ONLINE CHAT
Dobrý den, Šárko a Honzo, měli jste někdy chuť to vzdát? Co vám v nejtěžších chvílích pomohlo?(Hanka)
Foto
Ne!! Stardance je třeba si užít. Po skoro třech měsících trénování přijedete na Barrandov a tam se na Vás rozsvítí ten krásný sál a Vy už se nemůžete dočkat, až bude na tu chvíli Váš :-) Ta dřina je vykoupená sladce a tak vzdát to, je neznámý pojem........
Šárko, jste dost vysoká. Brala jste v pubertě svou výšku jako handicap? Co vám na vaší postavě vadilo?(Helena Brožová)
Foto
Musím se přiznat, že na gymnáziu jsem byla docela nesvá, když jsem nastoupila do tramvaje a všichni na mě koukali. Měla jsem i přezdívky jako žirafa, lodyha atd., ale protože jsem byla mezi sportovci, kteří byli vysocí, tak mi to nevadilo. Na postavě mi nevadilo nic, spíše jsem měla komplex, že mám odstávající uši :-)
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat Jana Tománka, jestli i Vaše děti jdou ve šlépějí rodičů tanečníků? (Markéta.P)
Foto
Jdou :) Staršímu Jonášovi je 10 let a v lednu ho čeká první mistrovství republiky a myslím, že ho to moc baví. Mladší Nelince jsou 4 a tančí kdekoli a kdykoli. Je tam zcela jistě deformace :) a se Šárkou už máme plán jak za 10 let, až se její Mooooooc šikovná Terezka stane Mistryní světa, budou tančit s Jonášem ve Stardance :)
Dobrý den, Honzo, tančíte ještě se svojí ženou Kamilou profesionálně? Jaký je váš největší taneční úspěch/ocenění?(Jana Hrdličkvová)
Foto
Už tančíme jen exhibice. S Kamilkou jsme třikrát získali titul vícemistrů ČR v 10ti tancích a vyhráli jsme např. Mezinárodní mistrovství Kanady, ale nejvíce si jistě vážíme titulů získaných v roli trenérů se svými svěřenci.
Dobrý den. Moc ráda jsem Vás sledovala v soutěži StarDance. Všimla jsem si, že letos měly všechny ženské soutěžící lak na nehty na nohou stejné barvy. Byl to záměr? Děkuji- Lucie (Lucie Králíková)
Foto
Myslím, že televize zkresluje barvy. Mě třeba lakovala nehty moje kamarádka v Brně.
Dobrý den, Šárko, mrzelo mě, když jste vypadala, byla jste výborná. Jsme zhruba stejně vysoké, a tak vás velice obdivuji, že jste dokázala takhle úchvatně tančit. Vím, že to není jednoduché. Prozraďte, máte nějaké fígle, jak ty nohy rychle rozhýbat, udržet balanc a vůbec jak ladně tančit? Já mám pocit, že to nejde... :))(Helena z Kladna)
Foto
Máme úplně stejné pocity a fígle zná spíše Honza, tak mu předávám klávesnici.H: Obdivuji Šárku, jak to zvládla!! Největší odměnou byla slova p. Gregorové, která za mnou po Slowfoxu sama přišla se slovy: " Com jste se Šárkou zvládnul je zázrak. Zázrak to nebyl. Byla to Šárky píle.
Šárko, máte určitě nejdelší nohy ze všech tanečnic ve StarDance, přesto jste je nikdy neukázala. Proč jste měla místo krátké sukně raději kalhoty? To bylo vaše přání, nebo to tak viděly kostymérky? (Eva z Prahy)
Foto
Kostýmy seděli k choreografiím. Rumbu jsme tancovali na píseň Michaela Jacksona a on byl tak silná osobnost, že se kalhoty nabízely. Jive byl zase na muzikál ABBY a to bylo podobné. V sobotu jsme tancovali standart a to se v krátkých šatech moc nedá a ve společné choreografii jsem měla sukni, kde vykoukla aspoň jedna noha :-)
Dobrý den, Honzo, se kterou slavnou taneční partnerkou se Vám tančilo nejlépe v průběhu celého StarDance?(Jindřiška)
Foto
Kdybych byl upřímný, napadá mě Jolanka Voldánová, ale je to jistě ovlivněno tím, že byla první, v první řadě a já s těmito projekty začínal. Stardance je takové setkání nejen se svou partnerkou, ale i s ostatními soutěžícími. Poznal jsem skvělé lidi.... Romana Vojtka, Šárku Kašpárkovou, Oldřicha Navrátila........ Krásný čas :)
Honzo, jaké byly začátky se Šárkou? Šel ji tanec hned od začátku? Kvůli čemu se vztekala?(Tereza z Prahy)
Foto
Začátky jsou vždy krušné. Profi tanečník, si na základě předchozích zkušeností uvědomuje, že ho čeká neskonale práce a naopak netanečník vůbec neví do čeho jde. To byl samozřejmě i případ Šárky :)Při výšce Šárky bylo od začátku jasné, že tančit bude muset sama. Vztekala se protože, není zvyklá, když jí něco nejde :)) Např. ruce a hlava jí přiváděli k šílenství :)
Ahoj Šárko, jednak Tě zdravím, to že jsi do toho šla obdivuji a nyní mně ješti řekni jestli se dají vůbec srovnat tréninky v atletice a na tancování? Díky a měj se.(Mirek Čtvrtníček)
Foto
Myslím, že je to neporovnatelné. V atletice klademe důraz na fyzickou přípravu, zatímco v tanci se více řeší prostor, choreografie, tělesný kontakt, hudba. Jsi ten Čtvrtňa, co jsme spolu chodili na gympl? Jestli jo, tak taky zdravím.
Dobrý den, Šárko, váš taneční partner na vás prozradil, že jste měla před soutěží 82 kg. Teď to vypadá, že máte s bídou 60. Kolik kg jste tancem zhubla?(Jana M.)
Foto
Dobrý den, na prvním setkání s Honzou jsem měla 84,5 kg. Myslím, že se lehce lekl, zvlášť po první zkoušce zvedačky. Trochu jsem zapracovala na jídelníčku a každodenním tréninkem jsem se dostala na 71 kg.
Honzo, jaká je Šárka povaha? Čím vás dokázala potěšit a naopak rozčílit?(Petra)
Foto
Šárka je zlatá povaha...... Sportovec, který si na nic nehraje a ví, že bez práce nejsou koláče :) Nebylo vůbec těžké se s ní na čemkoli domluvit. Těšila mě svým maximalistickým přístupem. Nechtěla být za velkou, toužila se popasovat sama se sebou a tanec zvládnot, což se myslím povedlo a občas mě rozčílila tím, že nechtěla na tréninku skončit, ale to je příjemné :))
Jak jste si s Honzou padli do oka?(Ilona M.)
Foto
Dobrý den, s Honzou jsme stějně staří, teda já jsem o 3 měsíce starší :-)), máme podobný názor na život a musím říci, že s Honzou to byla pohoda, sranda. Myslím, že to bylo vidět i v TV.
Šárko, jak dlouho jste váhala, než jste kývla na nabídku ve Stardance?(Zuzana K.)
Foto
Dobrý den, váhala jsem asi 3 týdny, ale jsem moc ráda, že jsem nakonec kývla. Je to velmi zajímavá zkušenost.
Dobrý den Šárko, mrzí vás že jste vypadla? Čím to bylo, proč jste dostali nejméně bodů?(Tamara Z.)
Foto
Dobrý den, omlouváme se za zpoždění, ale měli jsme malý problém se spojením. Je mi to samozřejmě líto,že jsem vypadla, jelikož mě taneční tréninky neskutečně bavily. Co se týče bodů, myslím si, že jako pár jsme od prvního kola nepadli porotě do oka.
Dobrý den Šárko a Jane, musím vám poděkovat, byl na vás krásný pohled.Působili jste velice uvolněně, sehraně. Šárko, klobouk dolů, jste velice šarmantní a váš taneční partner vás výborně vedl. Blíží se Vánoce, tak bych se zeptala, jestli pečete cukroví a jaké máte nejraději ? (Otázka pro oba:-) Děkuji.(Petra Kleinová)
Foto
Děkujeme. To je ta největší pochvala... Uvolnění jsme byli a sehraní také. Já cukroví nepeču, protože peče moje maminka a nejradeji mám vanilkové rohlíčky. Děkujeme všem za Vaše zajímavé otázky a přejeme Vám v nadcházejícím adventu klid a pohodu.
Šárko, jste stále moc krásná. Jak to děláte?(Petrklíč)
Foto
Jéééé, děkuji za lichotku, to se dobře čte. Jinak recept je jednoduchý 1. geny, 2. stále se hýbat a 3. být co nejvíce mezi mladými lidmi
Šárko, jak jste všechno až dosud stíhala. Rodinu, Stardance, trénujete ještě? Co máte nyní v plánu?(Ivana Bělehradská)
Foto
Musím přiznat, že to bylo hodně hektické období a bez pomoci partnera a dcery bych to těžko zvládla. Před přímými přenosy jsem musela být od čtvrtka do neděle v Praze, denně na tréninku. Hraji ještě basketbal a musím říct, že mi moc chyběl. Plán mám jednoduchý - dodělat resty v práci a připravit rodině krásné vánoce.
Kdy jste se začala zajímat o kluky? Přeci jenom, celý život se věnujete vrcholovému sportu,za manžela jste si vzala svého trenéra. Měli jste někdy i přítele z jiného prostředí než sportu?(Pavel Zvonáček)
Foto
Co si pamatuji, tak moje první láska byl blonďáček s modrýma očima ve druhé třídě ZŠ. Protože jsem se celý život pohybovala mezi sportovci, tak i moji nápadníci byli z této branže. A prozradím, že to nebyli jen atleti :-)
Dobrý den, Šárko, oplakala jste vyřazení ze soutěže, nebo se vám ulevilo? (Zdena)
Foto
Dobrý den, vyřazení mi je samozřejmě líto, protože mě tancování moc bavilo, ale ve sportu jsem musela zvládnout hodně porážek, takže jsem bez slzičky přijmula i tuto. Musím přiznat, že se mi i trošku ulevilo, protože jak jsem se postavila na podpadky, začala jsem mít problémy s kolenem a napadaly mě i myšlenky, jestli nemám odstoupit ze soutěže.
Šárko, celý život se věnujete sportu a musíte se udržovat fit. Jak vypadá váš jídelníček. A jakým jídlem hřešíte? Existuje něco co dokážete sníst na posezení?(Daniela Berková)
Foto
Dobrý den, mám zásadu, že se může jíst vše, ale z mírou. Já ji překročila, a proto mi váha vyskočila tak nahoru. Jelikož se blíží vánoce, tak vím, že zase uletím na vanilkových rohlíčcích a bramborovém salátu. Na posezení jsem třeba schopná sníst 5-ti kilový meloun.
Dobrý den, můžu se zeptat jaké jsou honoráře za vaši účast ve Stardance? (Zdeněk Bavorský)
Foto
Za tu dřinu malé :-)