Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Studentka Tereza: Mám číslo mobilu po Kalouskovi!

Tereza ukazuje esemesku, kterou někdo poslal Kalouskovi
Tereza ukazuje esemesku, kterou někdo poslal Kalouskovi  (Autor: Blesk – Ondřej Čermák)
Autor: Ondřej Čermák, Lukáš Gibiec - 
22. května 2010
05:00

Studentka vysoké školy Tereza Čechová (22) z Ústí nad Labem má naprosto výjimečné číslo mobilu. Žádných šest jedniček nebo jiná hezká kombinace. Číslo je výjimečné tím, že dřív patřilo exministru fi nancí a nyní místopředsedovi TOP 09 Miroslavu Kalouskovi. Pro Terezu to ale rozhodně žádné terno není. Volají jí běžně politici dokonce jí chodí výhrůžné esemesky.

Tereza si SIM kartu s číslem svého nového mobilu koupila od operátora před třemi lety. Ještě týž den jí ale začaly chodit spousty esemesek a volaly jí desítky lidí. „Brzy jsem pochopila, že mám bývalé číslo Miroslava Kalouska,“ vyprávěla Blesku. Volala jí spousta novinářů, ale i pár známých lidí. „Pamatuji si na Cyrila Svobodu, Béma nebo na Jandáka. Ten, ačkoli mě vůbec neznal, si se mnou povídal o všem možném snad půl hodiny,“ vzpomíná Tereza.

Za číslo exministra mi nabízeli hodně peněz

Chodily jí ale i zprávy se zjevně politickým obsahem. Třeba od Pavla Béma s naléhavou prosbou, ať se ihned vrátí z dovolené, že se něco děje s vládou. Jenže Tereza jim moc nerozuměla, o politiku se totiž nikdy moc nezajímala. Ale o číslo exministra financí mělo pár lidí eminentní zájem. „Jeden mi nabízel dost vysokou částku. Všechny jsem raději odmítla, měla jsem strach,“ přiznala.

Chodí mi výhružné zprávy

„Ze začátku jsem se tím bavila, teď mě to otravuje. Stále mi někdo volá nebo píše. Politici to už nejsou, spíš novináři. Občas mi přijde i nějaká výhrůžná zpráva,“ říká Tereza. Naposledy to bylo kvůli Kalouskově mobilizující složence. Kalousek Blesku vysvětlil, že přešel k jinému operátorovi. „Slečnu lituji a omlouvám se jí, určitě jí musí občas přijít nějaká »pěkná« esemeska,“ řekl. Nemá prý ale strach, že by Tereze přišly citlivé informace. Operátor potvrdil, že zrušená čísla dává po 6 měsících zpět do oběhu.

antoniocosi ( 26. května 2010 11:38 )

pěkný článeček http://pinc.blog.idnes.cz/c/140155/Zachrani-Paroubek-a-jeho-CSSD-Romy.html no jo no...

antoniocosi ( 25. května 2010 15:19 )

jo kvůli těmhle nesmyslům... čti http://hn.ihned.cz/c1-43781790-predvolebni-sliby-socialistu-mohou-znamenat-dalsi-dluhy

karamelka ( 25. května 2010 00:20 )

aby vás náhodou důchodci nepřeválcovali! http://www.youtube.com/watch?v=NkKA8ynToNs

antoniocosi ( 24. května 2010 15:50 )

se divíte vy nemáte na Kalouska číslo ??? Pokud by měl někdo zájem, není problém... Pokud by jste chtěli číslo na Paroprase,Škrompacha,Orálka nebo třeba Krampola či Filipa s(pilotem) Ransdorfem, řekněte si nicku krakonos500 nebo agent700 Ti je určitě mají

yarda ( 23. května 2010 11:20 )

co se stane se simkou která se přestane používat. Prý se po půl roce zablokuje a po dvou letech se to číslo může znovu přidělit (se simkou to nemá nic společného, i kdybys ji umlel ve strojku na maso).

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa