Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zeman opět na nahém hrudníku: Aktivistka ho označila za kulhavou příšeru

Autor: ČTK, nkov - 
26. ledna 2018
19:48

Polonahá aktivistka radikálního feministického hnutí Femen dnes - v první den druhého kola českých prezidentských voleb - demonstrovala u českého velvyslanectví v Kyjevě s hůlkou v ruce a s nápisem na vlastním těle, který současného českého prezidenta Miloše Zemana označoval za „kulhavou příšeru“. 

O akci informovalo na svém webu samo hnutí. „Na fanynky protikandidáta nereaguji,“ uvedl prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček.

Proti Zemanovi protestovala jiná aktivistka Femen - slovy hnutí „sextremistka“ - i při prvním kole, a to přímo během prezidentova hlasování v Praze. Křičela tehdy, že Zeman je „děvkou“ ruského prezidenta Vladimira Putina, a nápis stejného vyznění měla i na svém obnaženém těle.

„V den, kdy začíná druhé kolo prezidentských voleb v Česku, u velvyslanectví ČR v Kyjevě sextremistka Femen demonstrovala proti Putinovu oblíbenci Miloši Zemanovi ve vší kráse. Strašlivý zjev kulhající příšery by podle názoru hnutí měl odstrašit rozumně uvažující Čechy od kandidáta Zemana. Zemanovo vítězství je Putinovým vítězstvím a Putinovo vítězství znamená smrt svobodného Česka,“ uvedlo hnutí.

Aktivistce Femen Anželině Diašové, která ve volební místnosti v pražských Lužinách polonahá vyběhla před Zemana a kterou prezidentova ochranka zadržela, pražský soud uložil tři měsíce vězení s roční podmínkou. Byla také na rok vyhoštěna z Česka.

Video  Bezpečnostní manévry okolo volební místnosti Miloše Zemana  - Jakub Veinlich, Aleš Brunclík
Video se připravuje ...

Vše o volbách prezidenta ČR 2018 čtěte zde

Autorské komentáře k volbám prezidenta ČR čtete na Reflex.cz

Doporučujeme
pyachtb ( 27. ledna 2018 09:53 )

jé ta má kozy jako Zeman

oldedek ( 27. ledna 2018 09:44 )

"Petr Janda terčem nechutných útoků! Měl jsi chcípnout místo syna, píšou mu příznivci Zemana..." Ale TI voliči jsou ale , jak se říká, "DOBRÉ" lidi, viďte ... -agresivní, chování "bez zábran" a porušování společenské konvence, nepřijatelné chování na veřejnosti, sobeckosti, zlomyslnosti, lhaní bez příčiny...

pyachtb ( 27. ledna 2018 05:55 )

tak tahle svým zjevem přesně odpovídá Zemanovi a jeho voličkám....

luder ( 26. ledna 2018 23:49 )

Jen aby nekleplo spíše Drahoše a ty, co mu denně posílají na transparentní účet statisíce a miliony! Když mu nevyjde prezidentování, tak mu spadne i ten druhej kout; a může vypravovat, že to nemusí vracet; přispěvatelům se bude z toho chtít přinejmenším zvracet!

majojo ( 26. ledna 2018 22:57 )

Trošku to ta dojnice nedomyslela - s tím, jak sama vypadá, mu ještě nasbírá hlasy a sympatie. Zas jedna frustrovaná krááva, co nemá doma zrcadlo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa