Osudné noci se Karl oddělil od skupiny příbuzných a přátel, která slavila rozlučku se svobodou Karlova bratrance Leeho. Od té doby ho neviděli. Karla však poté ještě několikrát viděli svědci.

„Pohřešovaný byl 16. listopadu viděn na Palackého náměstí a o den později v oblasti Národního divadla. V obou případech měl vykazovat známky podnapilosti a zmatenosti,“ řekl policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Kolem 23. listopadu měl být spatřen na Florenci. „Viděl ho jeden bezdomovec na autobusovém nádraží Florenc,“ řekl Blesk.cz Karlův bratranec Steve, který neustále po svém příbuzném pátrá v Praze s přáteli.

Bohužel však bezúspěšně. „Stále se ale snažím myslet pozitivně,“ řekl dnes Blesk.cz Steve. Ani policie zatím není úspěšná. „Neobjevily se žádné nové stopy. Policie však v pátrání po zmizelém Britovi nadále usilovně pokračuje,“ prohlásil aktuálně Tomáš Hulan.

Karlova snoubenka Amanda je strachy bez sebe. „Mám o něj velký, opravdu velký strach. Poté, co zmeškal Lennyho narozeniny, se o něj opravdu strachuji,“ řekla deníku Mirror. „Netuším, co se mu mohlo stát. Lennyho nesmírně miluje,“ dodala.

Video
Video se připravuje ...

Pohřešovaný Brit v Praze: Kokain, záhada a tajemství před synem! Jan Jedlička, Ladislav Leimer, David Vaniček