ONLINE CHAT
Dobrý den, kdo bude podle Vás předsedou ČSSD po volebním sjezdu? Děkuji.(J. Profota)
Foto
Na to neumím ani se mi nechce odpovídat.
Řekla bych, že každý stát má takového prezidenta, jakého si zaslouží. Co Vy na to? (Linejden)
Foto
Občané si ho také zvolili.
Dobrý den, podle Vašich předchozích odpovědí to vypadá, že jste stále kovaný komunista. Vám se žilo za komunistů pravděpodobně léoe, než teď, že?(Václav)
Foto
Se zájmem jsem si studoval výsledky sociologického průzkumu, jak se komu žilo za minulého a současného režimu. Necítím se ani dnes na to, abych se zařadil do národních odpovědí, jako asi většina respondentů, ale když by se někdo optal, jak se mi žilo dříve a nyní, řekl bych, že mně změna režimu pomohla.
Co to je za člověka, Zemanův nynější kancléř?Jak se tam vůbec dostal, působí na mě jako, s prominutím, blbec.Děkuji za odpověď (Veronika)
Foto
Když jsem ho poznal já, tak to byl šikovný střední podnikatel.
Dobrý den, jak pan Zeman snáší kritiku veřejnosti? Opravdu má takovou hroší kůží?(Alayne)
Foto
Již s ním nejsem, v době, kdy jsem s ním byl kritiku veřejnosti nesnášel dobře. Rozčilovala jej.
Myslíte, že by pan Zeman opět zvítěšzil v prezidentských volbách? Zvolila ho většina voličů - mlčících!!(Fanda)
Foto
Myslet je skoro nic nevědět. Já bych ho volil jedině v případě, že by se ve druhém kole utkal opět s panem exministrem Schwarzenbergem.
Mohl byste popsat otevřeně povahové rysy Miloše Zemana anebo se bojíte?(Richard Válek)
Foto
Jednak už jsem je popsal mnohokrát a určitě když to teď nebudu rozvádět, tak to není ze strachu. Zopakuji jen jedno, co už jsem říkal: bohužel ztratil sociální inteligenci.
Myslíte si, že se Vaše kniha bude prodávat lépe, než kuchařka Ládi Hrušky?(Lubomír)
Foto
Musím myslet na všechno? Já to Láďovi Hruškovi přeju.
Dobrý den pane Šloufe. Chci se zeptat, co říkáte na knihu Jaroslava Kmenty Kmotr Mrázek a jak byste ji okomentovat. Jste spokojen s vykreslením své postavy v tomto bestselleru?Jinak děkuji a prosím...už odejděte. Jo, a prosím Vás...nezapomeňte vzít pana prezidenta sebou. (Gekko)
Foto
Zavřete oči, odcházím.
Co si myslite o podnikani party byvalych svazaku Husaka aUlcaka, kteri toho po revoluci hodne zprivatizovali, a casto na bile kone - viz hotel vedle hokejove Sparty, lyzarske stredisko Mala Upa, atd., v posledni dobe pivovary, treba Ferdinand. Myslim, ze je znate z drivejska(karel)
Foto
U těch případů už jsem nebyl a ani jsem je nevyšetřoval. A k těm pánům - kdo by je neznal?
Dobrý den, je Miloš Zeman alkoholik? Holdoval alkoholu vždycky, i v dobách kdy byl aktivní v ČSSD? Myslíte, že byl doopravdy u korunovačních klenot na šrot, jak tvrdí paní Němcová?(Petr Zbořil)
Foto
Opilého jsem ho nikdy neviděl. Na druhou část otázky se ptejte paní Němcové.
Pane Šloufe, vy jste se takový parchant narodil, nebo se to z vás stalo kamarádstvím s opilcem Bimbou? Na vás je hnus se jen podívat. Podrazák, vychcánek, zloděj a gauner. Navíc hloupý. Z lidí, jako jste vy se dělá polovině národa špatně, druhé, blbé polovině, je to jedno. Upřímně řečeno, já bych si o vás neopřel ani to příslovečné kolo. Hnus, hnus a jenom hnus !!!! (Ing. Petr Haškovec)
Foto
Je štěstí, že máme alespoň takové lidi, jako jste Vy. Vzdělaní, inteligentní a chytří. Škoda, že takových není v republice víc.
Jak se vám spí pane Šloufe?? O Zemanovi tvrdíte jak je zlý atd- takže vy jste ještě horší- takový děda mstitel že ano? (Marie)
Foto
Já jsem nikdy o Zemanovi neřekl, že je zlý, takže se mi spí dobře.
Jak se z přátel mohou stát nepřátelé? Podle mého názoru jste Miloše Zemana vždy úspěšně posunoval nahoru. Nevděk světem vládne.(Vratislav)
Foto
Jak se z přátel stávají nepřátelé? To se v životě někdy stává.
Cest pane Slouf, jezdil jste jako svazak Tatrou 613? A kdyz byl Zeman premierem jezdil jste Tatrou 700? (Pelda)
Foto
Tatrou 613 jsem nejezdil, jezdil jsem tramvají a posléze referentskou škodovkou.
Je mi z celé naší politiky tak nějak šloufl ...(sirhcahc)
Foto
Když to není horší, tak to ještě není tak špatné.
Zdar Miro, co jsi delal 17.11.1989 ? Nebyl jsi s Bimbem na Narodni? (vedouci ssm)
Foto
Odpoledne 17. listopadu mne zastihlo na fotbalové Spartě a koukal jsem na fotbal. Primátor nás ze zápasu vytáhl a svolal schůzi a čekali jsme, jak se bude situace vyvíjet. Měl jsem z toho smíšené pocity, vlastně jsem nevěděl, co se děje.
Kdo podle vás objedná vraždu F. Mrázka ?(Jožin )
Foto
To opravdu nemůžu vědět. To by měla vědět policie.
Jaký byl František Mrázek člověk?(Michaela)
Foto
Co jsem mohl poznat, slušný. I jeho rodina. Například jeho maminka pekla úžasné vánoční cukroví. Nosil nám ho.
Dobrý den pane Šlouf, naučil jste Miloše Zemana tak neslušně hovořit, nebo trpí těmito výrazy již z doby dřívější? Děkuji.(Lubomír.)
Foto
Já jsem do médií nikdy takto nemluvil. Určitě jsem ho nikdy cílevědomě na takové výrazy neorientoval a neučil. Neměl jsem nikdy pocit, že by nemluvil mimo média jinak než ostatní lidé.
z čeho žiješ, ty hovado?(Milouš Jakeš)
Foto
Analyzuj sebe, Milouši. Když jsi chtěl posílat proti manifestantům u nás tanky jako v Číně.
Dobrý den, pane Šloufe chtěla bych se zeptat proč dnes 25 let po převratu, všechna média a bulvární noviny neustále dokola lžou jak jsme se měli za socialismu špatně, jak jsme obrovsky trpěli? Já jsem socialismus zažila a nechápu proč tak lžou? Bojí se něčeho? Děkuji za odpověď.(Darina)
Foto
Nedávno jsem zjistil, že už ve škole třináctiletým dětem vyprávějí, jak život za minulého režimu byl těžký, komplikovaný, nesnesitelný. Bez bližšího vysvětlení a argumentace.
Dobrý den. Vznikla strana SPOZ jenom proto, aby dostala Zemana a jeho kamarády na Hrad?(Bolek)
Foto
Byl to tehdy jeden z hlavních důvodů.
Dobrý den, co, nebo kdo na pana Zemana platí, aby se uklidnil a choval se jako státník. Zatím se chová jako stařík, který říká nesmysly a má pocit, že jsou to životní moudra. Stydím se za svého prezidenta, ale chci ho pochopit.(Lenka)
Foto
Co jsem zažil, na něj nejvíc působil v dobrém slova smyslu Pavel Dostál, bývalý ministr kultury. Zeman ho totiž respektoval.
Co má Zeman v planu?(petros)
Foto
Nevím, to se musíte optat lidí, kteří ho dneska obklopují.
Dobry den, predstavme si, ze mate kouzelnou hulku a muzete zmenit jednu udalost za poslednich 25 let. Co by to bylo a proc? Dekuji a preji pekny den(Svatos)
Foto
Škoda, že ji nemám. Co mně nejvíc vadí na společnosti v současnosti je úroveň mezilidských vztahů. Tak špatná za můj život ještě nebyla.
Soudruhu Sloufe, opravdu jste se Milose ostrihnul nebo je to vse jen kino? Ja jsem skalopevne presvedcen e oba hrajete kino.(vasrud)
Foto
Soudruhem už nejsem od roku 2001 a kino mě ještě nikdo nenaučil.
nepripadá Vám to blbý takhle obrítit a kritisovat prezidenta?? Zvolil hpo celý národ !!!(Vlad senior)
Foto
Já jsem ho před dvěma lety také volil.
Nepřijde vám, že to lidi přehánějí s reakcemi na Zemanovu k*ndu? Mně osobně to prostě nevadí. A co říkáte na ty červené karty a demonstrace? Myslíte, že mu to vadí? Že se tím trápí?(nika97)
Foto
Jestli člověk teoreticky čeká ostré reakce na svůj výrok, musí předtím, než něco řekne, o tom přemýšlet. Ty červené karty považuji za docela dobrý vtip. A jestli se tím trápí, to nevím, nevídám se s ním. A Zeman, kterého jsem znal dříve, byl v mnohém jiný, takže to neposoudím.
Dobrý den. Viděl jste někdy Miloše Zemana opilého kromě jeho výstupu u korunovačních klenotů? Nezdá se vám, že za pár let v prezidentském úřadě značně sešel?(Ivanka Zemanová )
Foto
Osobně jsem ho neviděl nikdy opilého. A k té druhé otázce: už jsem s ním dva roky nemluvil a televize může zkreslovat.
Dobrý den pane šloufe. Jak dlouho jste pracoval pro zločince Mrázka a kolik jste si za tu dobu od něho vydělal ? Děkuji Rotsch(Jindřich Rotsch)
Foto
Jestli zločincem myslíte pana Františka Mrázka, tak s tím jsem nikdy nepracoval ve smyslu, že bych si u něho vydělával nějaké peníze.
Jsme si stoprocentně jisti, že jste pomáhal gaunerům z H-Systému zahladit stopy. A že jste díky tomu přišel i k bytu ve Stodůlkách. Čistou minulost nemáte. (Jana j.)
Foto
Být Vámi, tak si tak stoprocentně jist nejsem. I vzhledem k tomu, že žádný byt ve Stodůlkách nemám.
Dobrý den zajímalo by mě co dovede inteligentního člověka jímž bezesporu jste k tomu aby "kopal" za levici. Děkuji (Josef Chloupek )
Foto
Chcete říci, že vy nejste inteligentní člověk, když zřejmě kopete za pravici?
Tohle si dobří kamarádi nedělaji. Jste podrazák, jste jeden z těch,kteří patří na Pankrác. (Novotná Jana)
Foto
A co si dobří kamarádi nedělají? Hlavně musím vědět, co jsem provedl, a pak mohu posoudit, jestli jsem podrazák anebo ne. A jestli bych měl patřit na Pankrác, tak by to asi předtím měly řešit orgány činné v trestním řízení.
Dobrý den, pane Šlouf, raád bych se Vás zeptal, Co víte o účasti Miloše Zemana na demonstraci 17.11.1989 na Albertově. Také by mě zajímalo, čí nápad byl lživý inzerát na stránkách Blesku v den prezidentské volby.(Karel Haškovec)
Foto
Miloš Zeman vždy na veřejnosti tvrdil, že tam byl a nikdo z novinářů tehdy jeho tvrzení nenapadl. K tomu inzerátu: můj nápad to nebyl. A opravdu o tom nic nevím.
Nemáte špatné svědomí za Vaše učinkování před rokem 1989?(Gaudí 1234)
Foto
Špatné svědomí musí člověk mít, pokud něco neudělal, co udělat měl a něco udělal, co udělat neměl. Musím tedy odpovědět, že nemám špatné svědomí.
Proč už nejste kamarádi?(Vilém)
Foto
Já jsem se s panem prezidentem nerozešel, já ne.
Taky si myslíte ,že Miloš je dobrý prezident ,Já myslím ,že lepší než Klaus i Havl dohromady ,souhlasíte ?(Miluše)
Foto
Nejsme na konci volebního období, uvidíme.
Dobrý den pane Šloufe, uvažoval jste někdy ve svém životě že byste byl "opravdovým" politikem namísto lobbistou ? Děkuji za odpověd..(David )
Foto
Tak já jsem byl politikem, byl jsem předseda Národního výboru, dnes bychom řekli starosta. A byl jsem skoro dvanáct let poslancem českého parlamentu. Moje nejkrásnější období v politice, řekněme tedy vůbec pracovně, bylo období, když jsem působil na Praze 7 jako předseda Národního výboru. Sám jsem si mohl věci vymyslet, v kolektivu vedení dohodnout, sehnat si finanční zdroje a realizovat je.
Je prezident závislý na alkoholu?(Panáček)
Foto
Co jsem ho znal osobně, nebyl. Teď nevím, už s ním nejsem.
Dobrý den. Co říkáte ne to, že prezidentův kancléř nemá už 2 roky bepečnostní prověrku?(Blekota)
Foto
To je problém především pana prezidenta.
V knížce píšete o jakési sociální demokratce, která měla sukni nad hlavu. Byla to Buzková?(grrrr)
Foto
Raději si už nevzpomínám.
V knize se zmiňujete o nějakém onkologickém nálezu. Jaký je váš zdravotní stav?(Miluše Norská)
Foto
Teď již zaplaťpánbůh řadu let žádný onkologický nález nemám. Měl jsem ojedinělý druh rakoviny, o kterém bych se kvůli rodině nechtěl blíže vyjadřovat, ale teď se cítím dobře. Už je tomu jedenáct let.
Dobrý den, ve své knize píšete o Zemanovi jako o "Bimbovi". Jak tahle přezdívka vznikla?(anarchista123)
Foto
Pavel Dostál tvrdil, že se pohybuje jako Bimbo, což bylo jméno užívané u velikých slonů.