ONLINE CHAT
Dobrý den, gratuluji k umístění, jela jste ten večer vůbec domů a stihla se vyspat nebo jste rovnou po večírku jela někam fotit nebo dávat rozhovory?(Pavla)
Foto
Dobrý den, za poslední týden jsem toho naspala asi nejmíň za život, ale vyplatilo se to! Moc děkuji za dotazy, ale bohužel jich víc už nestíhám. Pokud se mnou chcete být dále v kontaktu, mám fanouškovskou stránku na Facebooku Nikola Buranská. Mějte se krásně a děkuji za vaši přízeň. :-)
Moc blahopřeji. Nevadí Vám, že jste nevyhrála i byt v Praze? (Bibina)
Foto
Děkuji, byt by byl samozřejmě výhodou, ale Liberec naštěstí není daleko.
moc jsem ti fandila bylas moje favoritka jak ses cítila když řekly tvé číslo na miss earth(lydie)
Foto
Byl to nádherný a nezapomenutelný pocit, který si chci uchovat do konce života - jsem šťastná!
Co Vás čeká v následujících dnech, týdnech?(Denisa)
Foto
Hned den po finálovém večeru jsem společně s vítězkami fotila fashion snímky, které najdete už tento týden v pátečním Blesk magazínu. V následujících dnech to bude sice zápřah, ale jsem šťastná za tuhle příležitost.
Ahoj nikolko :-) moc gratuluji ke 3. Mistu :-* uz se tesim jak si zavolame :-) a nejvic jak prijedes :-* tvoje manazerka :-)*(Manazerka eliska :-P)
Foto
Ahoj Elinko, děkuji a moc se na váš všechny těším. :-)
Ahoj, čte nová miss čtenářů Blesku vůbec Blesk? :)(Pepin)
Foto
Ahoj, samozřejmě Blesk znám a čtu, mezi mé nejoblíbenější rubriky patří Sport.
Jaké jsou vaše koníčky? Cestujete ráda? Zajímalo by mě jaké země jste už navštívila. Děkuji za odpověď a přeji vám hodně štěstí :).(Linda P.)
Foto
Mezi mé zájmy kromě sportu patří kultura a poznávání nových zemí. MilujI cestování - nejvíc mě to pokaždé láká do Itálie, kde se cítím jako ryba ve vodě. :-)
Máte užasnou postavu. Zajímalo by mě jak si ji udržujete a jestli je nějaká část těla, se kterou nejste spokojená?(Petra)
Foto
Děkuji za velice milý kompliment. Naštěstí mám dobrý metabolismus, takže diety nemusím držet, naopak někdy zhřeším - miluji čokoládu! Postavu si udržuji sportem, často běhám a cvičím na power platu. :-)
Gratuji :). Jste velice sympatická. Mohu se zeptat jaká ve vaše výška, váha a míry?(Lucka Novotná)
Foto
Děkuji, měřím 177 cm a přesné míry vlastně ani neznám, pro soutěž Česká Miss tento údaj zřejmě nebyl důležitý. :-)
Gratuluji, moc Vam to sluselo. Preji hodne stesti. (Marcels)
Foto
Děkuji, budu se snažit i dál dobře reprezentovat.
gratulace z Přerova Nikolo :-) byla jsi nejlepší a nejkrásnější :-) Co by jsi chtěla dělat až utichne kolotoč kolem Miss? (SvaRa)
Foto
Moc děkuji, až budu mít víc času, tak hodlám přijet do rodného Přerova a podělit se se zážitky.
Zavidíte Gabriele Frankové prsa? Jak velká prsa máte vy? :) (Mirka)
Foto
Gabča Franková má super tvary, ale já se bez problému spokojím s tím, co mám. :-)
Připadáš mi typově jako Katka Sokolová. Nj, přerovačky se nezapřou :)(ppppp)
Foto
Katka Sokolová je můj vzor, takže mě tvůj kompliment těší. :-)
Co děláte pro tak úžasnou pleť?(Denisa)
Foto
Děkuji za kompliment, můj recept je dostatek spánku, dobrá nálada a dostatek vody. Před spaním hlavně pleť dobře odlíčit. V poslední době jsem si oblíbila francouzskou kosmetickou značku Bourjois.
Dobrý den, chci se zeptat, co si myslíte o plastikách a jestli nějakou máte.(Karlos)
Foto
Krásný den, plastické operace neodsuzuji, ale i vzhledem k mému věku zatím žádnou neplánuji.
Nikolko,velka gratulace!!!!!Kdy prijedes do Prerova uz se na tebe tesime.Jsme na tebe pysni....posilame pusinku Irca Panska moda(irenk)
Foto
Ahoj Irenko, moc děkuji. Strašně se těším, až za vámi přijedu a budu se moc pochlubit zažítkama a korunkou, bude to na dlouhé povídání. Posílám velkou pusu a pozdravuj Leničku.
Za jak dlouho vyměnís kluka?(marquez)
Foto
Ahoj, nic takového nemám v plánu. :-)
Ahoj, moc jsem ti držela palce! Škoda, že neklaplo první místo. Jinak bych se tě chtěla zeptat, jakou máš oblíbenou knížku a film. Předem dekuji za odpověd a přeji vše nej do budoucna :)(Týna J.)
Foto
Ahoj, děkuji za milá slova. Můj nejoblíbenější film je česká komedie Pelíšky, nikdy mě neomrzí. Co se knížky týče, tak aktuálně čtu Díky za každé dobré ráno od Haliny Pawlovské.
Ahoj, kdo tě do soutěže přihlásil?(Jarka )
Foto
Zdravím, do soutěže mě přihlásila moje dobrá kamarádka a bývalá finalistka České Miss 2012 Andrea Stieblingová. Jsem moc ráda, že to udělala a že jsem se i já do toho rozhodla jít.
Ahoj, nejspíš tě čeká i soutěž v zahraničí. Jak jsi na tom s angličtinou a ostatními jazyky? Co vlastně studuješ?(Evita)
Foto
Ahoj, čeká mě reprezentace na světové soutěži Miss Earth, kam se už teď moc těším. Co se týče jazyků, tak anglicky samozřejmě mluvím, ale vždy je co zlepšovat, takže chci plně využít jazykového kurzu, který patří mezi výhry od partnerů soutěže. Dálkově studuji Metropolitní univerzitu v Liberci.
Dobrý den, Nikolo. Kdo vám jako první gratuloval? A jak bude probíhat oslava nebo už nějaká byla? :o)(Majdulinka)
Foto
Hezký den i Vám, gratulantů byla spouta, první blahopřání bylo od kolegyň finalistek, ale nejvíc mě potěšila gratulace a obejmutí od rodiny. Po finálovém večeru jsme to na ater party oslavili jen decentně, ale určitě ještě nějaká další oslava v kruhu rodiny a přátel bude následovat.
Ahoj Nikolo, co na výhru říká tvůj přítel? Neměl by z Jablonce přestoupit za tebou do Prahy? :). Domča(Domča)
Foto
Ahoj, jsem ráda, že mě můj přítel podporuje a oba chápeme, že vztah vyžaduje kompromisy, takže ze začátku nejspíš budeme pendlovat mezi Prahou a Libercem, kde momentálně bydlíme.
Co ráda piješ?(Bauchmann)
Foto
Snažím se dodržovat pitný režim, takže nejraději neperlivou vodu Aquila, ale při slavnostních příležitostech si ráda dám sklenku Bohemia sektu.
Dobrý den, gratuluji k titulu. Co bylo pro vás v soutěži nejtěžší?(Ivanka)
Foto
Dobrý den, na soutěži jsem si zažila i krušné chvilky a to kvůli zranění nohy na zahraničním soustředění. Díky náročným nácvikům choreografie jsem do téměř uzdravené nohy dostala zánět, ale naštěstí o mě bylo dobře postaráno a na finále už jsem byla docela fit. Zůstala mi jen jizvička na palci a přezdívka Pajda. :-)
Blahopřeji k Vašemu úspěchu s přáním mnoha dalších úspěchů ve Vašem dalším soukromém životě. Pokud jsem četla mnoho článků vycházejících v našich médiích, zmiňovala jste se o mamince. Můj dotaz je prostý. Není Vaším otcem p. Buranský, který v nedávné minulosti byl příslušníkem odloučené části Letky letecké , pátrací a záchranné služby Líně /odloučená část Přerov / a zastával pozici palubní technik. Pokud ano tak ho prosím pozdravujte od paní kolegyně Tykvartové V. a že mu rovněž blahopřeji.(Vladimíra Tykvartová)
Foto
Dobrý den, máte správné informace, pozdrav ráda vyřídím a doufám, že jeho ani vás nezklamu.
prajem dobrý deň Nikola, chcela by som Vám zablahoželať a zaželať vám veľa úspechov. Vy ste mala byť tá prvá, ale vždy je to tak, že prvenstvo dostane tá, ktorá si to nezaslúži....(Veronika)
Foto
Dobrý den, děkuji. Vážím si Vašeho názoru, ale dovolím si s Vámi nesouhlasit. Gabča je úžasná holka, která má charisma a velké.... srdce. :-) Pevně věřím, že titul dobře zúročí.
Ahoj, upřímně tam byli hezčí a hubenější holky:) myslíš si, že ji vyhrála zaslouženě ? (Maria)
Foto
Ahoj, Miss je i o tom, co z dívky vyzařuje, není to jen o postavě... krom toho si myslím, že každá z nás byla ve finále zaslouženě. :-)