Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Seriál Blesk.cz o komicích: Rémi Gaillard: Jak začal se svými drsnými vtípky

Rémi Gaillard nezná v drsném humoru meze
Rémi Gaillard nezná v drsném humoru meze  (Autor: Youtube.com)
Autor: Jan Jedlička - 
28. ledna 2012
04:51

1. Díl: Každý víkend bude Blesk.cz představovat jednoho z legendárních bavičů internetu. Jako prvního jsme zvolili Rémiho Gaillarda. Ten byl několikrát v televizi, jako hráč slavil s vítězným týmem francouzského poháru, podal si ruku s prezidentem, rád se převléká do kostýmu a vyvádí šílenosti. Jeho videa mají na Youtube dohromady asi 900 milionů shlédnutí.

Francouze Rémiho Gaillarda (36) čekal pravděpodobně velice běžný život. Avšak před 13 lety dostal padáka v obchodě s obuví a volný čas si začal krátit prováděním šprýmů v ulicích. Vše začalo v roce 1999, kdy s kamarády sledoval takzvané „skryté kamery“ a skvěle se bavil. Vsadil se, že do dvou dnů se objeví v televizi. Prohrál.

Každé pondělí s kámošek a kamerou vyrážel do ulic a točil nejrůznější vtípky. Kdo mohl tenkrát tušit, že se v budoucnu stane veleznámou internetovou celebritou. Úplně první video, které vyprodukoval bylo sprchování v myčce aut.

Rémi mezi sportovci

Do podvědomí veřejnosti se dostal až díky mediálním výstupům. V roce 2002 se vloudil mezi hráče FC Lorient a před televizními kamerami s nimi slavil vítězství ve Francouzském poháru.

Podobným způsobem se dostal i do volejbalového, ragbyového nebo házenkářského týmu. I přes svou hubenou postavu soutěžil mezi kulturisty. Nutno podotknout, že Rémi je velice slušný fotbalista, což dokazuje v mnoha videích.

Video  Ukázky, jak Rémi pronikl mezi sportovce  - Youtube.com
Video se připravuje ...

Často používá veselé kostýmy

Při většině svých šprýmu používá legrační kostýmy: klokana, hlemýždě, netopýra, motýla, Pac Mana a mnoho dalších. Během točení se často dostává do konfliktu s napálenými lidmi, od kterých dostane nakládačku. Naštěstí je však Rémi rychlý běžec. Mnohokrát ho i zatkla policie. Na české Wikipedii se lze dočíst, že Rémi má na krku necelých 600 žalob a tím pádem je v tomto ohledu světovým rekordmanem. Tuto informaci však nelze nijak ověřit.

Podívejte se na jeho veleúspěšná videa:

Video  Bláznivý Rémi v převleku za klokana  - Youtube.com
Video se připravuje ...
Video  Pamatujete na legendární hru Pac Man? Rémi ji převedl do skutečného života  - Youtube.com
Video se připravuje ...
Video  Rémiho specialitou jsou překvapení ve výtahu  - Youtube.com
Video se připravuje ...
Video  Jak brznil dopravu v převleku za šneka  - Youtube.com
Video se připravuje ...

Nejsledovanější osoba na francouzském YouTube

Rémiho profil na YouTube má ve Francii nejvíce odběratelů ze všech stránek, mezi komiky se drží na 17. pozici. Jeho úplně nejoblíbenější video je „Kangaroo“ (Klokan) s 47 miliony shlédnutí. Zatím poslední Rémiho počin „Radar“ opět trhá rekordy a je jedním z nejsdílnějších videí současnosti.

Video  Jeho nejnovější počin, kde si hraje na radar  - Youtube.com
Video se připravuje ...

PŘÍŠTĚ: BŘICHOMLUVEC JEFF DUNHAM

nutelka0 ( 28. ledna 2012 10:26 )

Jeho klokan taky nema chybu. http://www.youtube.com/watch?v=-hIWrnv4kGI

petulcha ( 28. ledna 2012 09:34 )

Boreeeeeeeeec!!!!!!!!

Zobrazit celou diskusi