Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Monika Babišová: Andrej by byl nejlepším premiérem. Svatba nebyla kampaň

Autor: Vera Renovica - 
22. října 2017
13:20

Když Andrej Babiš (63, ANO) na pódiu děkoval všem za volební vítězství, neopomněl ani manželku Moniku (43). Ta stála po jeho boku. Jak blondýnka prožívala měsíce před volbami? A co říká na drby o jejich svatbě? To prozradila exkluzivně Blesku.

Jak předvolební šílenství ovlivnilo dynamiku ve vaší rodině?

Naše děti a já fungujeme pořád stejně, můj muž je pořád stejně vytížený. Zaznamenali jsme jenom to, že ho víc vidíme v televizi, v kampaních, na internetu, ale jinak si myslím, že to bylo vlastně stejné.

Přišlo mi, že on se vám přede všemi, když jste stála vedle něj na pódiu, omluvil za svoji absenci. Vypadala jste u toho hodně dojatě. Je to tak?

Tak já jsem ráda, že si vůbec uvědomuje, jak nám moc chybí, jak hlavně chybí dětem. A samozřejmě my ho podporujeme a jsme moc rádi, že výsledky dopadly tak, jak dopadly. Doufám, že je spokojený a že se podaří to, co chce, aby se podařilo.

Jak moc od doby, kdy se váš manžel začal angažovat, sledujete politiku? Více než v minulosti?

Ano, je to pravda, že já jsem vlastně politiku nikdy moc nesledovala – do určité doby. Od té doby, co vstoupil do politiky, co založil hnutí ANO, tak ji sleduji téměř každý den. Média, televizi, ČT24 dennodenně. Čtu noviny a sleduji internet.

VIDEO: Vítězná řeč Andreje Babiše: Ve štábu ANO děkoval, ale i stěžoval si na „kampaň“

Je pravděpodobné, že se váš muž stane premiérem. Proč si myslíte, že by v tom byl dobrý?

Určitě si myslím, že by byl nejlepším premiérem, protože konečně by mohl zrealizovat všechno to, co by rád předvedl. Myslím si, že je opravdu chytrý a myslí to s námi se všemi dobře.

Jak jste osobně jako nevěsta vnímala spekulace jeho politických oponentů, že vaše svatba před čtvrt rokem byla součástí předvolební kampaně?

Já jsem popravdě řečeno nic jiného nečekala. Ale pravda je taková, že my jsme o svatbě mluvili už několik let. A bylo to de facto vyústění toho našeho vztahu. Děti si přály, abychom se vzali. Po 23 letech si myslím, že je to celkem normální, že náš vztah bude někam směřovat a nějak ho zakončíme. Buďto svatbou, anebo rozchodem. A my jsme to zakončili svatbou, protože k rozchodu není důvod.

Tedy nebyla to kampaň?

Z mé strany rozhodně ne. A myslím si, že ani z jeho ne.

Tehdy se také mluvilo o tom, že asi nestíháte svatební cestu. Mění na tom něco fakt, že už je po volbách?

Nevím upřímně, jak on to bude mít s volnem, ale svatební cesta zatím plánovaná není. Já myslím, že někdy k tomu dojde. Ale my nemáme kam spěchat. 23 let jsme čekali na svatbu, tak ještě pár možná i let, nebo pár měsíců vydržíme do svatební cesty.

CELKOVÉ VÝSLEDKY VOLEB 2017 NAJDETE NA BLESK.CZ ZDE

DŮLEŽITÉ INFORMACE O VOLBÁCH 2017 NAJDETE ZDE

 

Vše o parlamentních volbách 2017 čtěte zde

Rozbory volební situace a autorské komentáře čtete na Reflex.cz

Doporučujeme
xcarodejka ( 23. října 2017 13:59 )

Pravda, že miliardáři nebudou chtět vydávatt svůj majetek/ zestátnění velkých firem/,kdyžby někdy vyhrála volby KSČM.

xcarodejka ( 23. října 2017 13:57 )

Občan platí fungování Sněmovny, a ta nemá potřebu četřit. Vydávají Babiše Policii v době, kdy je zřejmé,že Policie bude žádat nové poslance znovu. Když zákon není v souladu se selským rozumem, tak to není dobrý zákon / ani slušný zákon/ Tak by noví poslanci měli začít makat na změnách v legislativě.Nezabývat se už prokotinama stále dokola, jelikož tak jen vyhazují vybrané peníze, které mají sloužit opravdu přínosným změnám.

mdada49 ( 22. října 2017 23:31 )

To, že je Slovák mi ani v nejmenším nevadí. A věřím tomu, že vy jste v prezidentských volbách volil rakouského knížete a ani jste nemrkl !! A co se týče stébáctví, nic mu nedokázali, jako paní Bohdalové.

milanopava ( 22. října 2017 22:31 )

nic nebyla kampan, to vsechno kalousek

sitra ( 22. října 2017 21:17 )

A nebylo by lepsi,pro vsechny aktery i lid a by se to prosetrilo a kdyz bude cisty ,tak muzes mluvit o puči.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa