se setrvávat ve funkci na kterou nemate splněny všechny požadavky. Obyčejný úředník, pokud nemá předepsané, musí bez pardonu odejít. Vaše arogantní chovani nezna mezi, včetně nabývání pochybneho majetku.(Z.Sipkova)
Foto
Nepřipadám si, že bych se choval arogantně. A jenom bych podotkl, že jsem to byl já, kdo o své vlastní vůli požádal o bezpečnostní prověrku na nejvyšší stupeň. Už tohle, doufám, pro soudné lidi je důkazem toho, že nemám žádné tajnosti a nenabyl jsem žádným pochybným způsobem byť malou část svého majetku. Můj život díky věku a podnikání je rozhodně pestrý, ale ani za malou část se nestydím a věřím, že to obhájím kdykoliv dobudoucna.
Dobrý den pane Mynáři. Omlouvám se za možná příliš osobní otázku, nicméně v této době to snad není něco, za co by se měl člověk stydět. Je pravda, že byla vaše budoucí manželka na umělém oplodnění? Moc děkuji za upřímnost a přeji všechno dobré do budoucna! (Jana Janatová)
Foto
S Alexandrou jsme se rozhodli mít kompletní rodinu a bylo i období, kdy jsme přemýšleli o umělém oplodnění. Jsem rád, že jsme ve stádiu, kdy čekáme, pevně věřím, zdravého a krásného syna. Děkuji za přání všeho dobrého.
Budete mít na svatbě květinovou bránu? Kolik květů a jaké druhy květin jste zvolili? (Ouřada z Blaníku)
Foto
Přiznám se, že květinovou výzdobu, stejně jako většinu záležitostí spojených se svatbou, měla na starosti Alex. Pro mě zůstaly jenom nudné věci jako jídlo a alkohol. Takže květinová výzdoba bude, ale jaké druhy květin a jaké množství neumím odpovědět. Přijďte se prosím podívat, ať se přesvědčíte sám.
Měl byste nějaké ftipné vysvětlení, proč se píšete s tvrdým i po M, když nejste uveden ve vyjmenovaných slovech?(Smil Flek z Nohavic)
Foto
Vtipně jsem kdysi říkal, že jsem vždycky Mynář s tvrdým, ale krátkým.
Dobrý den, zaujalo mě, že Alex Nosková čeká Vaše první dítě. Rozumím tomu správně, že již čekala nějaké nevaše dítě?(Ouřada z Blaníku)
Foto
Pane Ouřado, to je otázka spíše na Alex. Pokud já mám správné informace, tak Alex, stejně jako já, čeká první dítě. A moc se na něj těšíme.
Dobrý den, proč já musím svéhu zaměstnavateli odevzdat všechny dokumenty včas a vy ne?(Hanka)
Foto
Zřejmě došlo k omylu, neboť si nejsem vědom, že bych svému zaměstnavateli neodevzdal byť jediný dokument. Ale umím si představit, že díky informacím z médií si lidé vymyslí cokoliv.
Dobrý den, jak dlouho myslíte, že to ve funkci ještě utáhnete bez té prověrky. A co víte na Zemana, že vás obratem nevykopne ??(Pavel Huckovič )
Foto
Termín prověrky je zcela na Národním bezpečnostním úřadu a o tom, že bych věděl něco na pana prezidenta Zemana bez toho, že by mě měl či něměl na základě těchto informací vykopnout, nevím vůbec nic. Myslím, že je správné počkat na verdikt NBÚ a nepředvídat.
Kdybys Vráťo nevěděl, jak se podepsat, připomeň si, jak jsi to podepsal u STB...(Kája Zemánek)
Foto
Těžko si na to mohu vzpomenout, neboť takový podpis nikdy neexistoval a neexistuje. Ale už od první třídy se jako Vráťa podepsat umím.
Tak co prověrka, Vráťo?(Surikata)
Foto
Stále stejná odpověď. Nejsem oprávněn cokoliv v tomto čase k prověrce říct a všechno závisí na NBÚ. Mohu jenom zopakovat, že jsem vše dělal v čase a dle pokynů tohoto úřadu.
Co je pravdy na tom, že plánujete postavit v Osvětimanech 4-sedačku místo pom?(Martin Lyžař)
Foto
Není to pravdou, skipark Osvětimany beru jako regionální místo pro využití volného času a nemá cenu konkurovat větším střediskům. Proto bych předpokládal, že investice do čtyřsedačky by byla nenávratná. Pevně věřím, že i tak v našem středisku jsou návštěvníci spokojeni.
Dobrý den, přeju Vám vše nejlepší jem volič miloše ZEMANA...at vam to vyjde.Mám dotaz kdy jste se milovali vy dva poprvé a kdy jste přišli o panictví panneství..v kolika letech to bylo a kde ?....děkuji za odpověd(Lada Mikulasek)
Foto
Jsem rád, že jste volič Miloše Zemana, i když nevím, jakou to má souvislost s otázkou na mé panictví. Nicméně nestydím se říct, že jsem poprvé pocítil tu slast z milování před dovršením sedmnácti let svého věku. Patřila k tomu samozřejmě velká nervozita.
Dobrý den, zajímalo by mě, jestli se konečně budete řídit zákonem 106/99 a sdělíte veřejnosti informace o svém platu děkuji(kotatko)
Foto
Samozřejmě se chci řídit a budu se řídit zákonem 106, ale k tomu potřebuji ještě pár informací tak, abych v horizontu týdnů mohl splnit všechny požadavky ze zákona 106, které se u nás na Hradě kupí. Není to jen otázka mého platu, ale podle zákona 106 je tam těch dotazů na platy všech minimálně ředitelských pozic. A z toho důvodu potřebuji mít jasnou odpověď, že pokud je zveřejním, nedostane Kancelář prezidenta republiky pokutu - což by mohlo být možná oprávněně vytýkáno, že plýtvám prostředky daňových poplatníků. Předpokládám, že svůj plat zveřejním během několika týdnů.
Dobrý den pane Mynáři, chtěl jsem Vám říct, že jste fajn chlap a aby jste se nenechal zviklat nekonečnými buzeracemi ohledně prověrky a vily. Chtěl jsem se zeptat, víte už pohlaví Vašeho dítěte? Jestli ne, chtěl by jste radši kluka, nebo holku? Jaká máte vymyšlená jména?(Jan95)
Foto
Děkuji moc za povzbuzení, co se týká "nekonečných buzerací" ohledně prověrky či vily. A k vaší otázce: ano, vím, že budeme mít syna, a dle dohody mezi mnou a Alex bylo vyslyšeno mé přání. Když to bude syn, tak chci, aby se jmenoval po mně, typicky česky, Vratislav.
Mám drobnou otázku - kdy už přestanete machrovat a hrát si na kynga.Zatím se schováváte zjako uličník za svého šéfa.A zatím lžete o sto šest.(reypal )
Foto
Nevím, co konkrétně myslíte, že lžu a že se schovávám za svého šéfa. Myslím, že jsem svéprávná bytost, která se za nikoho schovávat nemusí a ani tak nečiní.
sdílím plně nézor pana presidenta zemana. jako páru to panu mynářovi a slečně noskové sluší a moc jim přeji vše nej...a hodně zdraví. je u nás v republice daleko více podvodníků a lobistů na které by se mělo soustředit. tito dva do této kategorie nepatří. (josef feltl)
Foto
Děkuji moc za přání a kéž bych takových názorů slyšel víc.
Ahoj Vraťo, kdy bude slibovaná svíca?(Tomáš P.)
Foto
Vzhledem k tomu, že předpokládám větší množství lidí, než snese kapacita mojí restaurace, tak jsem se rozhodl, že to udělám až za pěkného počasí, ale nemusíte se bát, o svícu nepřijdete.