Husté sněžení komplikovalo dopravu po Česku během posledního únorového dne. Nehody kvůli počasí byly po celé republice a ani Praze se sníh i komplikace s ním spojené nevyhnuly. Problémy měl například náklaďák, který se snažil vycouvat zpět na silnici. Bez pomoci by to ale nezvládl.

Video se objevilo na facebookové stránce Jak se žije v Řepích. Tedy na stejném místě, kam lidé předtím nahráli fotku z vytlačení autobusu linky 180

Makovského ul. 29.2.2016 21.30

A zase přišla zima do Řep ... (video Lenka Písařová)

Zveřejnil(a) Jak se žije v Řepích dne 29. únor 2016

Řidič nákladního vozu se snažil otočit přes tramvajový pás. Jenže v místech, kde je zrovna přechod pro chodce, který překryl sníh. „Nějak mi nejde do hlavy, kterého prvního troubu napadlo se otáčet na přechodu. Jako fakt že vůbec mu nepřišlo divné, že je tam tak úzká cesta,“ objevilo se v jednom z komentářů u videa. 

Řepy 29.2.2016 ve 21.33

někdy stačí pár centimetrů sněhu a o zábavu je postaráno ... (video Lenka Písařová)

Zveřejnil(a) Jak se žije v Řepích dne 29. únor 2016

Otočku ale zhatila neposypaná silnice, nákladní vozidlo tak málem narazilo do zaparkovaných aut. Řidiči se už nepodařilo nacouvat zpět. Po několika minutách snahy mu ale pomohli kolemjdoucí, ti jej natlačili zpátky na cestu. A řidič nakonec ještě vtipně dodal, že „se sejde s pánem a ožerou se.“ Štamgasti z blízké hospody to ocenili smíchem.