K nehodě došlo v úterý v Oklahomě. Muž jel zrovna po dálnici a tornádo viděl v dáli z okna. To se na něj však náhle stočilo a zamířilo přímo na jeho náklaďák. Nezbývalo mu nic jiného než si zakrýt obličej a sklonit hlavu. Ani si nestačil zapnout pás! Z televizního záznamu je vidět, jak přírodní úkaz doslova roztrhá auto na kousky. Na mysl přijde, že tohle prostě nemohl nikdo přežít.

Jeremiah má však překvapivě pouze zlomené rameno. Jinak nemá žádné viditelné zranění nebo třeba podlitinu na obličeji. Jelikož vše vysílala živě televize, byli svědky události i Morrisonovi příbuzní a známí - například jeho otec.

Nejdříve zavolal šéfovi. Ten myslel, že vtipkuje

Paradoxně však Jeremiah po nehodě jako první nevolal své dívce. "Měl jsem fakt málo baterie, ale nejdřív jsem zavolal šéfovi, abych mu popsal, co se stalo. Myslel si, že si dělám srandu. Jeho žena mu řekla, ať si pustí televizi. Nestačil zírat!" popsal první chvíle po nehodě Morrison stanici Fox 19.

Všechno v televizi sledoval živě Jeremiahův otec. "Snažil se dovolat mé přítelkyni, ale ta zrovna spala. Pak volal mně, ale já na něj: Tati mám fakt málo baterky, jsem v pohodě. Pak zavolala Brandy, moje přítelkyně, řekl jsem, jí, že žiju a jsem v pořádku," vyprávěl Jeremiah. Jeho známí poté všude šířili, jak nauvěřitelné štěstí Jeremiah měl.

Fotogalerie
6 fotografií