Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Nevěděl, co nalévá! Hospodský se otrávil ve svém podniku!

Autor: ot - 
17. září 2012
15:16

Nevěřícně zůstali zírat lékaři vsetínské nemocnice na muže, kterého dnes přijali s akutní otravou metylalkoholem. Ukázalo se totiž, že je to hospodský z Velkých Karlovic, který jedovatý alkohol popíjel ve vlastní hospodě!

„Leží na jednotce intenzivní péče, v krvi mu zjistili 3,6 promile metylalkoholu,“ uvedl o novém pacientovi mluvčí ministerstva zdravotnictví Vlastimil Sršeň. Když se lékaři pídili po tom, co muž vypil, zjistili, že šlo asi o osm různých druhů alkoholu.

Hospodský nejspíš netušil, že má v lahvích jed

Mejdan, který skončil v nemocnici, uspořádal karlovický hospodský v neděli a s kamarádem popíjel ve svém podniku. Ten byl v tu dobu pro hosty zavřený. Ani on tedy zjevně netušil, že v láhvích má jed. Jak se říká – i kovářova kobyla zkrátka někdy chodí bosa.

Na otravu metanolem už v České republice zahynulo 20 lidí. Ve čtyřech dalších případech se čeká na výsledky pitev. Policie obvinila kvůli otravám pančovaným alkoholem už 23 lidí.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

jity ( 17. září 2012 21:18 )

Kdyby byl chytrej jako naše hostinská, tak nalévá chlast pančovaný a sama pije ten lepší. Počítá ho ovšem jako ten lepší.

mnpv ( 17. září 2012 19:15 )

Možná nebude na dávky a na důchody, ovšem církvi se ukradený majetek vrátit musí. A komu se tady nelíbí, nemusí zde žít,všude chleba o dvou kůrkách. I hloupý Honza šel do světa na zkušenou a to je náš národní hrdina.

mnpv ( 17. září 2012 19:11 )

Nemusí být lacinější,nemusí nic přelévat. Dnes je tolik dodavatelů, čert aby se v tom vyznal.

soorry ( 17. září 2012 18:23 )

..jo ochutnávka....už ne, že jíme kdejaké svinstva z EU, ale už se ani zdravě neopijeme ze svého

pablb-hubert ( 17. září 2012 17:57 )

Dobře mu tak, ču.rákovi!

Zobrazit celou diskusi