Vztah s mnohokrát odsouzeným kriminálníkem se vymstil ženě z pražské Krči. V sobotu pozdě večer se mezi nimi v garsonce v paneláku strhla drsná hádka, která skončila tragédií.

Napadená ještě stihla vytočit policejní linku 158. „Prosila o příjezd hlídky policie a o pomoc, nestihla nám ale říci, kdo ji napadá a hlavně, kde je,“ uvedl pražský policejní mluvčí Tomáš Hulan. Policisté sice místo vypátrali, ženě ale už pomoci nestihli. Ležela na zemi ubodaná a v kaluži krve. „Policisté se ze všech sil snažili ženu oživovat, ani jim, ani záchranářům se to však již bohužel nepodařilo,“ řekl mluvčí.

V bytě bylo při příjezdu policistů ticho a tma, na zvonění a bušení na dveře nikdo nereagoval. Poté, co vykopli dveře, uvnitř však našli i muže, který zřejmě hrůzný čin spáchal. Jde o recidivistu, který už si ve vězení za násilí a krádeže odseděl 20 let.

V době vraždy byl podle policie pod vlivem alkoholu, který u něj agresivitu zřejmě vystupňoval. To potvrdili i sousedé zavražděné ženy, které oslovil reportér pořadu Krimi zprávy FTV Prima. "Když byl opilý, bála se ho pustit domů," řekli.

Video
Video se připravuje ...

Brutální vražda v Krči TV Nova

Fotogalerie
12 fotografií