Až hodinu si museli počkat řidiči, kteří v úterý ráno spěchali po Štěrboholské radiále do práce. Kolem půl osmé ráno zastavila provoz kuriózní situace. Řidič dodávky, kterému došlo palivo, odstavil svůj vůz v levém jízdním pruhu a odešel s kanystrem do nedaleké benzínky, informoval Radiožurnál.

Řidič kamionu si počkal, poté zaútočil

Jak Blesku prozradil Martin Houška, motohlídka Radiožurnálu, k události došlo nedaleko sjezdu na Prahu-Běchovice směrem ven z Prahy. „Všiml jsem si odstavené dodávky a muže, který šel s kanystrem na benzinovou stanici. Když se vrátil a doplnil palivo, nedařilo se mu dlouho nastartovat. To už byl ale na místě i řidič kamionu. Začal z okénka vozu řvát, co to tam ten chlap předvádí. Když dostal odpověď, že to přece nedělá naschvál, vyběhl z auta a řidiče dodávky napadl. Když si vybil svůj vztek, urval mu ještě zrcátko a odjel.“

Napadení agresivním řidičem potvrdil Blesku i policejní mluvčí Jan Daněk: „Když se řidič dodávky vrátil zpět ke svému vozidlu, řidič kamionu ho napadl pěstí,“ dodal mluvčí. „Po slovní a fyzické potyčce ještě řidič kamionu zničil u dodávky zpětné zrcátko, pak nasedl do kamionu a z místa ujel. Po útočníkovi pátráme,“ uzavřel Daněk.