Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zeman prolomí mlčení o prezidentské kandidatuře. Půjde zas do boje o Hrad?

Autor: mim, val - 
9. března 2017
05:25

Velkolepě oslaví čtvrté výročí svého uvedení do funkce prezident Miloš Zeman (72). Na Hrad na čtvrtek pozval svých 900 nejbližších příznivců, kterým jako prvním oznámí, zda bude opět kandidovat.

Akce Můj čtvrtý rok s vámi se uskuteční ve Španělském sále. Přestože se Hrad snaží být „rozpočtově maximálně úsporný“, jak informoval Zemanůvmluvčí, a Hudba Hradní stráže a Policie ČR bude hrát bez nároku na honorář, zaplatí za bohatý raut v Rudolfově galerii 404 000 korun.

„Konstatovat mohu jediné, prezident republiky má plné právo uspořádat na Hradě společenskou akci, jak ostatně už před časem poznamenal Ladislav Špaček, mluvčí pana prezidenta Havla. Počítáme opět se zhruba devíti stovkami hostů na této významné události. Částka odpovídá i loňským nákladům,“ řekl Blesku mluvčí Jiří Ovčáček.

První komentář patří čtenářům Blesku

Svůj vůbec první podrobný komentář ke svému rozhodnutí dá hlava státu Blesku. Dívejte se na exkluzivní vydání a v pořadí již 10. díl pořadu S prezidentem v Lánech.

Kdy? V neděli 12. března v 11 hodin s moderátorem Davidem Vaníčkem na Blesk.cz.

Čtenáři mohou své dotazy hlavě státu pokládat ZDE>>

SPECIÁL PREZIDENTSKÉ VOLBY 2018 NAJDETE ZDE

Doporučujeme
salto ( 9. března 2017 15:39 )

Doma se zdenekk hádá s prasetem, kdo bude spát u zdi, ale tady ze sebe dělá "inteligenta". Zas na druhou stranu - i tací lidé jsou rádi na světě

dzery ( 9. března 2017 10:39 )

To je jasný že soudruh půjde podpořit soudruha.

ivoadler ( 9. března 2017 10:23 )

Jedno nevylučuje druhé. Obojí je možné. Lituju tě, chudáku, kdyby taková situace nastala. Nebudeš emigrovat?

ivoadler ( 9. března 2017 10:21 )

Celé funkční období Zeman vede volební kampaň na své znovuzvolení. Tak to má být. Skončí jedny volby, začne příprava na druhé. Zeman není tak blbej, aby to nevěděl. Oznámí svou kandidaturu! Půjdu mu podepsat petiční arch. Všem antikomunistům pro radost.

salto ( 9. března 2017 09:47 )

Kvikot tvůj a tobě podobných - toť rajská hudba pro můj sluch

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa