Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Staňte se redaktorem (třeba) Blesku! Díky Akademii žurnalistiky a nových médií máte teď velkou šanci

Autor: Tomáš Koníček - 
7. dubna 2015
18:23

Úspěch zaznamenal 1. ročník Akademie žurnalistiky a nových médií. Nedávno se naplno rozjel i druhý. Jeho studenti za sebou mají imatrikulační ples v Národním domě na Vinohradech. A už teď je jasné, že nebyl poslední. V září se totiž pro studenty otevře i třetí ročník!

Chcete pracovat v médiích? Chcete mít praxi v největším mediálním domě v Česku Czech News Center, který vydává Blesk (a také Sport, Reflex a spousty dalších titulů)? Pak je tahle škola právě pro vás!

Akademie zahájila svoji činnost 12. srpna 2013 a vše probíhá velmi úspěšně. Studenti se potkávají na svých hodinách třeba se šéfredaktorem Blesku Radkem Lainem, šéfredaktorem deníku Sport Lukášem Tomkem či řadou zkušených redaktorů Reflexu a mnoha dalšími lidmi z oboru. Samotná praxe pak například probíhá i ve vydavatelství přímo mezi redaktory v moderních newsroomech. Během studia si tak sami osaháte, jak vzniká článek, než se dostane ke čtenáři, a seznámíte se s chodem redakce.

Zaujalo vás to? Pak není nic lehčího než podat do 30. května přihlášku. A hlavně – nemusíte se stresovat z přijímacích zkoušek. Ty totiž probíhají formou motivačního pohovoru! Tak co? Jdete do toho?

Přihlaste se i vy!

  • - Akademie žurnalistiky a nových médií je projektem, který je realizován ve spolupráci mediálního domu Czech News Center, a. s., s PB – Vyšší odbornou školou a Střední školou managementu, s. r. o.
  • - Na výběr máte denní nebo kombinované studiem. Obě tyto formy jsou rozvrženy do tří let.
  • - Školné činí 25 tisíc za školní rok.
  • - Přihlášku ke studiu na školní rok 2015/2016 je nutné podat do 30. května.
  • - Termíny pro přijímací řízení jsou 2. a 8. června. Probíhají formou motivačního pohovoru.
  • - Přihlášku lze stáhnout na stránkách www.akaz.cz nebo www.pbvos.cz.

ruzenka71 ( 9. dubna 2015 14:11 )

Jó to byly časy ježibabo buban když si za komoušů uklízela u vás v kulturáku a vyhulila smyčcový kvarteto i s dirigentem

antiall ( 9. dubna 2015 13:57 )

 To snad radši umřít hlady než se stát zblitkařem.

paralenka ( 9. dubna 2015 11:59 )

Na Plesk stačí praktická, dř. zvláštní škola, k čemu nějaké znalosti?

paralenka ( 9. dubna 2015 11:57 )

Zpěvačka Aneta Langerová rozhovory téměř nedává. Médiím se striktně vyhýbá! Blesku, ale dala rozhovor v Botanické zahradě v Troji! Při příležitosti zahájení motýlý výstavy *****

paralenka ( 9. dubna 2015 11:54 )

Netuší! Viz můj příspěvek nad vámi . Já bych nebyla ochotná dělat ani ty korektury, škoda času

Zobrazit celou diskusi