Hydys nejen věští, ale také vyrábí Orgonity a různé výrobky z Polodrahokamů. Její tvorbu si můžete prohlédnou zde>>

ONLINE CHAT
Otěhotním?(kájakája)
Foto
Kájakája... Bohužel... zatím miminko nevidím. Tak ráda bych vás potěšila... zatím ne. Musím se už s vámi rozloučit... příští středu, když budu umět a vědět... poradím
Dobrý den,chtěla bych vědět, jestli najdu v nejbližší době práci ? Moc děkuji. R. J.(Radmila)
Foto
Radmilko... bohužel zatím změnu nevidím. Buďte na sebe opatrná... jedna karta varuje.
Narodila jsem se 24.4. 1955, jsem již dlohou dobu bez partnera, podaří se mi najít charakterního muže?. Děkuji za odpověď(Hana )
Foto
Hanko... ano jde vám muž... je svobodný/rozvedený, jakoby budete spolu konat pracovní činnost. Jen jest-li mohu poradit, chtělo by aby jste více v sobě uvolnila 2.Čakru. Jste velmi krásná žena, tak to všem ukazujte, nebuďte tolik uzavřená... úsměv.
Dobrý den, cítím se moc opuštěná a bezradná, ztratila jsem domov, partnera, syna, mám vůbec šanci, že se ze svých finančních problémů dostanu a budu mít lásku a uvidím více svého syna? Děkuji. (Jana )
Foto
Janičko... soucítím s vámi, opravdu máte za sebou velmi zatěžující období, ale nebojte, už se bude vše měnit, navrátí se vše do rovnováhy. Koncem dubna vám jdou pozitivní Energie... něco se výrazně změní... ještě to bude chvilku nega ale brzo bude změna. Jest-li chcete více poradit napište mi na Fler. Přeji hodně trpělivosti a hlavně Štěstí...
Dobrý den, chgtěla bych vědět zda se dočkáme vnoučat, máme syny 31 let a dceru 25 let, děkuji (Věra )
Foto
Věrko... letos ještě ne - do 3 let, a první vnoučátko dostanete od mladšího syna.
Chtěla bych se zeptat,jak to bude v mé budoucnosti s přítelem,jsme spolu jeden rok,oba jsme narozeny 25 9 1955,moc děkuji (mirka)
Foto
Mirko... tento rok je stejný... beze změn. Příští rok je pro váš vztah příznivější. Vymýšlejte rozptýlení... více radosti
Momentálně se nacházím ve špatné finanční situaci,změní se to k lepšímu? děkuji Linda(linda)
Foto
Lindo... bohužel, zatím změnu nevidím. Ale vibrace kolem vás nejsou úplně nepřiznivé, chtělo by to větší aktivitu z vaší strany. Brigádu, vymyslet jak si přivydělat. Přeji hodně nápadů, není to beznadějné.
dobrý den,zdravím Vás a chtěla bych poprosit o to,zda budu mít v blízké budoucnosti s partnetem rodinu?snažíme se již dlouho,ale zatim bezvysledne..po zdravotni strance je vse v poradku..já 7.10.1980, partner 21.10.1979..za případnou odpoved velice dekuji...(katka)
Foto
Katko... Vy jste naprosto vpořádku. Udělala jsem hlubší rozbor - příští rok se povede. Vydržte.
dobrý den p.Hydys,chtěla bych se zeptat,jaký bude pro mne letošnírok-co se týče-práce,vztahy,rodina,peníze,omluvám se,že odsouvám zdraví až na konec,ale taková je doba- jsem nar.12.12.1963-mockrát děkuji!! Byla jsem jen jednou u kartářky,ato při otevření hradu Hukvaldy u nás-jen tak a opravdu to vyšlo do puntíku přesně,proto se obracím na vás-třeba mi poradíte-děkuji(Hana )
Foto
Hani... hned první karty ukazují, že se potřebuje ,,chránit,, Vy jako konkrétní osoba. Turmalín - nejvyšší ochrana - nosit u sebe. I kyvadlo mi neodpovídá. Napište mi na Fler. Ještě jednou vám vyložím na víc karet, až budu více vnímat vaše vibrace.
Dobry den, chtela bych se zeptat na praci a vztah. Prave jsem se rozesla s pritelem a v praci me to trochu vysava. Nar. 04.04.1975. Dekuji moc za odpoved. (hala )
Foto
Halko... nedávný rozchod vám ubral energie, takové ty, co nás ženy dělají šťastné, chce to trochu času na zotavení, vůbec se ničeho nebojte, karty i kyvadlo je pozitivní, měla by jste více radostněji přemýšlet a potlačit smutek. Do tří měsíců se vše změní, jen musíte ty nega myšlenky potlačit. Jde vám muž který vás zaujme ale nesmíte na něj pohlížet, že všechni chlapi vám chtějí jen ublížit... úsměv, zkuste to. Dívejte se do Karneolu, prosviťe si ho. Odblokujete si 2.Čakru. Také brzo dostanete zprávu - velmi vás potěší. Čekáte na ní delší dobu.
Kdy mne cekaji alespon trochu stastne dny a jak to pujde dal s financemi a se zdravickem?Dekuji a preji krasne,slunickove dny Marta (marta)
Foto
Marti... vy jste velmi příjemná žena, máte velmi krásné Energie, vnitřně jste vlastně šťastná jen prostředí a okolí vás nutí přemýšlet o změnách. Zůstaňte svá, sluší vám to. Vyšly vám tři velmi pozitivní karty, ukazuje se i majetek, tak penízky se polepší. Jest-li máte v tajné komůrce srdíčka i touhu, se vyplní... brzo
Dobrý den, nar. 26.8.1957, co mě čeká v oblasti zdraví a práce . Děkuji za odpověď (dana )
Foto
Danuš... Zdravíčko je bez závažných varování. Práce... tam je trochu blokace, něco není v rovnováze, buď je to zaměstnání, které vám nevyhovuje nebo zrovna nepracujete. Chtělo by to více specifikovat otázku.
Dobrý den, eva nar.26.10.1976, krize s manželem standa 7.5.77, má přítelkyni, co dál? díky (eva )
Foto
Evi... je mi to moc líto, ale tento vztah už nemá pozitivitu, máte v sobě hodně vnitřní síly, zkuste se s tím smířit a otevřít se novému vztahu, koncem jara vám přijde do cesty muž, neváhala bych začít nový vztah. Ten nový vztah bude pro vás velmi příznivý, jen je tam karta varování nežárlit, bude se pohybovat v prostředí, které budete těžko chápat. Ale je to pro vás velká příležitost najít si vhodného patnera.
Dobry den,chtěla bych se zeptat,jestli najdu brzo praci a na co bych se měla v hledaní zaměřit.a jestli tohle nepřijemne období,ktere ted mam brzy už skončí a mužu se těsit na něco pěkneho:) nar.5.5.1971 v 19:30 děkuji za odpověd (Jana )
Foto
Jani... vůbec se ničeho nebojte... ještě před letními měsíci se vám změní Energie, budete vitálnější a tím i úspěšnější, jde vám i muž, pro vás velká ochrana, nevím jest-li jste zrovna zamilovaná, ale tento muž bude vašemu srdíčko hodně blízký. Tímto krokem se u vás vše bude lepšit. Jen chvilku ještě trpělivost...
Dobrý večer. Moc Vás prosím o vyvěštění mojí budoucnosti ohledně vztahů a práce. Nemám teď šťastné období, připadá mi, že starostí víc přibývá než ubývá, mohla byste mi napovědět víc. Děkuji za Váš čas. PS. 20.7.1978 ((vvv))
Foto
VVV... vodní znamení... trochu je u vás zablokovaná 2.Čakra, jiskra ženy. Řekla bych kdyby jste se více radovala i z maličkostí, nebyly by ty naše starosti tak tmavé... úsměv. Napište mi na Fler. Chce to více detailně dořešit.
Dobrý den, paní Hydys. Jmenuji se Lucie a jsem narozená 1.3.1975. Můžete mi, prosím, nastínit, co mě v příštích měsících čeká? Zdraví, práce, rodina? Moc Vám děkuji. (Lucie)
Foto
Lucinko... já u vás vnímám jen samé příjemné Energie, lidé kolem vás jsou k vám velmi příznivě nakloněni, jste oblíbená. Trošku bych jen více pečovala o zdravíčko, doplnit více vitamínů... posílit imunitu. Jest-li vás bolívají záda noste při sobě Křišťál... jinak vám jsou samé příznivé karty ve všech oblastech. Ze srdíčka vám to přeji, jste moc milá a hodná žena, zasloužíte si to.
Dobrý den. Chci se zeptat, kdy konečně najdu práci. Děkuji 2.3.1971 před půlnocí (Petra)
Foto
Petruš... u vás je trochu problém, jste velmi uzavřená pro komunikaci. Noste u sebe Sodalit nebo Lapis... potřebuje více uvolnit 5.Čakru. Vše co je pro vás v nynější době negativní pramení z nepochopení. Více by jste měla hovořit a otevřeně. Zkuste až půjdete žádát o práci více s konkrétní osobou hovořit, upřímně... přeji aby se zadařilo.
Dobrý den, mohla byste mi sdělit, zda v brzké době nebo za jak dlouho, příp. zda vůbec budu mít nové zaměstnání. Co mně do budoucna čeká. Narodila jsem se 20.4.1956 v 15:30 hodin. Děkuji a přeji vše hezké. (Helena)
Foto
Helenko... pomůže vám někdo z rodiny, asi vás někde doporučí...druhá polovina roku. Přibude vám nový člen do rodiny ( dítě nebo nový partner ) Zdraví je dlouhodobě na stejné úrovni. Dostanete zprávu, která vás velmi potěší. Máte velmi příznivé karty i kyvadlo čte příznivé vibrace. Přeji vám vše hezké, co vám zrovna Život nabízí.
jak na tom budu se zdravím děkuji(janina)
Foto
Janinko... máte kolem sebe ochrannou auru, vše se bude lepšit. Pozor koncem roku, přijdou peníze a s tím trochu problémy.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na mé finance v tomto roce a na můj vztah s přítelem, zda to vyjde, děkuji nar,3.6.1958 (Dana Ř.)
Foto
Danuš, vztah s přítelem ruší žena / svobodná. Jde vám i karta Štěstí, určitě bych o přítele více bojovala... noste u sebe Karneol. Peníze vám jdou také, bude to ze zdroje jakoby úředního rázu ( dědictví a podobně ). Zkuste mě oslovit na Fleru. Více poradím.
Dobrý den, jsem velmi sama, prosím můžete mi odpovědět na otázku, kdy potkám nového partnera a zda budu mít někdy dítě a rodinu? Moc Vám děkuji. Kateřina datum narození 23.4.1981 (kateřina)
Foto
Nejprve bych chtěla všem popřát do Nového roku hodně Štěstí a Lásky... Kateřino... jste v ohňovém znamení... tento rok je Ohnivého koně... předpoklad pro vás je, že se bude vše dařit... karty říkají, že vás čeká cesta/změna v této době se setkáte se svým životním partnerem a miminko tam je také, časová osa je delší, ale již tento rok bude pro vás velmi příznivý. Přeji hodně Štěstí