Když si odtahová služba přijela s pražskou městskou policií pro luxusní vůz, všichni kolemjdoucí upínali své zraky na ferrari, které nakládali na odtahový vůz.

Aby taky ne, šlo o Ferrari FF s pohonem na všechna čtyři kola, jehož cena činí sedm milionů korun. Je tedy jasné, že jeho majitel nemá hluboko do kapsy. Zaplatit všechny poplatky na odtahovém parkovišti tak pro něj nebude problém, spíš pruda.

„Pro nás je jedno, jestli je to ferrari nebo trabant, nerozlišujeme vozy. Pokud porušují majitelé aut zákony a stojí v modrých zónách, budou jejich vozy odtaženy,“ prohlásil mluvčí Městské policie Praha Jan Čihák pro Blesk.cz.

Není to přitom jediný luxusní vůz, jehož zámožný majitel se v Praze v posledních dnech seknul při parkování. V pátek zaparkoval terénní mercedes v ulici Milady Horákové zbohatlík s prominentní poznávací značkou. A doprava kolabovala!

Stalo se tak dva dny poté, co ve stejné ulici zaparkoval jiný řidič své luxusní bentley přímo na přechodu. Že by čím dražší auto, tím horší parkovací schopnosti? Nebo oprsklost?

Fotogalerie
7 fotografií