Hrajeme každý den od 3. února do 16. února 2014.

Denně od 3. 2. do 5. 2. 2014 bude v deníku Blesk uveřejněna jedna soutěžní otázka. 

Denně od 6. 2. do 15. 2. 2014 bude v deníku Blesk a v Nedělním Blesku ve dnech 9. a 16. 2. 2014 uveřejněn jeden soutěžní úkol.

Čtenáři zasílají SMS ve tvaru:

ve dnech 3.2. až 5.2. 2014 včetně
SOCI mezera ODPOVED NA OTAZKU mezera JMENO mezera PRIJMENI mezera ADRESA
na telefonní číslo 9079915 (příklad SMS: SOCI JAGR Jan Novak Prazska 12 Olomouc 77900).

ve dnech 6.2. až 16.2. včetně 
SOCI mezera ODPOVED NA SOUTEZNI UKOL
na telefonní číslo 9079915 (příklad SMS: SOCI CESI DO TOHO). 

Potvrzení o doručení odpovědi bude zasláno obratem. Čas pro příjem odpovědí na soutěžní otázku resp. soutěžní úkol je od 6:00 do 23:59 dne, ve kterém byla příslušná soutěžní otázka publikována resp. soutěžní úkol publikován.

Cena 1 SMS je 15 Kč vč. DPH. Provozuje Ringier Axel Springer CZ, a. s., www.platmobilem.cz. Infolinka 245001115 (po-pá 9-16), mobil@ringier.cz

Termíny a ceny:
3. – 6. 2. hrajeme o 5 TV denně
7. – 16. 2. hrajeme o 3 TV denně

Cenou je televize Samsung UE40F5000 v ceně 9499 Kč

V období 3. – 5. 2. 2014 (včetně) vyhrává prvních 5 soutěžících, kteří správně odpověděli na soutěžní otázku určenou pro příslušný den.

Dne 6. 2. 2014 vyhrává 5 soutěžících, jejichž odpověď na soutěžní úkol připadající na tento den byla vybrána odbornou porotou mezi pěti nejlepšími.

V období 7. – 16. 2. 2014 (včetně) vyhrávají 3 soutěžící, jejichž odpověď na soutěžní úkol připadající na příslušný den byla vybrána odbornou porotou mezi třemi nejlepšími.

Celkem lze takto vydat právě 50 výher.

Výherce bude informován telefonicky do 7 dnů.

Výherci budou zveřejněni v deníku Blesk, Nedělním Blesku nebo na www.blesk.cz (zde) nejpozději druhý den po skončení daného hracího dne.

Pro stanovení doby doručení SMS zprávy (odpovědi) je rozhodující čas přijetí SMS do systému pro příjem zpráv provozovaného pro společnost Ringier Axel Springer CZ a.s., pro stanovení pořadí soutěžících je rozhodující pořadí, ve kterém byla příslušná zpráva v tomto systému uložena. Do soutěže budou zařazeny všechny SMS zprávy, které došly v čase určeném pro příjem odpovědí. Při určení výherce se přihlíží pouze k SMS zprávám ve správném tvaru.

V případě soutěžních otázek stanoví správné odpovědi společnost Ringier Axel Springer CZ a.s. v závislosti na konkrétních soutěžních otázkách. V případě soutěžních úkolů rozhodne o výhercích čtyřčlenná odborná porota složená ze členů redakce deníku Blesk a dalších zaměstnanců organizátora. Odpovědi na soutěžní úkoly se hodnotí z hlediska jejich originality, kreativity, nápadu, významu (smyslu) odpovědi. Organizátor si vyhrazuje právo doplnit resp. změnit u konkrétního úkolu kriteria pro hodnocení jeho splnění, a to tak, že tato kriteria budou uvedena spolu se zadáním příslušného úkolu.  

Organizátor soutěže si vyhrazuje právo na konečný výběr nejlepších odpovědí na soutěžní úkol a na posouzení toho, zda a v jaké míře odpověď na soutěžní úkol splňuje výše uvedené podmínky. Rozhodnutí pořadatele je ve všech takových případech konečné a nelze se proti němu odvolat.

Každý účastník soutěže může soutěžit pouze z jednoho telefonního čísla, zároveň může účastník soutěže získat pouze jednu cenu v celé soutěži. Z jednoho telefonního čísla může soutěžit jen jeden účastník. V případě, že by účastník soutěže soutěžil v rozporu s pravidly soutěže (zejména s pravidly uvedenými v tomto odstavci), nemá takový účastník soutěže nárok na cenu, kterou získá v rozporu s pravidly soutěže a příslušná výherní SMS zpráva nebude ve výsledcích soutěže zohledněna.  

Podmínkou pro vydání ceny je předložení SIM karty, ze které byla výherní SMS zpráva odeslána, společnosti Ringier Axel Springer CZ a.s. a podpis čestného prohlášení připraveného společností Ringier Axel Springer CZ a.s. potvrzujícího skutečnost, že výherce je odesilatelem výherní SMS zprávy.

Cena bude výherci zaslána, nejpozději do 30 dnů od zveřejnění výherce a to na adresu uvedenou výhercem ve výherní SMS. Pokud si výherce nevyzvedne cenu a ta tak bude zaslána zpět společnosti Ringier Axel Springer CZ (tedy nebude doručena), nebude náhradní doručení provedeno a výherce si bude moci vyzvednout cenu po předchozí domluvě s paní Barborou Doksanskou (tel. 225 977 743, email: barbora.doksanska@ringieraxelspringer.cz) na adrese sídla společnosti Ringier Axel Springer CZ, Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7, ato do 60 dnů od zveřejnění výherce.

Výherci jsou povinni převzít ceny resp. umožnit jejich předání ve lhůtách a způsobem uvedených v těchto pravidlech pro předání cen. Řádně nebo včas neuplatněné nebo nepřevzaté ceny propadají ve prospěch organizátora soutěže. Za nepřevzetí ceny se považuje též neposkytnutí součinnosti potřebné pro její předání.

Organizátorem soutěže je společnost Ringier Axel Springer CZ a.s. Soutěže se mohou zúčastnit fyzické osoby s trvalým pobytem v České republice, starší 18-ti let. Organizátor neodpovídá za nedoručení SMS zprávy. Účastí v soutěži – tzn. odesláním SMS zprávy v rámci soutěže akceptuje soutěžící tato pravidla soutěže a zavazuje se je dodržovat. Účastí v soutěži dále projevuje každý účastník soutěže souhlas s publikováním svého jména, bydliště a fotografie v deníku Blesk, Nedělním Blesku a na serveru www.blesk.cz v případě získání ceny. Účastník soutěže dále dává souhlas s tím, že společnost Ringier Axel Springer CZ a.s. je oprávněna zpracovávat jako správce osobní údaje účastníka soutěže poskytnuté v rozsahu jméno, příjmení, odpověď na soutěžní otázku resp. úkol, telefonní číslo a adresa, eventuelně jiné účastníkem soutěže sdělené kontaktní údaje, za účelem realizace soutěže a rovněž k marketingovým aktivitám společnosti Ringier Axel Springer CZ a.s. Tyto osobní údaje jsou poskytovány na dobu neurčitou a účastník soutěže je oprávněn tento souhlas kdykoli písemně odvolat. Účastník soutěže má právo na přístup ke svým osobním údajům. Účastník soutěže rovněž dává společnosti Ringier Axel Springer CZ a.s. souhlas s publikací jím zaslané odpovědi na soutěžní úkol v jakémkoli jí vydávaném periodickém titulu nebo na jakékoli jí provozované internetové stránce a/nebo aplikaci pro mobilní telefony, tablety nebo obdobná zařízení. Organizátor si vyhrazuje právo posoudit sporné situace vzniklé v průběhu soutěže. Organizátor si rovněž vyhrazuje právo doplnit pravidla soutěže a soutěž předčasně ukončit. Soutěž je pořádána v souladu s ustanovením § 2881 občanského zákoníku. Výhry (ceny) v soutěži nejsou vymahatelné. Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci společnosti Ringier Axel Springer CZ a.s. a jejich rodinní příslušníci.

V Praze dne 5. února 2014