Zdraví zpěvákaMichala Hrůzyse velmi zlepšilo a bylo tedy možné ho převést z ostravské nemocnice, kde byl téměř měsíc ve velmi vážném stavu. Zpěvák s kulichem na hlavě a slunečními brýlemi a ovázaným předloktím odešel do sanitky jen s menší pomocí zdravotní sestry po "svých".

I když se může zdát, že má zpěvák vyhráno, opak je pravdou. Je velmi zmatený a zcela ještě není schopný zařadit se do běžného života. Má problémy s komunikací, mluví z cesty. „Ano, jsem poprvé venku. Ještě se mi točí ze všeho hlava. Potřebuji se rozkoukat, ještě nejsem schopen komunikovat,“ řekl velmi zmateně Michal Hrůza.

Zpěvák poté sedl na lavičku a na krátkou chvíli si sundal i černé brýle. I přesto, že nekouří, hlavou se mu honila myšlenka na cigaretu. „Chtěl bych cigáro, ale v klidu,“ řekl sestřičce, která ho opět odvedla dovnitř nemocniční budovy. Po deseti minutách přijela pro Michala Hrůzu sanitka, aby ho odvezla do motolské nemocnice v Praze.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Co skrývá zabiják z BMW? A Hrůza už brnká na kytaru! redakce Blesk.cz

Zarostlý Michal vycházel z nemocnice s obvazem na levé ruce na předloktí, kde měl po dobu svéh pobytu v nemocnici nejspíš zavedenou kanylu. I přesto, že je léto, měl zpěvák na hlavě teplou čepici, pod kterou zřejmě schovával obvazy na hlavě. Jelikož podstoupil operaci hlavy v den, kdy si poranil mozek, má s velkou pravděpodobností vyholené vlasy. Po

Hrůzův stav je momentálně stabilizovaný, ale Michal ještě bohužel nemá úplně vyhráno. Po tak vážném úrazu, kdy došlo k poškození mozku, mohou být následky velmi vážné. Zpěvák může mít narušenou paměť, myšlení, úsudek, porozumění informacím i koncentraci. Silné poranění mozku může vyvolat poruchu řeči. Všechny tyto problémy mohou významně ovlivňovat jeho každodenní život.

Hudebníka Michala Hrůzu brutálně napadli 17. července dva mladíci na ostravské Stodolní ulici. Hrůza se připletl do šarvátky těchto dvou mládenců a pouze chtěl zabránit případné rvačce. V tu chvíli však netušil, že veškerá jejich agrese se obrátí proti němu. Hrůza tak obdržel několik ran do hlavy.

Po pádu na dlažbu utrpěl zpěvák vážná poranění mozku, se kterými byl převezen do ostravské nemocnice. Zde podstoupil operaci a zůstal v umělém spánku. Z toho byl zpěvák probuzen po 14 dnech. Mladíkům momentálně hrozí 12 let vězení.