Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Magor v kamionu jel v protisměru: Ohrožoval životy ostatních

Autor: lm - 
14. března 2015
10:02

Policisté pátrají po svědcích bezohledné jízdy řidiče kamionu, který po cestě z Benešova do Prahy ohrožoval a omezoval ostatní řidiče. Totožnost nebezpečného kamioňáka už vyšetřovatelé znají.

Předjíždění přes plnou čáru a v zatáčce. Tak vypadala nebezpečná a nepochopitelná jízda řidiče kamionu na silnici 1/3 z Benešova do Prahy, který se několik minut vytrvale snažil předjet kamion jedoucí před ním. Bylo velké štěstí, že přitom nezpůsobil vážnou dopravní nehodu.

Incident zaznamenala kamera v autě jedoucím za ním. Poté, co se video objevilo na internetu, se o událost začali zajímat i policisté. "Totožnost řidiče policisté již znají, mají i konkrétní informace k vozidlu, které řídil," prozradila policejní mluvčí Eva Stulíková s tím, že řidič je podezřelý ze spáchání přestupku na úseku bezpečnosti a plynulosti silničního provozu.

Jenže aby kamioňáka mohli policisté potrestat, potřebují výpovědi svědků události. "Přivítali bychom, aby se nám ozvali zejména ti, kteří se cítí být jednáním tohoto řidiče poškozeni, včetně řidiče kamiónu, který byl předjížděn, a také řidiče vozidla, který tuto nebezpečnou situaci natočil," dodala mluvčí.

Oznámení přijme policie kdykoliv na lince 158.

jerry ( 15. března 2015 08:03 )

Nejsem si jistý, zda se uveřejněním snímku autor nedopustil trestného činu, ve smyslu porušení zákona 101/2000Sb., a neměl by být proto potrestán.

hu11 ( 14. března 2015 16:49 )

Z práce ho vyrazili a teď bude naprosto v (_!_)

.vog.ht ( 14. března 2015 16:38 )

čemu, jsem rozčilen a jak se zpětně dívám, překlep. Taky nejsem žádný velký myslitel, ale já pro jistotu do auta ani nelezu

istyl ( 14. března 2015 15:40 )

tak tam je to slozitejsi, ale takove pripady jdou resit obchvaty...ale inak by to mělo jezdit po dalnicich

vog.ht. ( 14. března 2015 14:34 )

Kamioňáci jsou ta největší ho.vada na silnici a není se čmu divit, když sedí za volantem pologramotné opice

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání