Sabina Křováková svým výkonem v druhé polovině finálového kola rozbrečela Ewu Farnou. Sklidila takzvané standing ovation (což rádi používají porotci, v češtině to znamená potlesk ve stoje - pozn. red.). Byl to její zatím nejlepší výkon. Zpívala písničku od Janis Joplin - Cry Baby. Porotce Habera přiznal, že možná díky téhle písničce vyhraje. "Jinak bys takovou šanci neměla," dodal Paľo.

A jak to vypadalo v zákulisí?

Poslední dva finalisté SuperStar Sabina Křováková a Štefan Pčelár měli pouhý týden na to, aby si připravili čtyři písničky, včetně jednoho duetu. Trénovali a trénovali a výsledky dnes od rána předváděli na generální zkoušce.

Oba přebíhají z kostymérny na pódium a zpět. Na jevišti zpívají třeba i dvakrát, dokud není režisér spokojený. Pak jeden po druhém běží do převlékárny, kde už na ně čekají tři stylistky. Jen, co tam doběhnou, sesypou se na ně a už je soukají do jiných outfitů.

Jakmile si zapnou poslední knoflík, utíkají zpět na jeviště. Do toho za nimi běhají produkční, kteří jim nedají šanci se ani na chvilku zastavit a prohodit pár slov s vypadlými finalisty. V jednu chvíli se spustí alarm a celý ateliér je v pozoru. Sabina se Štefanem otravné pískání ani nezaregistrují. Na to jsou mco zaneprázdnění.

A když už mají finalisté přece jen minutku klidu, sedí s ostatními finalisty na jevišti a čekají na pokyny režiséra. Oba mají na čele kapky potu a nervozita je na nich znatelná.

Video
Video se připravuje ...

Co si myslí stylistka SuperStar o výběru kostýmků Ewy Farne? Blesk - Tereze Kühnelová, Petr Soukup