Nejbohatší raut si užije asi Okamurův Úsvit - volební guláš, těstoviny, řízečky. Nepřeberný výběr chlebíčků, dortíků nebo dokonce kremrole. Plné stoly jen pro děvět členů hnutí. Z nápojům obligátní bílé a červené víno. Teplé jídlo se najde i na štábu strany ANO. Klobásky, gratinované brambory i roastbeef!

Velmi dobře se ovšem nadlábne i ČSSD, kde nemohou chybět oblíbené řízky, připraveny však byly i mísy obložených housek. Dali byste si?

Video
Video se připravuje ...

Volební jídlo u ČSSD: Průšvih nebo český standard? Vladimír Barák, Petr Soukup

Na TOP 09 servírují chleba s řízky a pizza chléb. Na tradiční pochutiny jako guláš se ještě čeká. Nalito je už také červené víno, volební koláčky jsou pocukrovány. Nechybí ovoce nebo obložené chleby. Odpoledne a večer bude dlouhý... Při čekání na výsledky nesmí nikomu kručet v břiše! Ve štábu TOP 09 je coby atrakce také 3D tiskárna, která tiskne předměty související s kampaní - ruce a srdce, které mohou sloužit jako přívěšek na klíče.

Střídměji si počíná KDU-ČSL, na výběr je mezi ovocem a buchtou nebo pořádnými obloženými mísami. Jen o trošku lépe na tom jsou u KSČM - ti mají možnost dát si slaný snack nebo ovoce. Trojkoalice si užívá samé luxusní dobrůtky jako je caprese nebo losos. Dokonce mají vlastní bar!

Video
Video se připravuje ...

Inspekce rautu v ODS: Více chlastu než nealka a jídlo s otazníkem! Saša Vetkovská, David Malík

ODS se sice potýká s dluhy, ale na občerstvení ve svém volebním štábu nešetřila. Kromě kuřecích řízečků s bramborovým salátem je k mání i zeleninová mísa, štrůdl, koláčky a zákusky. K pití pivo či víno (Frankovka).

Fotogalerie
35 fotografií