Na chodníku na tubusu metra na Černém mostě začal muž (18) agresivně napadat mladou ženu (17). Svědci vše nahlásili městské policii, která na místo okamžitě vyrazila. Zvláštní hlášení jim potvrdily i bezpečnostní kamery.

Právě ty zachytily odporné a především dlouhé napadání sedmnáctileté dívky. Celý konflikt začal na chodníku a posléze se přesunul na stezku na samotném tubusu metra. Mladík dívku fackoval, kopal, snažil se ji zvednout a odtáhnout pryč, několikrát ji shodil na zem, kopal jí do batohu, strkal do ní a tahal ji za oblečení.

Video
Video se připravuje ...

Mladík agresivně napadal mladou dívku na tubusu metra. Městská policie Praha

Na místo krátce po hlášení dorazili strážníci a chystali se mladíkovu jednání učinit přítrž, útočník ale začal prchat. V polovině tubusu seběhl po schodech dolů, kde již přijížděla na pomoc druhá hlídka strážníků. Ta mladého agresivního muže dostihla a omezila na osobní svobodě,“ uvedl mluvčí městské policie Rudolf Rubeš.

Muž byl předán do rukou Policie ČR a na místo byla přivolána i záchranná služba. „Napadené ženě strážníci poskytli první pomoc a přivolali rychlou záchranou službu, protože si stěžovala na silné bolesti v zádech. Přivolaný lékař následně rozhodl o převozu do jedné z pražských nemocnic,“ dodal Rubeš.

Fotogalerie
9 fotografií