Obrázek částečně svlečeného prodavače, který se okolo osmé hodiny večer krčí za stánkem, šokoval kolemjdoucí. Nikdo nechtěl příliš zkoumat, co přesně dělá. Ale jeho nahý zadek a pozice byly dostatečně výmluvné. „U stánku na stanici metra Anděl prodávají zaručeně chutné klobásy,“ popsal snímek ironicky čtenář Blesku, který ho pořídil.

Blesk včera mluvil s majitelem stánku i s provinilým prodejcem. A vysvětlení prodavače stála za to! Prodavač nejprve tvrdil, že musel snímek někdo zfalšovat.

„Asi mi trochu spadly kalhoty, mám je totiž volnější,“ vysvětloval pak svou podivnou pózu. Potom ale přišel s tím, že si na konci směny kalhoty převlékal. Zda si ale převlékal i trenýrky, které na snímku také nemá, už objasnit nedokázal.

Prodavači si mohou odskočit kdykoliv

„Sám to nechápu. Uznávám, že to vypadá, jako by prodavač vykonával velkou potřebu. Jde ale o solidního pána, neumím si to vysvětlit. Prodavači mají firemní bundu a čepici, kalhoty si nosí vlastní,“ kroutil hlavou jednatel společnosti Eurohotdog Marek Mudra.

Prodavači si prý mohou běžně odskočit, kdy potřebují. „Na každém prodejním místě máme domluvené záchody. Hygiena je pro nás důležitá. Stánek lze poměrně rychle zamknout,“ dodal Mudra s tím, že situaci bude se svým zaměstnancem řešit hned v pondělí.

Fotogalerie
5 fotografií