ONLINE CHAT
Obáváte se něčeho v nové pozici? Nebo jste si jisti, že vše zvládnete (samozřejmě očekáváme u každého moderátora zlepšení) Držím Vás palce, ať se Vám v televizi dobře povídá ;)(Jarunka)
Foto
Jelikož je to pro nás oba nová pracovní pozice, obavy jsou zajisté namístě, ale o to víc do toho dáváme. Kdyby to poprvé bylo zcela nejlepší a nebylo by co zlepšovat, bylo by to divné. Držte nám palce a určitě se dívejte. Děkujeme za veškeré dotazy! Hezký den, Roman a Gabriela :)
Dotaz na Gábinu : jaký sport děláte ? A dotaz na Romana : považujete se za krásného ? (tobias)
Foto
Gabriela má ráda sporty obecně, baví ji jízda na kolečkových bruslích, na kole, tanec, mažoreting, snowboard a další :) Krása je pomíjivá...
Budete mít možnost zasahovat do vyznění zpráv ? Nebojíte se toho,že budete v něčem neobjektivní a znepřátelíte si tak své fanoušky ? (Lucas)
Foto
Nezasahujeme, jen si je přizpusobujeme aby se nám dobře četly a zároveň byly zajímavé.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat , proč chcete dělat práci, na kterou nemáte kvalifikaci a neumíte ji? Myslím, že nejde jenom o čteni textu z obrazovky. Nebojíte se, že vás vaše moderování zesměšní? A hlavně nemyslíte si, že degradujete zpravodajství jako takové, protože jste jen známe obličeje a vaše dovednosti jsou jinde? Díky za odpověď (Lucie)
Foto
Určitě je na tom něco pravdy, čtení z obrazovky a psaní zpráv není vůbec jednoduché, ale kdybychom nevěřili, že to zvládneme se ctí, tak bychom to nepřijali.
Jste teď aktuálně zamilovaní? :)(Barča)
Foto
Ano, oba jsme ve vztazích spokojení :)
Na vaše společné moderování se moc těším a přeji vám oběma hodně štěstí.budu vám držet pěsti.:-)(Jiřina)
Foto
Dobrý den Jiřino, děkujeme Vám, určitě se na nás dívejte, těšíme se :)
Ahoj ještě jednou! Zdravím s Chotěboře...Jaký byl váš názor když jste se dozvěděli že by jste mohly moderovat Zprávy? Hodně štěstí držím vám palečky!(Šárka )
Foto
Zdravíme Chotěboř! Pro oba to bylo velké překvapení, ale zároven to byla velká výzva a takovou nabídku jsme nemohli odmítnout. Děkujeme a dívejte se na nás :)
dobrý den, zajimavé spojeni, máte trému před nedělnim přenosem(karolina)
Foto
Dobrý den, děkujeme, tréma je jistě na místě, ale stejně tak se na nedělní přenos těšíme :) !
Moc Vám to sluší držím palce nemějte trému protože je to paráda se na Vás dívat. I když se vloudí ta malá chyba tak určitě se budeme na Vás dále dívat a těšit se .Hodně uspěchu(Evik J)
Foto
Dobrý den, děkujeme, že v nás věříte! Chybama se budeme učit, ale pracujeme na tom, aby jich bylo minimum :) Určitě se dívejte, děkujeme!
Gábinko gratuluji velice.Budete dobrá moderátorka zpráv.Mám dotaz: Vyhrála jste boj o nejsympatičtější Miss.Kdyby jste to nevyhrála vy,která další z missek by si to podle vás zasloužila? :-)(danadana)
Foto
Dobrý den, děkuji, že ve mě máte důvěru! Pokud bych to nebyla já, přála bych to každé z osmi královen, ale Renata Langmanová, Iveta Lutovská nebo Jitka Válková mě okouzlily tím, jaké jsou.
Dobrý den Romane, jste krásnej mužskej se super postavou, jak máte velký penis? Jestli to není tajné? :-) děkuji(Piňosová)
Foto
Dekuji za lichotku. Vy musite být taky pěkná kočka, když máte vkus...:-) Víte co je pro někoho velké, může být pro jiného malé a zase naopak. Takže tak akorát, záleží na situaci. Třeba studný bazének, není úplně ideální...
Dobrý den oběma! Moc se mi oba líbíte, ale každý zvlášť! Vzhledem i profesí! Přesto přeji hodně štěstí! Lucie (Lucie)
Foto
Dobrý den Lucie, děkujeme za podporu!
Budeme Vám držet palce!(Lenka Mečiarová a spol.)
Foto
Děkujeme, vážíme si toho! :)
Oslovila vás televize s nabídkou na moderování televizních novin sama? (Filip)
Foto
Dobrý den Filipe, ano, oba nás s nabídkou oslovila sama televize :)
Dobrý den. Slečno Gábino, bylo někdy moderování váš sen? Představovala jste si jako malá, že budete v televizi? :-) A co vám na tohle angažmá řekli doma? (Brnak)
Foto
Dobrý den, děkuji Vám za dotaz! Můj sen to byl, ale nikdy jsem neměla sebevědomí doufat, že by se mi to mohlo splnit. Mám radost, že se to povedlo a o to víc se na to připravuji. Doma mají radost a jsou hrdí :)
Tak to je bomba. Určitě se bude na; co koukat. Jste oba moc sympatičtí. Přeju hodně štěstí.(Jirka 63)
Foto
Jsme rádi, že máte radost a těšíte se spolu s námi! Děkujeme za podporu :)
dobrý den,to už není pro vás prace,že jdete do televize.děkuji Marta(marta)
Foto
Dobrý den Marto. Není to nedostatkem práce, pouze přišla nabídka, která nás oba oslovila a rádi jsme ji přijali. Děkujeme za dotaz!
Dobrý den, Romane. Jak si utužujete v současné době fyzičku? Chystáte se na nějaký společný sport i se slečnou Gábinou?(Olda99)
Foto
Dobry den! Bohužel jsem trochu polevil, ale chystám se začít běhat a posilovat od příštího týdne. Jasný, už se připravuji na výstup jako mažoretka...:-) což Gábina dělala za mlada.
Už začal chat ? (Jarek)
Foto
Ano :)
Ahoj Gábi! Od neděle se začínám koukat na zprávy...Protože tam budete Vy dva! Jak se těšíš na první přímí přenos v neděli? (Šárka )
Foto
Dobrý den Šárko, jsme rádi, že se na nás budete dívat! Těšíme se oba velmi, ale zároven jsme nervózní, což k tomu ovšem patří. Držte nám palce! :)
Máte rádi spíš letní nebo zimní sporty ? (Karin)
Foto
Roman má rád letní sporty, já (Gabriela) mám ráda oboje, ráda jezdím na kole, stejně jako na snowboardu :)
Ahoj Gábi, přejeme ti ať se ti v nové profesi daří. A příští rok se zase těšíme až zasedneš u nás v porotě 2. ročníku naší soutěže! V neděli budeme držet pěsti!(Lenka Mečiarová a spol.)
Foto
Zdravím Chotěboř! :) Děkuju moc za podporu a už ted se těším na další rok, velmi ráda do poroty opět usednu, byl to krásný závod! :)
Proč nesnášíte Tomáše Dvořáka ? Vím,že spory mezi vámi dodnes trvají..nebo určitá nesnášenlivost..(efkoo)
Foto
Nemám pocit, že bych ho nesnášel. Jen jsme si nesedli, at již čímkoliv, a je mi uplně volný. I když jako desetibojaře jsem ho vždy uznával a respektoval.
Jak dlouho chcete moderovat ? Myslíte si,že u toho vydržíte třeba 10 let ? Děkuji za odpověď(Janek)
Foto
Dobrý den Janku, zatím do práce dáváme vše, co je v našich silách, a bude naší radostí, pokud u moderování zůstaneme několik dlouhých let :)
Dobrý den, dotaz nemám, přeji hodně štěstí v novém pracovním i osobním životě. Olga(Olga K. )
Foto
Děkujeme, vážíme si toho :)
Nemyslíte si,že je k moderování potřeba víc než vzhled ? (Roman)
Foto
Samozřejmě, a oba doufáme, že nezaujmeme jen vzhledem a úspěchy. Bude to těžké, ale snažíme se na stoprocent.
Zdravím Vás oba dva Romane a Gábino, přeji Vám mnoho uspokojení z Vašínové práce, ať je pro Vás radostí a ať jsou zprávy konečně spíše pozitivní a těch horších, at raději ubývá. Malý dotaz na Romana : máte trému a nebo závody pro Vás byl větší adrenalin? Děkuji a přeji oběma hezký den. (Alena V.)
Foto
Zdravíme a děkujeme mnohokrát za podporu :) Trému stopro máme oba. Zavody jsou určitě o něčem jiném, a i ta nervozita je trochu jiná, ale adrenalin tu nechybí.
Ahoj Romane, skutečně věříš tomu, že Dvořka kdysi záměrně nepřekonal hranici 9 000 bodů a čekal až na nějakou akci, kde za to bude vypsaná prémie?(Petr27)
Foto
Netuším! To si musí Dvořka vyřídit se svým svědomím. A pokud to tak nebylo, tak jen dobře pro něho.
Hezký den Gabčo, tak doufám, že vezmeš Romana a ukážeš mu krásnou Vysočinu o prázdninách. Jinak moc gratuluji, že holka jako ty z Vysočiny bude dělat Zprávy. :-) Budete s Romanem Prima dvojka. :-)(Monika z Vysočiny)
Foto
Hezký den Moniko, moc Vám děkuji - děkujeme - za podporu! :) Určitě Romanovi Vysočinu ukážu, u nás se mu bude líbit. Ještě jednou děkujeme
přeji Vám moc úspěchů a držím Vám palce..hodně štěstí..sluší Vám to(Marika)
Foto
Dobrý den, zdraví vás Gabriela a Roman, jsme rádi, že s námi chatujete :) Mariko, děkujeme, doufáme, že Vás nezklameme.