„Byla to obyčejná rozlučka se svobodou. Než zmizel, nedělo se nic výjimečného. Popíjeli jsme a byli šťastní,“ řekl o osudné noci bratranec zmizelého Brita. Karl Law zmizel 15. listopadu. Naposledy ho viděli, když skupinka přátel opouštěla bar na Starém Městě v Melantrichově ulici. Do hotelu na Florenci už ale Karl nedorazil...

Blesk.cz oslovil Karlova bratrance, aby mohl reagovat na některé spekulace, které se ohledně zapeklitého a záhadného případu Brita objevily. Například že byl Karl schizofrenik a bral drogy. „Příležitostně si něco vzal, ale jen příležitostně. Nikdy nebral nic tvrdého, jako heroin,“ vysvětlil Steve.

„Tu noc byl jen opilý a dal si trošku, ale jen trošku kokainu,“ dodal. Svědectví o tom, že byl Karl osudnou noc rozrušený a rozbil si mobil, potvrdil, ale rozhodně popírá, že by Karl trpěl nějakou duševní chorobou. „Rozbil si mobil, protože se opil, rozrušil se a byl paranoidní,“ prozradil Steve.

Viděli jste Karla? Napište nám na tip@blesk.cz nebo volejte na policejní linku 158.

„Bál se v Praze zlodějů. Kamarádi mu řekli, jak dokáže být ve městě nebezpečno. Obával se ještě před příjezdem, známí ho varovali před kapsáři a zkorumpovanou policií. Slyšel o Praze spoustu děsivých historek,“ vysvětlil Steve. Jeho zmizelému bratranci se nyní nelze dovolat.

Steve doufá, že se Karla podaří najít živého a zdravého. „Byla to normální rozlučka. Nešli jsme ani do bordelu. Karl je typ člověka, který by nešel ani do strip klubu, natož do nevěstince. Je moc šťastný se svou přítelkyní,“ uzavřel muž vyprávění o osudné noci.

Fotogalerie
6 fotografií