Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kalouskovi došly cigarety: Prodejte mi tabáček, prosím, prosím!

Autor: Ladislav Leimer - 
14. října 2012
10:51

Strana TOP 09 ve volbách příliš nezabodovala. Není se tedy čemu divit, že si místopředseda Miroslav Kalousek potřeboval včera po odchodu z volebního štábu zapálit cigaretu. Jenže ty mu došly a trafiky byly zavřené, takže to musel zkoušet po zavíračce s prosíkem. A uspěl!

Politická strana TOP 09 nemá po volbách příliš důvodů k radosti. Získala jen jednu šanci na senátorské křeslo a místa v devíti ze třinácti krajských zastupitelstev. Nemůžeme se tak 1. místopředsedovi divit, že si potřeboval zapálit. Jenže jakmile cigarety došly, bylo zle.

Vychutnával si každý šluk

Kalousek nejdříve vyšel z volebního štábu TOP 09 Na Malé Straně a zapálil si jednu cigaretu. Posadil se na sedačku a vychutnával každý šluk. Po chvíli se vrátil do štábu, ale za další čtvrt hodiny byl zpět venku a opět si zapáli cigaretu. Jenže potom místopředseda zjistil, že už další nemá.

Prosím, prosím, smutně koukám

Přeběhl tedy na druhou stranu, kde nakoukl do již zavřené trafiky, které měla stále napůl otevřené dveře. Nejdříve zdvořile zaťukal a když si ho prodavač všimnul, přiložil k dlaně k sobě a se smutným výrazem začal prosit, jestli by si ještě nemohl koupit cigarety.

Prodavači se ho zželelo

Ochotný prodavač ho pustil dovnitř, Kalousek se s ním chvíli bavil a po chvíli si koupil tabák. Zřejmě už má klasických cigaret dost a chtěl si zakouřit o něco kvalitnější tabáček, který si do cigarety ubalí sám. Inu, závislosti dělají divy, kuřáci udělají pro čoud i psí kusy.

liwa ( 15. října 2012 13:47 )

T tabak,tabak bitte soudruh Zeman.

leninos ( 15. října 2012 13:13 )

 Třeba začíná trénovat - v base se balí cigára o stošest...

majojo ( 15. října 2012 10:57 )

Článek jako břitva a k věci.

stanislavhahn ( 15. října 2012 10:46 )

Dejte mu tabáček z dynamitem atˇ letí do pr..e.

kritizator ( 15. října 2012 10:15 )

asi už není o čem psát

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa