ONLINE CHAT
MIMIMIMIMRO,SOM RADA,ZE SA STASTIE USMIALO PRAVE NA VAS...PEKNE DNI VIANOCNE...ERIKA(ERIKA)
Foto
DAAAAAKUJEEEEM .)
:-) :-)(..........)
Foto
:-)))))))))
Doufám, že budete mít někdy koncert nebo nějaké menší vystoupení v Brně a že brzo vydáte nějaké cd, abych si mohla zlepšovat náladu každý den. :)(ErnaS)
Foto
V Brne to ešte neviem...teraz v Plzni budem spievat 12.12. na 5.ročníku krstu a dražby charitativniho kalendára a potom 15.12 v Prahe v obecnim důme na koncerte Srdce pre Deti...
Myslíte si že výherce by měl být jenom jeden ... nebo výhru rozdělit jako ve sportu pro tři výherce... že by to bylo kolegialni a pomohlo vice lidem ..... Já co jsem viděla ukázky tak i ty čísla se psem a jiné byly dobré... zpěv patří do pěvecké soutěže... jinak zpivate hezky... (Hana )
Foto
Keby bola operná súťaž určite by som sa prihlásil...neviem, kto už rozdelil výhru keď už vyhral...? Sú tam pravidlá... a viete talent je talent tzmn. taká schopnosť (Boží dar), ktorú nemôže každý urobiť, ale napr. môžem sa venovať aj ja športu, ale to je uplne niečo iné. No ak zaspievajú ti dvaja psy nejaku ariu, tak ja budem tak skákať ako oni :D
Uf, poslala som veľmi silnú modlidbu, budete zdravý, šťastný, bude Vás ochraňovať na každom kroku. Úplne som to cítíla, že toto za Vás bude vyslyšané, ďakujem za požehnanie a samozrejme na Vás myslím vo svojich modlitbách. No, nie som žiadny fanatik, mám svoj rozum, skor som praktická, ale jedno viem, Boh je a je dobrý.(Ingrid)
Foto
To ani ja nie som fanatik, ale viera si myslím je dôležitá v živote človeka. Moc vám dekuju :)
Jsem moc ráda, že jste vyhrál. Když slyším, jak zpíváte krásné italské písničky, hned se mi zvedne nálada :). Navíc jste opravdu pohledný a sympatický mladý muž s okouzlujícím usměvem(ErnaS)
Foto
Och :D Ďaaaakujeeem :)))
Moc Vám blahopřeji, s manželem jsme oba poslali hlas, přejeme Vám úspěch a nejvíc zdraví a hlavně aby Vás nesemlela popularita a zůstal jste stále ten milý skromný kluk a velký Pan Zpěvák(Romana z Moravy)
Foto
Ďakujem vám! Dúfam, že to tak ostane...bol by som rád keby áno. Proti zlu bojovať dobrom je asi na tomto svete najťažšie...
Dobrý den, jaký jste měl pocit, když Vás vyhodili ze Superstar? A jak se na to díváte dnes? (Vendy)
Foto
Vedel som, že to asi nebude veľmi opodstatnené, ale nemal som veľmi čas im odpovedať nakoľko som musel bežať na vlak...ale Pán Boh to dnes už inakšie zariadil :)
Dobrý den, vaše vystoupení neviděla od začátku, ale zaslechla jsem, že pracujete v divadle. Mohu vědět, jaké profesi se tam věnujete? Děkuji a přeji hodně úspěchů.(Ilona)
Foto
Spievam v zbore
Ahojky gratuluji k výhře byla zasloužená , v boha nevěř žádný není ,věř jen sám sobě a zpívej dál,máš krásný hlas:))(Lenka / )
Foto
https://sites.google.com/site/vyhnisapekluaziskajnebo/peklo
Dobrý deň, áno, máte pravdu, s vierou je to všetko leošie. Preto sa za Vás pomodlím.(Ingrid)
Foto
Ďakujem pekne, je to pre mňa dôležité. Boh vás žehnaj! :)
Ako ste to mysleli, že či Alenka Smolíková nedostala 3000,- eur? Chcem vysvetlenie, inak je to ohováranie.(Ajka1)
Foto
Lebo ho priateľ prihlásil, a tak to dostali....pozrite si 2.semifinale CSMT
Dobry den, prozil jste uz velkou lasku, nebo na ni teprve cekate? (Mina Novakova)
Foto
Čakám...
Hezký den Mirku, upřímně se přiznám že jsem Vás ani jednou neslysela zpívat, ale všechny moje kolegyně z práce Vám moc fandily. Tak i já moc gratuluji a přeji v životě jen to nejlepší a hodně zdraví. (Maruška)
Foto
Ďakujem pekne, aj vám napodobne! :) Pozdravujem kolegyne! :D
Jsem ráda, že to vyhrál někdo, komu se to bude opravdu hodit. Moc Vám gratuluji a přeji v dalším životě jen to nejlepší. Už se těším na nějaké Vánoční album :-)(Jitka Budáková)
Foto
ďakujem pekne. Aj ja by som sa nato tešil :)
Čo poviete na toto? Citujem od Popelky: Mirek Sýkora je sympatický, ale připadá mi, že když se někdo jako on přihlásí do této soutěže, postrádá hledání talentu smysl. Mám za to, že účelem soutěže je hledat talentované jedince, kteří se z nějakého důvodu nemohou plně věnovat rozvoji svého talentu – tzn. buď provozují aktivity, které se nikde nedají studovat ani nemají fanouškovské zázemí (např. ten dog dancing), nebo jsou ve věku, kdy ještě/už nemají šanci se naplno realizovat (šestiletá popová princezna, inženýr v důchodu, který válí country…). Výhra v soutěži jim má nejen pomoct se zviditelnit, ale zároveň umožnit další rozvoj. Od absolventa konzervatoře se dá čekat, že bude umět zpívat. (Ali11)
Foto
Myslím si, že veľa absolventov vychádza ako z Konzervatorií tak aj z Vysokych škôl s takýmto hudobným zameraním, ale nie každí sa odváži, či je to amatér alebo profesionál postaviť sa pred celý svet....je jednoduché skryť sa niekde a tam vytvárať umenie...keď urobia chyby nikto to nevidí...však na tieto súťaže niektorí hovoria, že to nemá úroveň, nie preto, že to naozaj nemá, iba si chcú navodiť pocit, aby to neskúsili... Však kto chce hľadá spôsoby a kto nie hľadá výhovorky...
Jste úžasný člověk. Ze srdce Vám gratuluji k výhře a držím moc palce, aby se Vám podařilo odstranit vadu řeči, tak jak se to povedlo králi ve filmu "Králova řeč". Hodně štěstí.(AnnaM)
Foto
Veľmi pekne vám ďakujem! :) Ten film som videl, herec to výborne hral, ale žiaľ je to s týmto blokem různe v skutočnosti...
Gratuluji v výhře! Máte přítelkyni? :) Jste fešák !(obdivovatelka )
Foto
Ešte nie :) Hladám, ešte som ju nestretol...
Jak to máte se ženskýmí(Jaroslav Bauer)
Foto
Tak ešte nemám žiadnu, som voľný :) ... dievčatá, možete sa hlásiť na konkurz!!! :D moj mail: mrright@azet.sk
Dobrý den, dnes jsem si poslechla Váš videoklip, je to pohlazení po duši. Přeji Vám v životě jen to dobré, a těším se na Vaše CD:) (Zuzka)
Foto
Ďakujeme veľmi pekne s Jožkom :)
Ahoj, mas tremu pred talenrem v Britanii?(webneting)
Foto
Ahoj, nie, vůbec, pokiaľ si dáme dostatočný čas na výber skladby, prípravu a aranžovanie, vtedy by veľké problémy nemali byť... Dúfam, že ma bude hodnotiť ako porota ČSMT na základe môjho hlasu, prezentácie a nie podľa mojho handicapu...alebo možno sa už môj handicap na ten čas uplne odstrání :))) to by som bol najšťastnejší :)
Pekný deň. Kde ste boli doteraz- Už vás mali všetci dávno počúvať, ako pekne veľa spievate. Prajem veľa úspechov.(Mária Machynová)
Foto
Učil som sa :)
Dobrý den Mirku. Moc jsem Vám fandila a posílal hlasy. Chtěla bych se zeptat, zda máte v plánu v nejbližší době vydat nějaké CD. Viděla jsem Váš klip s kolegou z minulého Talentu a moc jste se mi jako dvojice líbila. Počítáte se spoluprácí? Přeji hodně štěstí.(Jana Mašková)
Foto
Ďakujeme pekne! :) To sa ešte uvidí v budúcnosti...a moc vám ďakujem za hlasy! :)
Pane Sýkora, jste výborný operní pěvec. Gratuluji. Děkuji za ohromný zážitek z Vašich vystoupení.Nemám dalších slov.(Kotrman Jaroslav Liberec)
Foto
Ďakujem pekne! :)
Miroslave, nemáte obyvu že vás výhra zničí???(Helena)
Foto
Nie, verím v Boha...vtedy by nemali byť problémy... :)
Zdravím Vás, Miroslave a gratuluji k výhře. Byl jste od prvního vystoupení mým favoritem a jasným výhercem. Setkáte se v budoucnu se spoustou závisti, pomluv a nepřejícnosti, ale nenechte se ničím, ani nikým zviklat. Jste borec, máte na to být ještě hodně populární. Přeji Vám, aby radost z výhry Vám dopomohla k odstranění vady řeči, hodně šťastných chvil v životě, radost, lásku, zdraví a spokojenost. A zůstaňte tak skromným člověkem, jaký jste. Vaše fanynka Iva(Ivanka)
Foto
Veľmi pekne vám ďakujem! :) Áno, máte pravdu, ale život je boj a preto sa aj oplatí žiť...
Mirko, s logopédom ste to neskúšali? V rodine sme tiež koktaví, ale pomáhame si nádychmi, teda, že prvé slovo alebo slabiku hovoríme s nádychom(slavka)
Foto
Skušal som, nevyšlo...teraz sa ma ujal jeden kineziolog, ale musim aj preto aj ja trenovat co teraz nato velmi vela casu nemam...
Dobrý den spivate krásné hodně štěstí v sivote sem moc rada ze s této vihral vi(helena)
Foto
Veľmi pekne vám ďakujem! :)
dobrý den. Gratuluji, C o pro svůj hlas děláte a od kdy a v jaké souvislosti jste si řekl,,vyjde to,,?(Jana z Opavy)
Foto
Vždy sa modlím, nech je Vôľa Božia...to si myslím, že je dôležité...nesmiem piť bublinkové nápoje, nesmiem jesť zmrzliny, studené veci...musím veľa spať, lebo inakšie hlasivky nemajú silu...
moc zdravím chtěla bych se zeptat zda něco z peněz nedáte Alence a pejskum zaslouží si to i Vy máte užasnej hlas myslím že oba jste dobří (Anna Týglová)
Foto
Alenka nedostala 3000 Eur so svojim priatelom?
Ahoj Mirko, blahozelam k vitazstvu a zelam vsetko dobre do dalsieho zivota. Co planujes dalej? A odkial presne pochadzas? Nech sa ti dari.(Martina)
Foto
Ahoj, veľmi pekne ďakujem! :) Planujem spievat koncerty, akcie, projekty, videoklipy...Som zo Stredy nad Bodrogom...ešte raz ďakujem :)
DOBRY DEN PANE SYKORA,MOC GRATULUJI,BYL JSTE SUPER.MOC VAM VYHRU PREJI A UZIVEJTE SI JI.KARLA.(karla.1958@seznam.cz)
Foto
Veľmi pekne vám ďakujem! :)
Nezajímá mě co s tím udělá,já mu to z celého srdce přeji.Ať si to užije.Je prostě jednička!(Ivan Navi)
Foto
Veľmi pekne vám ďakujem! :)
Dobrý den, upřímně blahopřeji k vítězství. Už víte, s jakou písní se postavíte před Simona Cowella? A kdy bude britský Talent s Vaším vystoupením probíhat? Abychom Vám mohli držet palce. Děkuji za odpověď a přeji krásné a požehnané Vánoce.(Andrea)
Foto
Veľmi pekne vám ďakujem! :) Ešte neviem s akou skladbou a kedy by som tam mal ísť...uvidíme...aj vám požehnané vianoce! :)
Přeju vám úspěšnou kariéru a velice vám držím pěsti v dnešním boji v showbysnysu. (Broňa)
Foto
Ďakujem pekne :)
Dobrý den, moc Vám blahopřeji, zpíváte úžasně a vítězství si právem zasloužíte, hodně štěstí a přeji Vám aby se Vám splnilo to co si přejete nejvíc.(Anička)
Foto
Veľmi pekne vám ďakujem! :)
Myslím si,že jste výhru dostal ze soucitu a né proto,že jste kvalitní zpěvák a to vážně.myslím si,že pokud by o vás deníky nepsali jak by vám vítězství pomohlo aby jste nekoktal a podobně bylo by to jinak.Přeji Vám aby jste si výhry užil,ale myslím jsi,že ji nemáte oprávněně(michal)
Foto
Každý má právo na svoj názor... a ďakujem vám :)
Pane Mirku moc gratulujeme. Výhru jsme vám přáli od počátku a neměl jste konkurenci.Nikdo vám nesahal ani po kotníky.Pozor na podvodníky,teď se objeví a peníze si užijte s rozumem a pamatujte na horší časy,ty přijdou,tak šetřete.(Darina)
Foto
Veľmi pekne vám ďakujem! :) Jasné, budem pamatovat na vaše slová...
Dobrý den Mirku, jsem moc ráda, že jste soutěž vyhrál a moc Vám blahopřeji. Přeji si, ať se Vám moc daří a všem to nandáte. Byl jste můj favorit a sny se mají plnit. Hodně štěstí !!!(Vanda)
Foto
Veľmi pekne vám ďakujem! :)
Koncertní podia na Vás čekají. Jste nástupce mistrů Pavarotiho, Dominga a Carrerase.Je to nádherné. Blahopřeji Vám.(Evina)
Foto
Veľmi pekne vám ďakujem! :)
Existuje možnost - léčení - v zahraničí, které by Vám zlepšilo vyjadřování. Pokud ano, investoval by jste celou výhru do tohoto léčení?(Evina)
Foto
Iba zlepšilo za celu výhru? To asi srandujete :D
Dobrý den pane Miroslave, nejprve Vám srdečně gratuluji k výhře. Máte neuvěřitelný talent, výhru si zasloužíte a určitě pokračujte ve své kariéře dál. Držím Vám palce a pevně věřím, že i po zdravotní stránce se dá již brzy vše dopořádku. Děkuji Vám a srdečně zdravím ... Mia(Mia Roessler)
Foto
Veľmi pekne vám ďakujem! :) Aj vám všetko dobre prajem! :)
Moc vás obdivuji...Fandím vám !!!(Sharapka)
Foto
ďakujem pekne! :)
Ahoj, jsi dobrý, že ses nenechal odradit jít do další soutěže, když v jedné to podle porotců nedopadlo dobře. Výhru jsem Ti přála.(Iveta)
Foto
Veľmi pekne ďakujem! :)
gratuluji,ale pokud se živíte jao profesionální zpěvák ,nemáte v této soutěži mít místo,je to soutěž o amat. tlentech,to se hlaste do Suúperstar??,Měla vyhrát Alena...,ale jinak zpíváte moc pěkně(Klára)
Foto
Ja nie som sólista ešte, iba v zbore spievam...na súťaž som sa sám pripravoval a každý má právo na svoj názor, a ďakujem vám za pochvalu :)
Milý Miroslave, celou dobu jsme drželi palce, aby Vám to vyšlo. Jste fantastický . Moc děkujeme za zážitky, které jste nám připravil. Jak si užijete výher? Jaký si vyberete zájezd? A máte řidičák? Kam bude první jízda Vaším novým vozem? Všechno si ve zdraví užívejte. Zasloužíte si to. A hlavně se opatrujte ! Moc zdravíme.(Daňkovi)
Foto
Veľmi pekne vám ďakujem! :) Tak rozumne by som chcel ich minúť, mám nejaké predstavy, ale ešte neviem presne a ajtak ešte som ich nedostal... asi do Miami, ale to sa ešte uvidí, že ako a kedy...Vodicky preukaz mám...Tak tesim sa na auto urcite, mozno ze povozim nejake prsnaté holky... :DDDD
Neptám se na nic, jen chci Mirkovi popřát aby se jeho vada řeči vyléčila a dál provozoval na světové úrovni jeho krásný zpěv.(Pepa Malík, Blansko)
Foto
Veľmi pekne vám ďakujem! :)
ja by som sa chcela spytat, ci sa chce spevu venovat profesionalne. Zo srdca gratulujem!!!(janina)
Foto
Ano :) Ďakujem pekne :)
Dobrý den,moc jsem Vám fandila a věřila,že vyhrajete. Užijte si výhru,jak nejlépe budte umět. Zdravím z Brna.Regina(Regina)
Foto
Veľmi pekne vám ďakujem :)
Velmi Ti gratuluji a ze srdce Ti výhru přeji. Máš nějakého oblíbeného operního zpěváka? Jaká je Tvá nejoblíbenější opera?(Julie)
Foto
Ďakujem pekne :) Můj naoblubenejsi je Luciano Pavarotti, on je moj najvacsi vzor...potom Mario del Monaco, Beniamino Gigli ale aj Enrico Caruso...ale sú ešte mnohí ďalší, ktorých počúvam :) Moja najoblubenejsia opera je Rigoletto od G.Verdiho a najoblubenejsia aria Che Gelida Manina z Pucciniovej Bohemy :)
Mirku, z celého srdce Ti gratuluji a jsem ráda, že jsi vyhrál zrovna Ty! Chci se Tě zeptat, působíš v nějakém divadle?(Julie)
Foto
Ďakujem pekne :) Ano, v Štátnom Divadle v Košiciach v zbore :)
Mirku, jsem neskutečně šťastná, že takovou soutěž vyhrál opět operní pěvec a že lidé dokáží rozeznat, co je umění! Přeji Ti hodně úspěchů do budoucna a gratuluji.(Julie)
Foto
Ďakujem pekne :)