Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Drahošová o soupeři Zemana: Kandidaturu na Hrad jsem chtěla muži vymluvit

Autor: Václav Lang - 
10. června 2017
05:00

Hradní kandidatura bude znamenat ztrátu soukromí, uvědomovala si dobře Eva Drahošová (65). I proto manželka Jiřího Drahoše (68) s krokem svého muže, který se chce v boji o post prezidenta postavit Miloši Zemanovi (72), nejdřív nesouhlasila. A snažila se mu vše rozmluvit, jak řekla v rozhovoru pro Blesk.cz, který vznikal na chatě Drahošových u Kamýku nad Vltavou.

„Snažila jsem se mu to vymluvit,“ uvedla bývalá knihovnice Drahošová, která s fyzikálním chemikem Drahošem žije přes třicet let. A ze které může být příští rok nová první dáma. „Nebyla jsem od začátku pro, protože jsem si dovedla trošku představit, co to bude znamenat, že to bude ztráta soukromí a tak dále,“ dodala.

Podívejte se na rozhovor s Evou Drahošovou:

Nakonec se prý ale nechala přesvědčit. „Uvědomila jsem si, že manžel by byl vhodným kandidátem, že by určitě důstojně zastupoval naši zemi,“ připustila pro Blesk.cz.

Jako první dáma chce charitu pro seniory

Pokud se stane první dámou, ráda by se zaměřila na charitativní péči o seniory. „Protože generace stárne a myslím si, že tady není dostatek vhodných zařízení, personálu,“ zdůvodnila.

Video  Na chatě u Jiřího Drahoše: Posekal trávu a prozradil, jak shání miliony na boj o Hrad  - Václav Lang, Petr Soukup
Video se připravuje ...

VŠE O PREZIDENTSKÝCH VOLBÁCH 2018 ČTĚTE ZDE

Doporučujeme
rebeka ( 10. června 2017 19:06 )

chi, chíííííííííííííííííí

1940 ( 10. června 2017 14:21 )

Pane Drahoši není pochyb, že jste slušný člověk. Ale pokud si nedokážete všimnout ani toho, že již jako pouhý kandidát také rozdělujete společnost (což je u každé volby běžné), byl bych zvědav jak byste řešil různost názorů. Zda ve prospěch většiny národa, či pouze dle rad svých vyvolených, i cizích, jako tomu je v případě imigrace.

1_2_3 ( 10. června 2017 12:53 )

Zeman je Zeman, mi nevadí, že je nemocný a sotva chodí, ono mu to na rozdíl od jiných pálí a umí se zabejčit a ani Jušáci s ním nic neudělaj.

1_2_3 ( 10. června 2017 12:49 )

Ivana je aspoń pěkná, krev a mlíko, ale pěkná a milá, navíc má humor a slyšela jsme ji mluvit. Ta problémy nemá. Tahle je bubák. Měla by si zesvětlit vlasy a změnit účes, ten je z 50.let. Odsát špek.

1_2_3 ( 10. června 2017 12:47 )

Charitu pro seniory má už dáááávno a dělá ji výborně Babišová a Tatána Gregor. Na co novou? Spojit síly. Drahoš bude dobrým kýválkem, ale nebude umět rozhodnout vůbec nic, to je Zeman zacela jiný, nechá se ovlivnit. Počítám s tím, že Drahoš otevře hranice všem trajdálkům z orientu. Nadále trvám u obou na vybílení zubů!!!!!!! Ne aby na západě zase říkali: východ se žlutejma zubama a zubním kamenem.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa