Premiéru druhé řady seriálu Labyrint naplánovala Česká televize na 13. března 2017. Zde najdete zajímavosti o seriálu a celé díly online ke zhlédnutí.

Labyrint 2 je pokračování úspěšného detektivního seriálu České televize. První řada přilákala k obrazovkám přes milion diváků a úspěch měla i ve světě. První série Labyrintu byla prodána na Slovensko, do Polska a Nizozemska. Formát detektivky koupili i v USA.

Labyrint 2 - zajímavosti a aktuální info najdete ZDE

V druhé řadě detektivního seriálu Labyrint hrají například Jiří Langmajer, Tatiana Vilhelmová, Jan Hájek, Miroslav Donutil, Miroslav Táborský, Zuzana Kajnarová či Alois Švehlík. Režie se opět ujal úspěchy ověnčený režisér Jiří Strach, scénáře pak Petr Hudský.

Labyrint 2 slibuje opět napínavou a nervy drásající podívanou. Druhá řada začíná v lese nedaleko Brna, kde detektivové naleznou tělo dívky, která zemřela brutálním a trýznivým způsobem.

Labyrint 2 online - celé díly ke zhlédnutí ZDE

Detektivní thriller Labyrint 2 České televize má momentálně drsnou konkurenci. Prima drtí rivaly detektivkou Temný kraj s Lukášem Vaculíkem v hlavní roli, k tomu přidává V.I.P. vraždy.

Nova vyrukovala se seriálem Specialisté a navíc počítá s pokračováním oblíbené Policie Modrava. Veřejnoprávní ČT se jistí ponurou podívanou s názvem Spravedlnost v hlavní roli s Ondřejem Vetchým.

Fotogalerie
74 fotografií

Seriály na Blesk.cz

Nevíte, kde najít titulky k nejnovějším seriálům. Nejste si jistí jmény herců jednotlivých postav? Všechny informace, který by o oblíbených seriálech měl znát každý fanoušek najdete zde.

13 důvodů proč * Teorie velkého třesku * Hra o trůny

Jak jsem poznal vaší matku * Temný kraj * Labyrint 2

Kosmo * Doktor Martin 2 * Cirkus Bukowsky * Rapl

Mordparta * Sanitka * Sanitka 2 * Ohnivý kuře

Drazí sousedé * Přístav * Cesty domů * Vyprávěj

Ulice * Zločin v Polné * Ordinace v růžové zahradě

Vinaři * V.I.P. vraždy * Na vodě * Případy 1. oddělení

Arrow