ONLINE CHAT
Dobrý den, jak je možné že jako jediná vlastníte licenci na tvarovaní vlastním tukem,když na plastic.klinikach a že těch je co nabízejí tuto metodu,vám zvětší psa vlastním tukem třeba z břicha. operace trva kolem 5 hodin ,je to i u vaší metody tak dlouhé,je to vhodné i po ablaci? (barca)
Foto
Na klinice ISCARE používáme v současné době nejmodernější přístroj VASER Lipo, který umožňuje momentálně nejefektivnější přenos tuku. V Evropě je těchto přístrojů jen několik (asi i pro jejich vysokou cenu), a není jednoduché se ho naučit správě používat tak, aby nedocházelo k poškození tukové tkáně. Abych mohli poskytnout našim klientům ty nejlepší služby, byla jsem v USA vyškolena v současnosti nejzkušenějším plastickým chirurgem v oboru liposculpturingu a fat transferu. Jiné kliniky v Česku nabízejí různé metody přenosu tuku, bohužel ne vždy v souladu s nejmodernějšími trendy. Abychom mohli odvést skutečně dokonalou práci, je potřeba se jí pečlivě věnovat, takže délka operace může opravdu být až pět hodin, záleží na rozsahu prováděné práce. Co se týče ablace - teoreticky to možné je, je ale nutná kooperace mezi plastickým chirurgem a onkologem.
Proč to u nás děláte jen vy na klinice? Když je to v USA takovej hit...(Luděk)
Foto
V USA stoupá počet zákroků provedených přístrojem VASER Lipo mnohonásobně více, než operací prováděných klasickou liposukcí. Jak se technologie vyvíjí a lidé se přesvědčují o její výjimečnosti, tak se postupně šíří po celém světě. Jednou z příčin, proč tato technologie není zatím v ČR tolik rozšířená je i finanční náročnost na koupi přístroje. Ne každá klinika je ochopná jít do takové investice, která zahrnuje i nutnost mít dobře proškolené lékaře.
Jsem po výrazném zhubnutí (54 kg), mám povolenou kůži po celém těle může mi tahle metodapomoci??(Láďa B.)
Foto
I když použitím přístroje VASER Lipo se kůže částečně smrskne, nebude to pravděpodobně vhodné pro povolenou kůži po takto velké ztrátě hmotnosti. Kůže je většinou potrhaná, nekvalitní a proto bych doporučila odstranění přebytečné kůže na našem oddělení plastické chirurgie (např. modelací paží, stehen, břicha, prsou apod.).
zdravím, mám BMI 37, může mi vaše metoda pomoct, abych byla štíhlá? Díky za odpověď a hezký den,. L.(LMFOK)
Foto
Jakákoli liposukční metoda není vhodná k redukci nadváhy. Tento problém vám pomůže vyřešit na klinice ISCARE centrum pro léčbu obezity, které provádí operační zákroky, po kterých můžete zhubnout až desítky kilogramů.
Paní doktorko, jaký je nejvhodnější věk pro liposculturing? (Míša T.)
Foto
Dolní hranice je 18, kdy člověk ukončuje svůj vývoj. Horní věková hranice je omezená kvalitou kůže a celkovým zdravotním stavem.
Vážená paní MUDr. Šatánková, moje kamarádka byla na liposukci a říkala, že to dost bolí. Někde jsem četla, že ten liposculpturing je v tomhle lepší, je to pravda? A hlavně poč, jak?? A kolik to prosím stojí? Díky a přeji hezký den, Marie.(Marie)
Foto
Jedna z výhod využití přístorje VASER Lipo je právě to, že operace je méně bolestivá, než u klasická liposukce. Je to z toho důvodu, že metoda je šetrná k okolním tkáním. Abych to zjednodušila - klasická liposukce funguje zhruba tak, že dochází k vytrhávání tukové tkáně, včetně poškození cév a nervů. Odsátí tuku pomocí přístroje VASER Lipo probíhá tak, že pomocí ultrazvuku se rozvolňují tukové buňky, které pak není třeba vytrhávat, ale pouze volně odsát. Současně tak nedochází k poškození cév a nervů a zákrok není tolik bolestivý. Pro informace o cenách se podívejte na náš ceník: http://www.iscare.cz/cenik_klienta.html
Dobrý den paní primářko, jsem 14 let po ablaci prsu, mohu se s Vámi nějak skontaktovat a domluvit, zda by bylo vhodné a možné u mně provést rekonstrukci prsu. Byla mi sice provedena plastika, ale protože prý mám nedostatek kůže, nijak dobře to nevypadá, stejně musím používat silikonovou epitézu. Děkuji za odpověď.(Dagmar Ad.)
Foto
Ve vašem případě máte nárok na rekonstrukční výkon, který uhradí pojišťovna. Proto bych vám doporučila se obrátit na některé státní pracoviště, které se specializuje na provádění rekonstrukcí prsu po ablacích.
Dobrý večer paní doktorko. Zajímalo by mne, kolik stojí tato operace? Děkuji Michaela(Michaela)
Foto
Záleží na rozsahu provedené práce, orientačně se můžete podívat na náš ceník: http://www.iscare.cz/cenik_klienta.html
Zdravím, zajímá mně, zda si také na sobě děláte tyto vymoženosti když jste u zdroje. Děkuji za odpověď.(Barborka)
Foto
Ráda bych tento výkon podstoupila, ale bohužel sama na sobě to nemohu provést :-)
Dobrý den slyšela jsem o plastice bercáku mám bercák a hrozné bolesti těžko se zahojí nevím kde se informovat děkuji(marie)
Foto
Bohužel s těmito výkony nemám takové zkušenosti. Doporučila bych vám kontaktovat odborníky v oblasti cévní chirurgie.
Může tohle absolovovat i žena s kardiostimulátorem? Kolik to stojí....např.úprava boků, nebo hýždí, pro plnoštíhlou ženu? Děkuji za odpověď(Věra Devlová)
Foto
Vzhledem k tomu, že se jedná o estetický výkon a ne živto zachraňující výkon, tak bych Vám to spíše nedoporučila.
Dobry den, pani primarko, na webu vasi kliniky jsem si precetl, ze jste nekolik let pusobila v Americe. Jak jste se tam dostala a co vam to dalo? Proc jste tam nezustala? Diky, Milada.(Milada Hoff)
Foto
Dostala jsem se do USA tak, že jsem před tím spolupracovala na několika výzkumných projektech v oboru estetické medicíny. Bylo mi pak nabídnuto pokračovat v této práci přímo v USA, kde jsem po určité době byla ohodnocena poskytnutím trvalého pobytu vUSA za výjimečné schopnosti v medicíně. Největším přínosem pro mě bylo poznání nových technologií a metod. V současnosti mimo práce na klinice ISCARE stále mám své pracovní závazky i v USA.
Mám dotaz - co se stane když mi odsajete tuk pak uděláte svaly třeba na břiše a já pak za pětlet přiberu??? (IRONNN)
Foto
Pokud nebudete dodržovat správnou životosprávu a hodně přiberete, může se stát, že částečně zhoršíte efekt na břiše, navíc přiberete na místech, kde nemáte odsáté tukové buňky. Ty začnou zvětšovat svůj objem a pak celá postava nebude vypadat dobře.
Co kdybych si chtěla upravit více částí těla najednou, jde to nebo je to rizikov=? Řekněme prsa, bříško, zadek, stehna.. Díky za odpověď!!!(Lucie Kočí)
Foto
Je možné provádět i na více částech těla najednou, ale záleží na rozsahu prováděné práce. Jestli je to ve vašem konkrétním případě možné, je možno finálně určit až po případné konzultaci.
Dobrý den, nevím jestli to chápu správně, ale tvrdíte že operací ze mě uděláte svalovce bez dřiny a napořád ? (Adam V.)
Foto
Vždy říkám - aby člověk vypadal dobře, musí pravidelně cvičit a dodržovat životosprávu. My vám můžeme pomoci zvýraznit svalovou hmotu, ale je třeba, aby tam základ pevných svalů byl. Po odsátí tuku naší metodou je výsledek trvalý, pokud extrémně neztloustnete. To proto, že počet tukových buněk je vytvořen během prvních nekolik měsíců života a pak už se nemění, pouze když tloustnete, tak se zvětšuje jejich objem. Tím, že zmenším počet tukových buněk, tak tělo již není schopno vytvořit tak velký tukový polštář jako před zákrokem. Proto lze výsledky provedené liposculpturingem považovat za trvalé. Ale je nutné, abyste výrazně neměnil svoji váhu.
Dobrý den, zajímalo by mne, kolik % tuku odsátého z části těla se po přidání do prsou vstřebá. A kolikrát je třeba tohle opakovat, aby mi například prsa zůstala zvětšená o 2 velikosti trvale. (Lucie)
Foto
Při přenosu se vstřebá kolem 40 %, v prvních 2-3 měsících po operaci. Poté už je tento stav trvalý. Pokud chcete zvětšit o více než jednu velikost, je potřeba podstoupit více operačních zákroků, následujících nejdříve za 8 měsíců po první operaci. Také záleží na tom, abyste měla dostatečné tukové zásoby, aby bylo možno operaci opakovat.
Dobrý den, dá se touto metodou odsát tuk z břicha a následně jím vytvarovat břišní svaly? Kolik by taková operace u muže stála? Děkuji. (Jitka)
Foto
Liposculpturingem je možno plošně odsát tuk z břicha a následně část tuku přidat do míst tak, aby se zvditelnila svalová bříška. Muži především nejčastěji touží po vytvarovaných svalech na břiše a tato metoda je jediná, která jim v kombinaci s posilováním může pomoci dosáhnout kýženého efektu. Pro orientaci v cenách se můžete podívat na náš ceník: http://www.iscare.cz/cenik_klienta.html
a na zmenšující se "slepičí" mozky plastiku nemáte?(Frcka Čížková)
Foto
Zatím ne, ale doufám, že v budoucnu bude i tato metoda objevena :-)
Dobrý den, narodila jsem se nevus flammeus na spodní straně stehna, rozměr asi 8*6 cm. Flíček je viditelně propadly, jako by tam chyběla svalovina. Lze to řešit vaší novou metodou plastiky? (Kristina Nováková )
Foto
Pokud je tam projizvení a propad, tak je potřeba nejdříve rozvolnit jizvy a následně je možno provést přenos tuku. Je potřeba ho tam dát v nadbytku, protože část tuku se vstřebá. Pokud máte zájem, můžete se objednat na bezplatnou konzultaci na čísle 420 234 770 235 nebo emailem: mraz@iscare.cz.
??????? Tvarovat svaly pomocí plastické chirurgie? A co sportem?(abilas)
Foto
Sport je vždy na prvním místě. Pouze v případě, že přetrvává vrstva tuku, která klientovi překrývá svaly, můžeme mu pomoct a svaly odhalit liposculpturingem. Je spousta sportovců, kteří usilovně cvičí, ale "pekáč buchet" na břiše u nich není vidět. Máte pravdu, že cvičení a správná životospráva je v životě velice důležitá a všem svým klientům to připomínám.
Dobrý den,ráda bych se tedy zeptala jak moc to bolí,pro koho je to vhodné a kolik to stojí.Děkuji za odpověd.(Liliana)
Foto
Vzhledem k tomu, že nedochází k významnému poškození cév, nervů a vaziva, bolestivost po operaci je minimální, stejně tak jako krevní výrony a doba rekonvalescence. Liposculpturing je vhodný pro lidi, kteří netrpí nadváhou, ale nejsou ani při nadměrném cvičení schopní vytvarovat přirozeně svaly, například v oblasti břicha. Orientační přehled o cenách najdete na http://www.iscare.cz/cenik_klienta.html
Dobry den. Mohou se timto způsobem eliminovat vpadle kruhy pod očima?(žIŽKOVÁ)
Foto
Ano, je možné udělat přenos tuku i do prohlubní pod dolními víčky. Bylo prokázáno, že přenesený tuk zlepšuje i kvalitu kůže.
Paní doktorko, prosím jak poznám, jestli je ta metoda pro mě vhodná? Jsem normální chlap, je mi 34 let, 185 cm, 90 kg, jen mám větší břicho. Díky za odpověď, s pozdravem Pavel Němec.(Pavel Němec)
Foto
Pro vaši stoprocentní jistotu je vždy nutná konzultace na naší klinice ISCARE. Obecně je liposculpturing metodou především pro tvarování těla, nikoliv pro ztrátu nadváhy. Podle vámi uvedených údajů se mi jevíte jako vhodný kandidát.
Dobrý deň, dá sa urobiť "dokonalá" korekcia, v prípade operácie po úraze starej vyše 10 rokov, kedy bola poškodená aj bradavka? Ako sa postupuje? Aká je cena a hradí túto korekciu aj poisťovňa? Chodíte vykonávať zákroky aj na Slovensko? Ďakujem. (Lucia)
Foto
V tomto případě je nutná konzultace, abych věděla, do jaké míry je tkáň poškozená, a jaká je eventuálně možná náprava. Cena se odvíjí až podle místního nálezu. Bohužel pojišťovna kosmetické zákroky nehradí. Pacienti za námi jezdí z celého světa do pražské kliniky iscare, protože není vhodné drahou techniku převážet. Navíc bychom na cizím pracovišti možná nebyli schopni zajistit perfektní sterilitu, jakou máme na našich operačních sálech.
Kolik zakrok stoji a jak se casove provadi liposukce a nasledna modelace prsou vlastnim odsatym tukem a Kolik - priblizne - stoji? Jaka je cekaci doba a Kolik navstev u vas je treba predem absolovovat. Bydlim v zahranici, mela bych zajem. Dekuji predem za odpoved.(Awa N.)
Foto
Odsátí tuku a následný transfer se provádí během jedné operace. tuk pro transfer neskladujeme, protože bychom snižovali jeho vitalitu. proto přenos provádíme okamžitě. Čekací doba na operaci je u nás zhruba 2-3 měsíce, před operací je potřeba jedna konzultace a pak už můžete přijít přímo na operaci. Díky tomu, že tato metoda je velmi šetrná a nepoškozuje větší cévy, nervy a podkožní vazivo, budete druhý den po operaci propuštěná do domácího ošetření. Cena za tento celý výkon (odsátí tuku a jeho přenos) je kolem 80 tisíc kč. Pro orientaci se můžete podívat na naše webové stránky, kde najdete i ceník (http://www.iscare.cz/plastika.html). Pro bezplatnou konzultaci se můžete objednat na telefonu 420 234 770 235.
Dobrý den, zajímalo by mne, zda je nějaké riziko bakteriální infekce při převodu tuku např. z břišních částí těla do prsou přes stroj, který je jistě zapotřebí? Děkuji.(Andrea)
Foto
Protože se jedná o operační výkon, má stejná rizika, jako každá jiná operace. Ale tyto komplikace jsou u nás velmi vzácné, zvláště u přenosu tuku, neboť pracujeme s uzavřeným systémem.
Paní doktorko... Mám celkem malá prsa, a ráda bych si nechala ze zadečku a stehen něcopřenést a zvětšit je... :-) Je k tomu vhodný ten váš liposculturing...? Moc díky! :-) (Luci666)
Foto
Pro zvětšení prsů se provádí tzv. lipotransfer. To znamená, že se na některých místech, kde je dostatek tuku, tuk odebere a po úpravě se speciálními kanylami vrací do míst, kde má pacient nedostatečný objem a chce ho zvětšit. Při jednom sezení je možno zvětšit prsa až o jedno číslo, při dosažení většího obejmu je nutno více sezení. Liposculpturingem můžeme vytvarovat ty partie, které mají nežádoucí vzhled - nejčastěji to bývají stehna, břicho, boky. Tím jednou ranou zabijete dvě mouchy :-)
Liposculpturing je teda něco jinýho než liposukce? V čem? Jenom, že to je dražší? :-) Díky za upřímnou odpověď.(Lovegreat)
Foto
Ano, je to trochu dražší, ale má to mnoho výhod oproti standardní liposukci. Při liposculpturingu je nutno najít svaly a definovat je (vytvarovat). U prosté liposukce jde pouze o zmenšení objemu, nikoli o tvarování svalů. Lékař, který liposculpturing provádí, musí být nejen zručný chirurg, ale musí mít také výtvarné nadání. Na rozdíl od standardní liposukce je tato nová metoda výrazně méně bolestivá a nevytváří tolik krevních výronů (modřin). Je to proto, že při liposculpturingu nejsou poškozeny větší cévy, nervy a podkožní vazivo. Díky šetrné technice je také kůže schopna se po operaci částečně smrsknout a přizpůsobit na nový tvar.
Zdravím, píšete, že ta modelace je trvalá, jak to myslíte? Odátí tuku chápu, pak se vytvoří svaly a ty už zůstanou? A funguje to jinak u žen a u chlpů? M.(Mirek Šál)
Foto
Po 3 - 4 měsících po operaci už je definitivní tvar těla a ten zůstává natrvalo, pokud si udržujete svoji stálou váhu (je možný výkyv zhruba 3 kila). Svaly se při operaci odhalí z tuku, aby byly vidět a mírně je možno zvětšit i jejich objem přenosem tuku. U žen a mužů v tomhle není rozdíl.