Chris milerád přijal pozvání od herečky Kate Hudson na její halloweenskou party, kterou pořádala už ve čtvrtek večer ve své vile v Brentwoodu v Kalifornii. Zpěvák, který se jen před pár dny rozešel s herečkou Jennifer Lawrence, se skvěle bavil s její kolegyní, herečkou Sarou Foster.

Není divu, že ho tato blondýnka, pro které má dle jeho bývalých partnerek slabost, upoutala. Měla na sobě sice obyčejné černé sako, ale na spodní polovině těla neměla nic než malé zlaté kalhotky. Zda se jednalo o nějaký důmyslný halloweenský kostým, není známo. Chrise každopádně zaujal.

Že by Chris tak rychle po rozchodu už hledal náhradu? Sara je ovšem provdaná za tenistu Tommyho Haase, s nímž má 4letou dceru Valentinu. Ačkoli Chris rozhodně nemarní svůj čas, ve vzduchu stále visí možný návrat ke Gwyneth. Před pár dny je nachytali fotografové při společném rodinném večeru. Gwyneth přitom Chrise něžně hladila po tváři.

Krom toho se s ní potkal také ve středu na charitativním galavečeru v Los Angeles, který herečka moderovala. Když ho uváděla na pódium, neodpustila si narážku na jejich soukromý život. „Tento skvělý zpěvák a skladatel dokázal prodat 8 milionů desek. Vyhrál všechny ceny, které vyhrát jde. Od roku 2004 (kdy se jim narodila jejich dcera Apple Blythe Alison – pozn. red.) pravidelně získává cenu nejlepší otec roku. Přivítejte Chrise Martina,“ pronesla Gwyneth. V tu chvíli musel na rtech okamžitě zamrznout úsměv právě jeho čerstvé bývalce Jennifer Lawrence, která se benefičního galavečeru také účastnila, ale která se snažila svou přítomnost před novináři a fotografy utajit, když svůj obličej schovávala za titěrnou kabelkou, kterou si držela před očima.

Na strašidelném mejdanu se to hollywoodskými hvězdami jenom hemžilo – pozvánku od Kate Hudson dostala třeba Jessica Alba, Katy Perry, Courtney Cox, Nicole Richie, Lily Allen nebo Gwen Stefani se svým manželem.

Fotogalerie
16 fotografií